Saviero Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Tak jsem jel na lyže do Itálie a před Plzní jsme museli prudčeji zastavit, zajet do odstavného pruhu a vystřídat řidiče. Po rozjetí autu zhasla světla i motor. Řidič duchaplně rozsvítil světla otočením páčky pod volantem. A teď dotaz: Motor točí, ale nechytá. Elektronika vozu mi přijde chvílemi nějaká zmatená. Někdy jde dálkově auto zamknout, jindy zase ne, někdy mi přišlo že když jsem použil ovládání něčeho, začalo se hýbat úplně něco jiného (to si ale nejsem 100% jist, přecijen tam trochu pracovaly nervy). Co jsem už zkusil: odpojení obou baterií, odpojení řj., kontrola pojistek. Teď to prý zkouší na na diagnostiku, ale neodpovídá jim (nevím co to znamená). Nafta v palivovém filtru je... Nenapadá Vás někoho něco? První co mne napadlo, byla ŘJ (nevím jak se pozná když je vadná). Ale všude čtu, že jen tak neodcházejí...?...? Jeďinou spojitostí může byt, pár dní před tím mi servisák měnil rozvody a zapomněl dotáhnout šrouby uložení motoru, takže motor asi 30km lomcoval a mlátil jako divej, než jsem mu to odvezl zpět. Nemohl se tam nějaký kabel utrhnout, případně kam bych se měl podívat... 2.2hdi, 2001, utomat ...ještě se hned rozsvítila kontrolka motoru, ale na displeji ani hláška.... [upravil dne 20/3/12 11:34 od Saviero] [upravil dne 20/3/12 11:34 od Saviero] [upravil dne 20/3/12 11:36 od Saviero] [upravil dne 20/3/12 11:38 od Saviero] Citovat
Saviero Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 to nevím, jak se to projevuje? To mi ale nesedí s nemožností se připojit k ŘJ. a tu zmatenou elektroniku. Teď jsem ještě mluvil s technikem a potvrdil mi můj pocit...když do něho po \"delší\" době sednu, tak na první otočení lehce vypadá že blafne a pak už nic...prý se i budíky chovají nějak divně... [upravil dne 20/3/12 12:14 od Saviero] Citovat
rckain Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Nevim mozna sem mimo ale cetl sem ze pokud zadni zalozni baterie odejde dela to neco takoveho... psal si ze si ji zkousel odpojit ale zkousel si jestli je ok? Citovat
jozefsv Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 kolega mal na seate podobny problem,auto takmer neslo natocit,alebo slo a potom zdochlo a dalej nic,budiky nereagovali.S diag sa nedalo pripojit,stale hlasilo ze sa nevie pripojit na rj.Nakoniec zistili ze ma vodu v rj po nejakom predoslom zasahu do krytu rj a natiekla mu tam voda. Citovat
groovred Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Zdary ridici jednotku mi menili taky, taky sem tam mel vodu po predoslim zasahu. Vyslo me to na 5000 v autohartl na slovanech, ridici jednotku mi sehnali pouzitou a nahrali do ni muj software. Jinak co se tyče pripojeni k ridici jednotce nejlepe je pouzit Peugeot Planet me se napr.nepodarilo pripojit pres diagbox. A nevim jestli to dela jenom mě ale neda se mi pripojit ani kdyz pouziju ten kratsi usb kabel k diagnostice (činska verze). V prvni řade bych si nejlepe pujcil jinou baterii do kufru a skusil to sni. otvirani kufru a odklapěni zrcatek funguje? [upravil dne 20/3/12 07:24 PM od groovred] Citovat
jofo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Popozerajte riadne ukostrenie. Pri tom traseni to mohlo niekde odpadnut. Citovat
Dave_k Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Taky bych tipoval buďto vadná baterie nebo kontakty na ní nebo špatná kostra a proudy tečou kudy nemají. Citovat
jofo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Dave k. Asi tak nejak a ktomu este rocnik 2001 ked to bol v tom roku novy model a este so vsetkymi muchami okolo. Citovat
groovred Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 JJ taky bych to videl na kostru nebo baterii. Pokud mas elektricky kufr i ze zaviranim na tlacitko tak to zjistis okamžite ze když odemkneš kufr nema snahu se otevrit. Citovat
Saviero Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 To chování elektroniky by docela odpovidalo vadne sekundarni baterii, ale co ze starter toci a motor nechce chytnout...? To na to nemuze mit vliv ne. Citovat
peugeot607 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 mal som podobny problem nechcem startovat.....problem bol sensor vackoveho hriadela........ale nemusi Citovat
Agrafik Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Nabít baterii v kufru a zkusit. Je to to nejjednodušší co můžeš udělat. Nebo přes startovací kabely propojit s jinou. Citovat
Saviero Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 A co to napíchnout na dia? Psal jsem výše ... neodpovídá Citovat
Saviero Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Tak přátelé záhada nejspíše vyřešena, nemocné palivové čerpadlo. A to blbnutí elektroniky: nejspíše už slabá sekundární baterie. A proč neodpovídala diagnostika: neodpovídala ani na jiném autě. Nemáte někdo palivové čerpadlo? Citovat
jofo Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Cerpadlo kup nove. Z druhej ruky riskujes ze zanedlho bude KO tiez. Citovat
Saviero Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Už je mi to jedno, 607 půjde z domu. Tři roky trápení. Auto krásné, ale tam to končí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.