Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Po přezutí na letní Goodyear se kterými jsem to koupil hučím jak lodní siréna ( mimochodem tuhle značku začínám milovat - měl jsem jí 3x a vždycky to okolo 4 mm skončilo stejně - vyhozením pneu ). Klasický problém 407 je pak hučení zadního ložiska...

Tak to si mě nepotěšil, mě takhle hučely Micheliny tak jsem je vyhodil a místo nich koupil Goodyear.....:(

Odesláno

gumama to neni, alspon u me, uz se to tu nekde nahore resilo,bude to asi prevodovka, ale chci se zeptat zda by to nemohlo nak souviset s prokluzujici spojkou.

Odesláno

Ja som konecne prisiel na to, co to hucalo u mna ako som pisal vyssie. Bol som dat prezut gumy u kamosa a len tak som spomenul ze mi huci motor pri urcitych otackach. Auto sme dali na zdvihak a nakoniec sme zistili, ze FAP filter nebol uchyteny v tych gumach ale len tak polozeny na karoserii. Zalozili sme uchyty do tych gum a hucanie prestalo :D:D:D. Hlavne ze auto bolo u dvoch mechanikov a nikto nevedel preco to huci. A bola to pritom totalna blbost. Hlavne ze uz je ticho v aute.

Odesláno

Ahojda...tak ja se přidávám...přezul sem na elektrony na letní...a najednou hučí úplně šíleně...a mam continental conti plus...příští sezonu to asi hodim na dunlopy...měl jsem je na minulym autě a byl sem s tim spokojenej...sice výdrž tak na 2 maximálně 3 sezony ale drží pěkně a nehučí :D

Odesláno

Ahoj mám podobný problém.Len s tým že mne to hucí v zadu a asi od 40km/h .V zákrute doprava stále do ľava vôbec rovno stále.Ja to vidím na ložisko .No ale stretol som sa pred mesiacom s tým že keď niekje vyvážené koleso tiež podobne hučí ale je to aj cítiť v riadení.

Odesláno

Všiml jsem si hluku taky na jaře a maturoval s výměnou předních kol za zadní ,letní za zimní ale v zimě ten hluk člověk tak moc nevnímá a ani nejezdí tak rychle:),takže nakonec to bylo taky ložisko.Mám takovou zkušenost,že když vyměníš jedno tak zanedlouho se ozve druhé....:myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pri navratu z dovolene mi zaclo hucet predni kolo. je to takove divne huceni, takove vrčivé az bych rekl jako elektromobil. Zaclo to nenapadne, ale nez jsem s tim prijel do Ceska uz to bylo hodne intenzivni a silne. nevim jak venku, ale v kabine fakt des. pri zataceni mi prijde, ze to zesili a je jedno na kterou stranu zatocim. cim rychleji jedu, tim je to silnejsi. muze to byt loziskem nebo muzu ocekavat zasadnejsi problem? omlouvam se, ze to cpu sem, ale nechtelo se mi vytvaret novou diskuzi

Odesláno

no ja si ho nechaval pred 14 dny menit na pravem prednim kole. ted mam pocit, ze je to na levem. kazdopadne v prvnim pripade to hucelo jinak. proste klasicky plny zvuk. ted me to prekvapilo. z prvu jsem myslel, ze se jedna jen o hrubsi povrch vozovky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...