Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jsem tady nový, bydlím mezi Olomoucí a Šumperkem, je mi 19, posledním rokem student na SŠ, máme dva Peugeoty, 306, kterou nejčastěji řídím já a 406, kterou kormidlují rodiče. Otec je profesionální řidič, já se v něm vzhlížím, proto i \"mé\" auto vypadá tak, jak vypadá.

Naše vozy:

Peugeot 306, 1.9D (51kw), 1994, stříbrná barva, cca 223 000km

Peugeot 406, 2.0 HDi (66kw), 1999, vínově červená, cca 180 000km

Zde přidávám pár fotek z nedělní cesty do Břidličné.

DSC02122.jpg

DSC02124.jpg

DSC02123.jpg

Odesláno

JJEENNDDAA : já vím, v únoru jsem si všiml, že na 306 dělali nárazník i s mlhovkama, tak jsem se ho pokoušel shánět, ale chtěj za něj 1500,- ... sedl by tam líp, ale tyto penize momentálně uvolnit nemůžu...

olda: i ten někdy je :D

7844961.jpg

[upravil dne 20/3/12 21:16 od Gepas]

Odesláno

Táta kamioňák,já kamioňák (ber to jako moji osobu) ale na osobáku to nikdy nevypadá jak na kamionu (vlastní zkušnost)....Ale z poslední fotky to jde dobrým směrem :super

Odesláno

100 lidí, 100 chutí... možná to pujde před technickou všechno dolů, možná bude novej nárazník... a možná to tak nějak měsíc, rok, zůstane ;)

Odesláno

Je to syn kamioňáka, na vysílačku :D Síbíčko. Jinak nevím proč, ale ty všechny světýlka mě připomínají ty velikánský americký pickupy. Jen tomu chybí asi tak dva metry do délky, cca. 3 litry objemu motoru a několik desítek koní výkonu :D Jinak jak píšeš, 100 lidí 100 názorů. Za mě teda ne. Nechceš dozadu na kouli přidělat točnu? Nebo vyvést výfuk bokem pod dveře? :D

Odesláno

točnu né, ale výfuk, no zapřemýšlím nad tím :D a nebo taková klapka, to by bylo príma :D zvuk jak pořáádny auto by to mělo, možná :D

Odesláno

Mě se to líbí ;) ale už mám v hlavě něco nového, jen co budu mít trochu peněz navíc, tak to vyměním za jinej nárazník a snad za nenápadné LED diody... a na fotce vypadá docela dobře, naživo je to trošku horší, ale pořád dobry, na ty leta...

Odesláno
100 lidí, 100 chutí... možná to pujde před technickou všechno dolů, možná bude novej nárazník... a možná to tak nějak měsíc, rok, zůstane ;)

na STK to půjde dolu určitě :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...