Marcel00 Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 huci to to rovnako v zatackach ci ides do lavo alebo pravotocivej? Citovat
kovowest Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 huci to stejne at jedu rovne nebo zatacim Citovat
Mortis Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Po přezutí na letní Goodyear se kterými jsem to koupil hučím jak lodní siréna ( mimochodem tuhle značku začínám milovat - měl jsem jí 3x a vždycky to okolo 4 mm skončilo stejně - vyhozením pneu ). Klasický problém 407 je pak hučení zadního ložiska... Tak to si mě nepotěšil, mě takhle hučely Micheliny tak jsem je vyhodil a místo nich koupil Goodyear..... Citovat
kovowest Odesláno 10. duben 2013 Autor Odesláno 10. duben 2013 gumama to neni, alspon u me, uz se to tu nekde nahore resilo,bude to asi prevodovka, ale chci se zeptat zda by to nemohlo nak souviset s prokluzujici spojkou. Citovat
pengo Odesláno 13. duben 2013 Odesláno 13. duben 2013 Ja som konecne prisiel na to, co to hucalo u mna ako som pisal vyssie. Bol som dat prezut gumy u kamosa a len tak som spomenul ze mi huci motor pri urcitych otackach. Auto sme dali na zdvihak a nakoniec sme zistili, ze FAP filter nebol uchyteny v tych gumach ale len tak polozeny na karoserii. Zalozili sme uchyty do tych gum a hucanie prestalo :D:D. Hlavne ze auto bolo u dvoch mechanikov a nikto nevedel preco to huci. A bola to pritom totalna blbost. Hlavne ze uz je ticho v aute. Citovat
Aleki Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Ahojda...tak ja se přidávám...přezul sem na elektrony na letní...a najednou hučí úplně šíleně...a mam continental conti plus...příští sezonu to asi hodim na dunlopy...měl jsem je na minulym autě a byl sem s tim spokojenej...sice výdrž tak na 2 maximálně 3 sezony ale drží pěkně a nehučí Citovat
Johnniko Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Ahoj mám podobný problém.Len s tým že mne to hucí v zadu a asi od 40km/h .V zákrute doprava stále do ľava vôbec rovno stále.Ja to vidím na ložisko .No ale stretol som sa pred mesiacom s tým že keď niekje vyvážené koleso tiež podobne hučí ale je to aj cítiť v riadení. Citovat
Přema Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Jj zadní ložiska rády hučí......na SW sem už levé měnil..... Citovat
kurka Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Všiml jsem si hluku taky na jaře a maturoval s výměnou předních kol za zadní ,letní za zimní ale v zimě ten hluk člověk tak moc nevnímá a ani nejezdí tak rychle:),takže nakonec to bylo taky ložisko.Mám takovou zkušenost,že když vyměníš jedno tak zanedlouho se ozve druhé.... Citovat
Johnniko Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Čus no jasné tak to býva.No a u teba stačilo vymeniť ložisko či bolo treba aj náboj? Citovat
jiku2 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Pri navratu z dovolene mi zaclo hucet predni kolo. je to takove divne huceni, takove vrčivé az bych rekl jako elektromobil. Zaclo to nenapadne, ale nez jsem s tim prijel do Ceska uz to bylo hodne intenzivni a silne. nevim jak venku, ale v kabine fakt des. pri zataceni mi prijde, ze to zesili a je jedno na kterou stranu zatocim. cim rychleji jedu, tim je to silnejsi. muze to byt loziskem nebo muzu ocekavat zasadnejsi problem? omlouvam se, ze to cpu sem, ale nechtelo se mi vytvaret novou diskuzi Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Těžko hodnotit bez poslechnutí, ale ložisko je nejpravděpodobnější. Citovat
jiku2 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 no ja si ho nechaval pred 14 dny menit na pravem prednim kole. ted mam pocit, ze je to na levem. kazdopadne v prvnim pripade to hucelo jinak. proste klasicky plny zvuk. ted me to prekvapilo. z prvu jsem myslel, ze se jedna jen o hrubsi povrch vozovky Citovat
koblih69 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Může to být i pneu, typicky pokud máš třeba šípový vzorek nebo Goodyear a pod... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.