Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a když jsem jim řekl že měli mít zaplý motor tak si začali ťukat na čelo, pry: \"Pane, kde jste to viděl, při diagnostice nechat běžet motor? Navíc oficiální servis jsme my, a ne vy, tak bychom to mělo vědět!\" :D to mě pobavili... takže jsem se tam už ani neukázal... a bratr s nimi taky všecky vztahy(dia, nahradní díly...) ukončil, teď spolupracuje s Tichým v Ostravě..

Odesláno
HonzaZ právě psa,l že má za to, že jí máš... :( .. no co se dá dělat, takže do pneuservisu, vyfoukat komplet kolo, zatlačit na gumu a opsat kódy ? .. doufám že budou funguvat, když se s tím budu tak sr*t :roll .. ptz. mám pocit že nějaký nešel...

A víš jistě že je máš vymazané a ne jen vyplé???

Odesláno

hmmmmm.... no je fakt, že to nevím.. ale vzhledem k tomu co všecko se s tou ŘJ dělo, tak bych se divil, kdyby to auto o těch senzorech vědělo.. :/ .. no je to risk, přijet až do Krnova a podivát se jestli to tam je :) .. každopádně to asi opíši, než přijedu

Odesláno

jakože vlastní? :D mno to by bylo zajímavé kupit si Lexii jen tak pro sebe :D .. jako bratr má dia, ale má Delphi(umi to vice vyrobcu aut).. takže maže chyby motoru, čte hodnoty, dělá grafy, ovládá \"periferie\" ale věci jako nastavování hodnot v BSI to neumí.. když potřebuje takovy zasah, tak zajede k Tichemu a za nejakou domluvenou cenu to udelaj :)

Odesláno

Myslim, že bys to zvládl levou zadní stačí pořádně číst než klikneš na F5, je to jako windows. Ten orig interface bude natuty taky z číny.:D

[upravil dne 26/3/12 23:42 od bart.lbc]

Odesláno

Ahojte chalani,

V sobotu som bol prezuvat na letne a bohuzial praskol ventil (bol kompletne zaoxidovany od soli) tak ze teraz mam senzor von a cakam za novym ventilom.

Chcem sa opytal, lebo som si vsimol jednu vec. Nemam senzor v pravom kolese ale palubny hlasi ze nemam senzor v lavom. To kolesa sa presne musia dat na tu stranu kde je senzor zaregistrovany? To auto nevie rozoznat ze na ktorej strene je aktualne ten senzor?

Odesláno

Copak Přemo? Tak já musel nejdřív zkontrolovat jestli tam ty senzory jsou, protože jet do Krnova a pak znovu, když bych neměl ty ID senzorů ...no a ta nabídka v DIA chyběla, když to bylo vyplé v BSI, tak to zapl v BSI, nabídka přibyla a pak jsme se podívali jestli tam senzory jsou.. a byly... a vše fungovalo no..

• O 3 týdny později...
Odesláno

V neděli jsem konečně nahodil letní kola, která jsem si v zimě pořídil a včera jsem byl v Peugeotu, aby mi načetli snímače. 3 to načetlo dobře, ale s jedním prý trochu zápasil, ale nakonec se mu to také podařilo. Nicméně po ujetí nějakých 15 kilometrů mi to hodilo hlášku, že kolo s tím problémovým snímačem není kontrolováno. Ostatní tři byly v pohodě. Ráno, když jsem nastartoval, už se nezobrazoval snímač ani jeden.:( Naštěstí po ujetí nějakých 7 kilometrů se ty 3 znovu \"chytily\", jen ten jeden zůstává mrtvý. Čím to může být? Slabé baterie? Ta kola jsou z podzimu 2006, já měl na autě originál z konce února 2006, takže minimálně o půl roku starší a senzory fungovaly dobře...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...