Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,pokud sraz bude 20.10,tak to budu v Karviné :-) už tam budu od pátku od rána,tak bych se taky přijel podívat,ale vůbec to tam neznám...tak kdyby někdo viděl bloudit modrou 406 coupe s Bčkovou značkou,tak jsem to já:D

Odesláno

tak na toho 20.10 taky přijedu ale jsem pro Žermanky

Edit: Jestli Jenda neví kde u Žermánek tak u hráze je takové větší parkoviště a pak jenom najít nějakou hospodu

[upravil dne 6/10/12 08:04 od Grlik]

Odesláno

Tak včera jsme se zajeli podívat na okolí Žermanické přehrady a parkoviště super, velké a prázdné. Dále jsme jeli najít v okolí nějakou restauraci kde bychom si třeba dali něco k jídlu, ale po celkem marném hledání jsme stejně zakotvili v restauraci na Záguří http://www.nazaguri.cz/ a dali jsme si výborné jídlo. Mají tam dokonce bowling a to by podle mě nemusel být špatný nápad.

Napadlo mě, že bychom se sešli kolem 15:00 hodiny na parkovišti zde http://www.mapy.cz/#t=s&x=18.451197&y=49.733516&z=16&d=coor_18.449438%2C49.733276_1

a pak se vydali třeba na bowling + kdo bude chtít tak nějaké jídlo.

Byl bych moc rád, kdyby jsme se nějak do středy dohodli a taky abych věděl, kdo by měl zájem přijet, abych mohl zamluvit třeba dráhu (popř na jak dlouho).

Pokud vás napadně něco jiného tak mi to prosím napište čas se krátí...

[upravil dne 14/10/12 14:47 od JJEENNDDAA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...