Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ale ty je máš od výroby :P jinak díky. Lioni půjdou na auto až se všim ostatním... mám ještě pár nápadů. Ale novej půjde zatím jen dozadu, protože na předek je moc malej... na předek půjde až koupim ten větší a pár věcí zepředu a zezadu půjde ještě na černo...

Odesláno

Tak jsem chtěl dát dozadu lva...když jsem tohohle sundal, zjistil jsem, že ten nový má trochu hlavu dovnitř, takže to nesedne čistě na kufr..takže zatím takhle :potlesk

post-41426-1410963025286_thumb.jpg

Odesláno

jojo zkusím to nějak udělat... ten můj je na předek malej, takže budu muset objednat ještě jeden větší nejspíš.. ale do toho předku se mi nechce vůbec teda.. sem na to zvědavej

• O 3 týdny později...
Odesláno

Koukám, že ten německý okruh F1 je hodně oblíbený :)

Gumy nedáš? Myslím, že by se to tam mohlo vejít :myslim. Na 406tku tento rozměr šel ...

Odesláno

Zítra je tam dám, ale radši bych to měl podle techničáku (205/50/17) Zítra si je nechám převážit a nahodim... Shark má taky Hokeny a říkal, že se vejdou...

Odesláno

Pěkné:D. Já jsem moc chtěl papučky 225, ale nakonec jsem zůstal u toho, co je v TP. Jsem zvědav, jak to bude na autě vypadat. Dáš pak fotku s vytočeným kolem, aby ta šířka vynikla? Prosím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...