Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacal jsem pozorovat takovou zajimavou vec. Zacal kopat pedal plynu na jakykoliv rychlostni stupen pri seslapnuti az na podlahu, kratce a nepravidelne. Nekdy to udela nekdy ne. Pro predstavu je to skoro to same jako kdyz zabere ABS a kope pedal brzdy. Neklesnou otacky, auto dal tahne na jizdnich vlastnostech se to nijak neprojevuje. Otazka zni co to sakra muze byt. :D

Odesláno

Petře, a není to náhodou bezpečnostní spínač pro omezovač a automatickou převodovku pro kick down? Aha, teď jsem se mrkl na VINko a je to pro 307, takže to co píšu je asi blbost, pokud nemáš na té 307mě omezovač rychlosti.

[upravil dne 21/3/12 20:56 od HonzaZ]

Odesláno

Už se nám prolínaj vlákna.. hehehehe... Koukni na ten kobereček.. To dovede dělat děsný věci... od toho, že auto nejede, kopání do různých pedálů, mlaskavý zvuky při povolování /sešlapování pedálů...

Odesláno

Tak sem asi lama :-( Koberec jsem vyndal je upevnenej sroubama na dvou mistech takze ten to na 100% nedela. Kocka, pavouk a dalsi havet pod pedalem neni.

Co se tyce pedalu. :myslim Tak at cumim jak cumim tak tam neni zadny lanko natoz dve. Takze si pohravam s myslenkou ze ten pedal je tam jen na opreni nohy a ovladam to silou mysli. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...