Joozino Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Vsetci to pozname, spinave auto ...ako ho najlepsie vylestit a poumyvat tak aby sa spina na to nechytala Citovat
koblih69 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Šampón bez přísady. Clay na \"drobky na kapotě\" přeleštit politurou a pak tvrdej vosk. Pokud se to udělá pořádně ( nechává vyschnout... ) tak pak můžu cca 2x auto jen opláchnout a přeleštit mikrovláknovou utěrkou bez přípravků. Citovat
Joozino Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 ja uz mam take nervy.mam aj vosk, aj lesticku, aj sampon. a nikdy to neviem spravit \"dokonale\" Citovat
Vlado-77 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 aky vosk a aky sampon? nejake doporucene znacky na zaklade dlhodobej spokojnosti? Citovat
koblih69 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Šampón neřeším, pokud nemeje dobře dávám ho tam víc. Hlavně aby v něm nebyl žádný vosk nebo něco podobného. Další věc je, že lak musí být dokonale hladký - třeba kapota když jsem auto koupil byla na pohled krásná ale po přejetí rukou jako smirkový papír. Pak na tom pořád držel bordel. Zkusil jsem tenle vosk z Lidlu a po prvním použití jsem si koupil ještě 2. Citovat
Judes Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jožino nejaké rady nájdeš tu. http://www.autodetail.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=82 A môže to napríklad aj takto dopadnúť . http://www.autodetail.sk/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=10&id=63&Itemid=97 Citovat
Joozino Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 no tak z toho by sa dalo nieco diky Citovat
Joozino Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 ja mam od Eurony aj vosk aj sampon aj lestenku http://www.ekologicka.kozmetika-drogeria.sk/eurona/autokozmetika/univerzalna-lestenka-na-karoserie-s-obsahom-silicon.html Citovat
tomike Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Dlhe roky pouzivam vosk od Turtle Wox s teflonom. Nasledne auto umyvam len cistou vodou aby sa nezmyval vosk, staci aplikovat 2 - 3 x do roka. Cize sampon pouzivam len pred samotnym nanesenim vosku, potom len a len cista voda. Citovat
Mike407 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Také na mytí nepoužívám šampón, jen čistou vodu. Ideální je dešťová, protože po jejím zaschnutí nezůstávají téměř žádné viditelné stopy a nemusím to pokaždé sušit. A na voskování používám momentálně modrý TurtleWax, ale zkoušel jsem i s PTFE a není to také špatné. [upravil dne 23/3/12 06:59 od Mike407] Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 A ten Turtle Wax nanášíte jelenicí, obyč. hadrou nebo něčím spešl ? Citovat
tomike Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 TW s teflonom ma oznacenie PTFE a nanasam ho pomocou vlhkej makkej handricky. Necha sa zaschnut a potom makkou handrou vylestit. Citovat
koblih69 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 Vosk se nanáší nejlíp kruhovou houbičkou. Jelenice je na leštění, ale já mám raději mikrovláknové utěrky. Citovat
cvrlo Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 ja som minule kúpil vosk (turtle) vo forme rozprašovača, aplikuje sa na umyté mokré auto a následne sa utrie dosucha skúšal som, vyzerá to ale myslím si, že to nenahradí klasické voskovanie, no dá sa používať priebežne počas roka pre jeho ľahkú aplikáciu:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.