Bohouš Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Jen se chci zeptat zda nemá ještě někdo rozházenou úvodní stránku Peugeot clubu, respektive levá strana je oddělená od textu a mezitím jsou nějaký varování v červeném poli = query failed + nějaký pokyny jako, že mám něco odněkud smazat, vložit, označit atd..... Jinak vše šlape normálně, jen to vypadá dost divně......:( Citovat
Jirkap Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Jen se chci zeptat zda nemá ještě někdo rozházenou úvodní stránku Peugeot clubu, respektive levá strana je oddělená od textu a mezitím jsou nějaký varování v červeném poli = query failed + nějaký pokyny jako, že mám něco odněkud smazat, vložit, označit atd..... Jinak vše šlape normálně, jen to vypadá dost divně......:( Taky to mám rozhozené Ale už asi týden mám problém ohledně chatu. Normálně se přihlásím, něco napíšu, ale nic se neukáže ani po F5. Jinak se pak ani nemohu odhlásit a nevím v čem už by mohl být problém Citovat
Guest Ludweek Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 ja myslel ze je to duvod toho predelavani webu....uz sem cekal novou podobu a novinky kolem placenyho clenstvi Citovat
Guest Emis Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 uvodni stranku mam rozhozenou ale chat mi jede Citovat
Bret Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Úvodní stránku mám taky rozházenou, chat jede bez problémů. Citovat
Bohouš Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 Koukám, že v tom nejsem sám. Jinak chat mě taky jde. Citovat
Petr605 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Je nějak rozbitá tabulka v databázi. Poslal jsem mail Ondrovi. Citovat
Guest MilaS Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Já se taky hlásím. Asi nebude chyba na našich přijímačích [Editován dne 3/5/05 MilaS] Citovat
Pinďa Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Koukám, že je nás víc (a že nejsem sám). Jinak chat mě jde normálně. :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim :bojim Citovat
Kurt Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Má to cenu, aby tady každý psal to samé? Citovat
Emiš Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 jasne jan at kazdy vidi komu to de a komu ne Citovat
Petr605 Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Dneska ráno mi psal Ondra, že to dá do pořádku a teď už je to OK. Takže mu děkujeme. Citovat
Bohouš Odesláno 4. květen 2005 Autor Odesláno 4. květen 2005 Tak že by jsme teď pro změnu všichni psali, že už to je OK ??? :D:D Citovat
Kurt Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Tak že by jsme teď pro změnu všichni psali, že už to je OK ??? :D:D :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Tazman Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Mě se to včera přez den stalo také. Ale už je vše O.K. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.