Yarda_cz Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Zdravím ve spolek, na začátku zimy jsem si u mého P207 SW všiml po delší přestávce (14 dní stání), hluku vycházejícího při dobrzďování v nízké rychlosti. Jakoby byly hrubé brzdové kotouče. Myslím, že jsem to cítil i přes pedál. Říkal jsem si že za to můžou orezlé kotouče a po pár brzdění to bude ok, ale moc nebylo. Jednou na začátku roku při výjezdu to byl takový hluk, že jsem již zajel do servisu. Tam brzdy rozebrali, vyčistili (prý normální znečištění) a žádnou závadu nezjistili. Po vyjetí ze servisu nebylo nic cítit, brzdy brzdily hladce. Po nějaké době se to opět zhoršilo, a do dnešní doby jezdím tak, že se občas lidi ohlédnou na chodníku co to je za hluk. Štve mě to a chystám se opět do servisu. Teď jsem měnil gumy, a koukal jsem na kotouče. Nevím jaké je normální opotřebení (5t km), ale kotouč není po povrchu úplně hladký, ale má v sobě po celé šíři styčné plochy hmatem citelné drážky a prohlubně v kružnici. Není to hladká plocha. Styčná plocha může být tak 0,5mm opotřebená. A brzdové destičky na ni v klidu přiléhají, je to normální? Kotoučem šlo rukou otáčet, ale také bylo slyšet, jak se destičky o kotouč otírají. Nemá být mezi nimi nějaká malá vůle? Díky za poznatky Citovat
pipistrel Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 yarda tie ryhy som aj ja spozoroval na mojich kotucoch ale ziadny hluk som zatial nemal. Citovat
Mishanthrope Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Taky mám po celé délce kotouče rýhy, ale hluk žádný. Najeto mám 71 000 km, vše je zatím původní. Být tebou, udělám v servisu točo . Citovat
Yarda_cz Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Tak jsem objednán do servisu. Do druhého, Barth v Pcích. Podle popisu závady co jsem napsal do formuláře mi volal technik, a nejspíš budou měnit brzdy za nové, že je již objedná. Tak jsem zvědav Citovat
Mishanthrope Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Po 5 tkm měnit brzdy je docela masakr. Doufám, že to aspoň budou řešit v rámci záruky. Citovat
Yarda_cz Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Tak dnes auto v servisu, po rozebrání brzd našli na destičkách trochu \"asi rzi\". Chápu vysvětlení technika, že pokud se s autem často nejezdí, kotouč zrezne a je potřeba jej obrzdit. Ale: s autem nejezdím každý den, ale taky nestojí déle jak tři dny. Pak mi ještě není jasný, jak je možný, že u ostatních aut se to obrzdí a brzdění je hladké, ale u mne to je jak struhadlo i po 200km cestě. Prý za čas je na to potřeba pořádně \"dupnout\": přijde Vám to normální abych ještě s dítětem v autě skákal po brzdách a snad gumoval? S výsledkem spokojen nejsem, brzdy teď po očistě jsou ok, ale čekám za pár dní, že zase budu strouhat. Mám zkusit příštích 1000km a uvidím co to provede, pak případně přijet do servisu, nafotit a poslat do Pažouta na posouzení, zda dají nové brzdy. Podle technika to ale prý budou dělat taky. Citovat
PACHO Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Chápem, že Ťa štvú tie brzdy, ale zrovna dupať na brzdy s dieťatom by som Ti nedoporučoval. Neviem či je to u Teba neaky extrém, , keď Ti to vadí, ale v podstate to robí každé auto. Najvýraznejšie je to keď stojí vonku, a trebarz prší. V prvom rade treba na to ísť s rozumom a hlavne s citom. Na predchádzajúcich autách si s tým nemal problém?. Je pravda, že auto je len stroj, ale ako ku každej veci, keď chceš a by Ti dobre slúžila, musíš sa primerane správať. S brzdami ťažko radiť, keď cítim, že sú hrdzave, najkôr sa to snažím odstrániť jemným brzdením, čo väčšinou pomôže. Ak nie tak postupne zvyšujem intenzitu, ale rozhodne by som na to nedupal, lebo môže ešte viac zhoršiť situáciu, niekde odstráni viac tu hrdzu, niekde menej a to je už potom zle, v extremnom prípade môžeš pri prehriati spôsobiť deformáciu brzdového kotúča. Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tak dnes auto v servisu, po rozebrání brzd našli na destičkách trochu \"asi rzi\". Chápu vysvětlení technika, že pokud se s autem často nejezdí, kotouč zrezne a je potřeba jej obrzdit. Ale: s autem nejezdím každý den, ale taky nestojí déle jak tři dny. Pak mi ještě není jasný, jak je možný, že u ostatních aut se to obrzdí a brzdění je hladké, ale u mne to je jak struhadlo i po 200km cestě. Prý za čas je na to potřeba pořádně \"dupnout\": přijde Vám to normální abych ještě s dítětem v autě skákal po brzdách a snad gumoval? S výsledkem spokojen nejsem, brzdy teď po očistě jsou ok, ale čekám za pár dní, že zase budu strouhat. Mám zkusit příštích 1000km a uvidím co to provede, pak případně přijet do servisu, nafotit a poslat do Pažouta na posouzení, zda dají nové brzdy. Podle technika to ale prý budou dělat taky. Samozřejmě že to bude dělat znovu, pokud máš 2-3 dny přestávky ve vlhkém počasí, tak to prostě trochu rez chytá. Když byla manželka na mateřské tak její auto stálo a jednou za 3 dny vyrazila 25 x 2 km. Za 2 roky jsem kotouče musel dokonce vyměnit přesto, že měly najeto 10 tis. Prostě postupně vyrezly. V podstatě s tím nic nejde udělat. Jakmile vyjedeš rozjeď se na vyšší rychlost a spíš než dupnutím tak delším středně silným bržděním tu vrstvu strhni. Citovat
Yarda_cz Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 To intenzivní brzdění mi radili v servisu, samozřejmě tak jezdit nebudu. U žádného auta jsem toto ještě nezažil, když kotouče zrezly, tak po pár normálních zabrzdění na křižovatce byly brzdy hladké. Rodiče mají přes zimu Fabku na dvorku, vyjedou 5x za zimu a není problém. Jezdí 10x méně než my. Jako požitek z jízdy na prd Citovat
Jerry_CZ Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Já parkuji venku, mám to 3r a najeto 67tis... Včera jsem se vrátil ze servisky a potvrdili mi, že to mám vpředu na výměnu. Jen že to mám tak na 2-3tis km. Ale nic podobného jsem nezažil. Jsou sice sjetý, ale hladký jak má být, žádný kroužky. Jen někdy přes zimu když to přes víkend stálo, tak první dvě zabrzdění na křižovatce si lehce pískly. Tohle co popisuješ mi připadá na vadný kotouč - cementová pecka v matroši nebo něco takového. Ale i tak by si to mělo udělat \"svou drážku\" a klídek. Jenže pak to funguje jako rašple. Ať tak či jinak, je to na komplet výměnu kotouč i desky J. Peugeot P405 GRI + Peugeot 207SW Citovat
MatrixChose Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 To vypadá nějak divně. Ale brzdit se má, pak to líp brzdí, nezreznou válečky atd. U služebáku se měněj desky s olejem (30 t. km) a jak brzdí, ani nehvízdne, nic. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 můžu potvrdit, že brzdy jsou na tom hlučnější (je je prostě při brzdění slyšet), což jsem u jiného auta nezažil...,není to pískání, je to jakoby materiálem desek a povrchem kotoučů, není to žádná hrůza, ale nepotěší..., jezdím dnes a denně , žádná rez nemá šanci... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.