Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň potreboval by som pomoc nefunguje my na mojej 206 klimatizácia zatlačím gombík AC dioda sa rozsvieti a nič kompresor nezopne a ani ventilátor na chladiči nezačne hučať hladám na internete schému klimatizácie ale nemôžem nič nájsť bol by som veľmi vďační keby mi niekto upol schému alebo aspoň poradil spojka na kompresore je OK skúšal som ju čiže to môžeme vylúčiť dakujem

Odesláno

no a zkousel jsi take, zda je v systemu vubec potrebny tlak chladiva? tipoval bych, ze to nekudy uteklo ( koroze chladice, trubek apod.)

Odesláno

neviem ako to vyskúšam a mám taký pocit že predný ventalátor my vôbec nezopína minuli týžden sa vozila frajerka po parkovisku a dosť sa zohrial a vôbec sa ventilátor nepustil keby som mal aspoň schému klimatizácie velmo bi mi to pomohlo

Odesláno

tlak zkontrolujes na plnicce klimy v servisu, kde se timto zabyvaji

pro schema zapojeni by bylo potreba znat VIN kod auta, ponevadz systemu rizeni ventilatoru je nekolik dle typu motoru, roku vyroby atd.

Odesláno

ako to myslíš podla vin kódu kde by som zohnal tú schému podla vin není problém vin mám do servisu stým pôjdem keď si budem istý že elektricky je všetko OK

Odesláno

potreboval by som aspoň vediet ktoré relátko alebo čo zopína hlavný ventilátor na chladiči pretože sa vôbec neroztočí pri pri prehriatí auta už asi zošaliem proste to na nete nieje žiadna elektrická schéma nič ja neverím

Odesláno

Nespíná sahara, nespíná kompresor... chápu, že tě baví si s tím hrát, ale pravděpodobně tam \"jen\" nemáš náplň. Nechal bych to zkontrolovat, při naplnění přidat kontrastní látku a zbytečné úsilí které obětuješ hledání elektrické vady bych věnovat hledání místa kudy to pšouklo. :papa

Odesláno

to je v poriadku klima ak nema tlak ale prečo mi prehreje motor a nezopne ventilátor to ma viac zaujíma včera som vibral ventilátor von a odskúšal som ho funguje

Odesláno

P607Olda dakujem len tam klimatizácia nieje tieto schémy mám aj ja to je z knižky jak nato ferry keby mi poslal tie podla vin neviem kde to vie tak pozriet ale ak tam bude schéma klími bol bi som velmo vdačný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...