Přejít na obsah

Hanz1989

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

Vše od uživatele Hanz1989

  1. Hanz1989

    vadný startér

    ok, díky za rady. zatím jsem pořádně dobil baterii a zatím vše v poho...uvidíme
  2. Hanz1989

    vadný startér

    JJ u Skutče bohužel... zítra to vezmu na zvedák snad tam bude dobrý přístup.. Ta baterka se mi fakt zdá dobrá, všechna el. upa v poho jede jen jedíná cívečka asi nechce makat. Raději proměřím. Připadalo mi totiž jakoby ten pastorek narážel už roztočený do toho protikusu. Teda alespoň podle to zvuku.
  3. Hanz1989

    vadný startér

    To si nemyslím protože startér točí jak blazel jen někdy když rychle otočím klíčkem tak zůstane nejspíš vyset pastorek..
  4. Tak jsem asi určil závadu startéru nejspíš cívečka už nemá sílu přizvedávat pastorek. Chtěl bych ho vymontovat, ale nevím jak. Má někdo zkušenost, případně foto jak to tam vypadá? Mám 2.0 benzín..
  5. Hanz1989

    Hučení zadních kol

    Všiml jsem si, že v otáčkách někdy ten zvuk není slyšet. Nevím bohužel jestli v levé či pravé. Ložiska jsem zatím neměnil, takže by to mohlo být ono.
  6. Ahoj. Zase se na Vás obracím pro radu. Před pár týdny jsem si všiml divného hučení u zadních kol. Myslel jsem si že jde o sjeté pneu, nicméně jsem je vyměnil a zvuk stále znatelný. Tón připomíná hučení či trošku pískání a mění se v závislosti na rychlosti. Slyšitelný je pouze uvnitř auta venku nic slyšet není. Kola se nějak nezahřívají, hlučnost nových pneu je 71 dB. Při určité vyšší rychlosti jakoby vše OK. Fakt nevím čím by to mohlo být je možně, že to dělá třeba nějaké ložisko nebo něco v kole? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Předem díky za rady..
  7. Hanz1989

    Pružina dopružila :)

    tak doma to asi dělat nebudu :D
  8. Hanz1989

    Pružina dopružila :)

    hele při mém štěstí jsem určitě ten miliontej..
  9. Hanz1989

    Pružina dopružila :)

    je to rok 2004 převážne jezdím sám takže vůbec nechápu jak se to mohlo stát...tažné z. také nemám najeto cca 170 tisíc [upravil dne 13/4/13 11:59 od Hanz1989]
  10. Ahoj Peugeotáci. Obracím se ná Vás po krátké době s dalším problémem. Dnes jsem po dvoutýdením mírném klepání v podvozku konečně objevil závadu. Zlomenou pružinu tlumiče předního kola. Moje otázky jsou : 1. je možné vyměnit pouze tu vadnou pružinu na jedné staně nebo musím obě ? 2. je nutné měnit rovnou i tlumič? 3. je výměna náročná? 4.máte s tímto někdo zkušenost jinak jedná se o model 407 2.0i sedan.. Díky moc za případné odpovědi..
  11. Hanz1989

    přední brzdy

    díky za info ...je fakt supr, že se vždy najde někdo kdo poradí.. ;-)
  12. Hanz1989

    přední brzdy

    tak jsem vše vyměnil...vyzkoušel jsem jestli brzdí a zdá se že je vše OK! akorát nevím jestli to je potřeba odvzdušnit? nemá někdo nějakou zkušenost?
  13. Hanz1989

    přední brzdy

    ok díky
  14. Hanz1989

    přední brzdy

    kluci ještě jedna otázka: když měním přední destičky musím zároveň vyměnit i zadní?
  15. Hanz1989

    přední brzdy

    Ok díky moc za objasnění a rady..
  16. Prosím poraďte. Při brždění mi před pár dny začali jakoby vibrovat přední kola. Myslím si, že by to mohlo být brzdovýma destičkama nebo kotoučema. Na destičce je asi 1,5mm . Kotouče májí po svém obvodu mírné vlnky . To taky není dobře, nicméně se mi stále neobjevila žádná signalizace sjetých destiček. Nevíte zda to vždy funguje nebo touto signalizací je vybaven jen nějaký model výbavy? Díky
  17. Hanz1989

    Cukání motoru při startu

    Takže nikdo jiný se s tímto nesetkal? Prosím poraďte..
  18. Hanz1989

    Cukání motoru při startu

    jo tak to vůbec nemám tušení ještě jsem je od koupě neměnil...
  19. Ahoj peugeoťáci... Znovu se na Vás obracím s dalším problémem.. Dnes se mi stalo při startu, že auto začalo celé cukat vibrovat jakoby z motoru ...nejel jsem jen stál jakoby nemělo sílu jet..bylo slyšet taky dost velké bouchání z motrorového prostoru, zkontroloval provozní kapaliny vše v normě... po druhém nastartování bylo vše OK! Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo nějaký nápad čím by to mohlo být? Mě napadlo to, že by vynechával třeba jeden válec, ale nejsem odborník... Jo a mám benzím dvoulitr... [upravil dne 10/2/13 19:32 od Hanz1989]
  20. děkuju moc jste mi pomohli..
  21. Prosím neví někdo jak se demontuje zadní nárazník u 407ky sedan? Nemá někdo třeba nějaké schéma demontáže či něco podobného..
  22. Hanz1989

    kontrola hladiny oleje

    díky za rady .. už tam mám nastaven nový interval !
  23. Hanz1989

    kontrola hladiny oleje

    zapnul jsem klíček do polohy před nastartováním podržel tlačítko CHECK, ale bohužel hodnota -100km u rozsvíceného klíčku zůstala.. Udělal jsem něco špatně?
  24. Hanz1989

    kontrola hladiny oleje

    oleje tam bylo málo kontroloval jsem to podle rysky ...nevím jestli je to normální po cca 8tis. km dolívat litr?? (mam 2.0i)
  25. Hanz1989

    kontrola hladiny oleje

    aha tak to jsem netušil ..díky zkusím to. a nevíš proč jsem to takhle vymazalo ? máš s tím nějakou zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...