matii Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Hledal jsem podobné téma, ale nenašel, takže kdyžtak promiňte Koukal jsem, že šrouby na kola po zimě chytly pěknou zrzavou. Doporučte mi nějakou pastu (link), kterou bych je měl namazat, abych je na podzim nemusel utrhávat. Díky Citovat
vendelinek Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 stačila by vazelinka,lehce promáznout závity a bylo by po starostech,samozřejmě nedorvavat na tvrdo:) Citovat
Edison Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Obyč grafitka... Nebo pak něco spec, ale bacha, taky se to zahřívá... takže to musí být kapku odolný na teplo. Citovat
chuck11 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 grafitová nebo měděná vazelina to vyřeší Citovat
GhostBoxer Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Taky řeším grafitkou a v pohodě. Stačí jen lehce nakonzervovat, není nutno zamáznout závit velkou vrstvou. Citovat
koblih69 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Šrouby očistím a máznu grafitovou vazelínou, jak na závit tak na dosedací plochu. Pečlivě očistím střed kola i náboj a máznu to taky nebo to stříknu měděným sprejem. Povolím to vždycky rukou a kolo jde krásně sundat Citovat
automale Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 tak ja som si dnes nechal prehodit kolesa v pneuservise a som rad - ked som ho videl ako vyrvaval obe predne kola dolu som rad ze som sa stym nesral pred barakom na parkovisku. namazal mi to grafitovou vazelinou - aj dosadacie plochy a aj sroby - uvidime na jesen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.