Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Šampón bez přísady. Clay na \"drobky na kapotě\" přeleštit politurou a pak tvrdej vosk. Pokud se to udělá pořádně ( nechává vyschnout... ) tak pak můžu cca 2x auto jen opláchnout a přeleštit mikrovláknovou utěrkou bez přípravků.

Odesláno

Šampón neřeším, pokud nemeje dobře dávám ho tam víc. Hlavně aby v něm nebyl žádný vosk nebo něco podobného. Další věc je, že lak musí být dokonale hladký - třeba kapota když jsem auto koupil byla na pohled krásná ale po přejetí rukou jako smirkový papír. Pak na tom pořád držel bordel. Zkusil jsem tenle vosk z Lidlu a po prvním použití jsem si koupil ještě 2.

post-25417-14109622964345_thumb.jpg

Odesláno

Dlhe roky pouzivam vosk od Turtle Wox s teflonom. Nasledne auto umyvam len cistou vodou aby sa nezmyval vosk, staci aplikovat 2 - 3 x do roka. Cize sampon pouzivam len pred samotnym nanesenim vosku, potom len a len cista voda.

Odesláno

Také na mytí nepoužívám šampón, jen čistou vodu. Ideální je dešťová, protože po jejím zaschnutí nezůstávají téměř žádné viditelné stopy a nemusím to pokaždé sušit.:) A na voskování používám momentálně modrý TurtleWax, ale zkoušel jsem i s PTFE a není to také špatné.

[upravil dne 23/3/12 06:59 od Mike407]

Odesláno

ja som minule kúpil vosk (turtle) vo forme rozprašovača, aplikuje sa na umyté mokré auto a následne sa utrie dosucha

skúšal som, vyzerá to :super ale myslím si, že to nenahradí klasické voskovanie,

no dá sa používať priebežne počas roka pre jeho ľahkú aplikáciu:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...