Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte bliži se nam letní sezona :) a bude třeba přezout na letní, předpokládam že hodně s nás jsi letos bude pořizovat nové. Dejte nějake dobré tipy nových pneu + vaší zkušenosti PORADTE

Odesláno

letos taky pojedu na pirelli P7 dokonce si myslím že pirelli byly origo na 406 ale když jsem měl ještě 306ku tak jsem si na ní koupil GOODYER EACLE F1 nebo tak nějak se to píše a to bylo dost hustý ty gumy neměly konkurenci škoda že si je momentálně nemůžu dovolit ty by asi stály ranec tenkrát ve 195 50 15 vyšly na nějakejch 12000 a to jsem je sehnal v němec pod cenou tak asi dneska ve 205 55 16 je půlka ceny auta

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Léto jezdím už delší dobu Pirelli P7,na letošní léto jsem pořídil nové Pirelli P7 Cinturato 225/45 R17 a pokud budou minimálně stejně dobrý jako jejich předchůdce budu spokojený.Rozhodně na gumách nešetřit,hlavně pokud dost jezdíš.

Odesláno

ked som kupil auto mal som obute michelin pilot ked mali 1mm stale mali dobre vlastnosti aj na mokrej vozovke co je pri 1mm dost zaujimave.. teraz mam bridgestony turanza er300 a zatial su to asi najlepsie gumy co som mal... v lete nepiskaju ako matadory a ine lacne gumy a este som auto neodlepil od cesty takze odporucam aj tieto... len cena je trochu vyssia ale za kvalitu sa plati

Odesláno

Letne u mna jedine Pirelli a Michelin, kvoli cene volim vzdy Pirelli a maximalna spokojnost (jedny letne Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 91W budem teraz predavat :) ) a zimne jedine Goodyear UltraGrip :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...