Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ne, 406 ma ET 18 nebo 20 (u R16 disku) , navic pro 1,9TD neni tento rozmer pneu a disku povoleny

[upravil dne 21/3/12 17:15 od Ferry]

Odesláno

jelikož tam má být tak to ET20 a ty tam chceš dát ET42 tak to znamená, že to kolo budeš mít o 22mm víc zapuštěný v podběhu, takže to budeš mít hodně zapadlý a při vytočení kol by ti to dřelo, nehledě na to že bys ty kola nejspíš ani nenasadil, protože by ti to nešlo přes třmeny, takže jedině dát podložky jak psal ozzy56 aby ses dostal aspoň na to původní ET

Odesláno

ja mam nahodene origo peugeot 16\" elektrony s ET12 a gumy 205/55/R16. perfektne auto drzi na ceste, kedze na rozdiel do 15\" mam teraz napravy sirsie o 38mm ked mam 16\".

• O 5 měsíců později...
Odesláno

cawte...mam vyhliadnute jedny challangerky a k dispozicii 2x 10mm a 2x15mm podlozky ale mam obavu ze mi to bude dret (na 406ke) kedze vysledne ET by bolo 21 pri tych 10mm podlozkach.....sirku maju challangery myslim 6,5.....vedel by mi to niekdo potvedit ale vyvratit ci mam pravdu

Odesláno

Ty 205/50 Ti půjdou na 90% ale chce to ještě počkat na někoho kdo to má. JJ, jsem se spletl, ne 215/55 ale 215/45:)

Charlie, možná budou i Challengery v 15\" :D:D

[upravil dne 28/8/12 20:34 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...