Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto do 40 - 50 tisíc - snad vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu že zima se opět krutě podepsala na stavu Fialky, tak začínám zvažovat koupi novějšího \"vraku\". Vzhledem k tomu že lidi asi málo bouraj tak peníze v práci nejsou moc veliký, takže si nemohu moc vyskakovat. Bohužel jsem na auto dost vázaný, tak je potřeba změna. Chtěl (stále chci) C5, ale teď na to asi není.

Jak bude velké je mi jedno (akorát s tím chci občas jet na dovolenou, tak jediná 106ka je asi pasé. Motor by měl být od 1,4 výše - 1.0 nebo 1.1 nechci. V létě bych chtěl jet do Itálie a nerad bych trápil nějaký auto se štamprdlema místo válců. Jestli benzín nebo naftu by záleželo na velikosti auta (206, 306 spíš benzín 406 asi nafta).

Rád bych porposil o pomoc, zda někdo o něčem nevíte, nebo co by jste mi poradili co vybrat? (samozřejmě že se má jednat o Pug - Fóbie a feldy mi nenuťte :D ) Děkuji :papa

[upravil dne 22/3/12 21:41 od gronholmm]

[upravil dne 27/3/12 22:25 od gronholmm]

Odesláno

Ja bych taky mohl povypravet.. zadni podbehy, teda spise steny kufru mi zacaly lezt do pneu, tak jsem je sekerou \"vratil\" na puvodni misto :D a co treba 206ka? Me osobne se treba vubec nelibi, ale za 50 podle me sezenes slusnej, kousek, ne? Nebo nejakou zachovalpu 406ku.. ;)

Odesláno

Vítek: Feldu určitě ne. Prostě do tý doby pozink pro škodu velká neznámá. A nezlob se ale komfort peugeotu a feldy se nadá srovnat. Nehledě na to že felda má vždy social výbavu :(

Charlie1: na tu jsem koukal ;)

Jimmy: já mám zrezlou tyč řazení, hrnky tlumičů, v podstatě rez v motorovém prostoru a plechařinu už neřeším. Ono motoricky je to stále velice živý, ale samotná kasle je \"na vyhození\"

[upravil dne 22/3/12 21:57 od gronholmm]

Odesláno

Mě by se líbilo třeba tohle: http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/9630458?goFrom=list

Nebo bych snesl i tohle: http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/9989241?goFrom=list

A nebo i tohle: http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/9749536?goFrom=list

Inzeráty nějak nezkoumám, jde mi o typ auta a motor. Je něco čemu se vyhnou a ani na to nekoukat. Mě přijde papírově sympatická ta 206tka s tou 16ti ventilovou čtrnáctistovkou :)

Odesláno

Pe.tr: nekoukám po kusech jako takových, ale po typech s konkrétníma motorama. Mě spíš zajímá samotný spojení auta s tím motorem. Jsem na vážkách na co se zaměřit...

Odesláno

No začínám zvažovat :myslim

Může mi někdo napsat k tomuhle motoru, jaký je? Myslím jako provozně. Jak táhne, a co od něj můžu očekávat. Upřímně se s TD moc nesetkávám - nejel jsem ještě v žádným :D

[upravil dne 22/3/12 22:27 od gronholmm]

Odesláno

ZA podobné peníze těžko seženeš lepší, musel bys narazit zase na kousek, který někdo dobře udržoval a nedorvával bez investic, což v téhle cenové kategorii je spíš výjimka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...