Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Marcel00, no nebýt takových ako ty, tak jsme úplný propadák ;):D:D

Odesláno

Přece jen je to živý tvor a my nejsme takový bezcitu a nebo ano a žijeme ve světě chladných počítačů?? Bohužel, začíná se to pomalu projevovat na lidech, kteří jsou čím dál arogantnější a bezcitný a krutý ke všemu. Jinak si myslím, i když jsem fórum o autech, tak alespoň někdo máme doma živého tvora a ne jen chladný počítač.

Jinak je na každém, zda-li bude reagovat na daný příspěvek a i na adminech, zda smažou či nesmažou .

Odesláno

jj, ja forum beriem ako pokec, neprezivam to ako cisty motorizmus...

ty sa nemas tiez cim chvalit :aut a takych aktivistov je tu viac...

sory za OT, len mi prislo ako zaujimave mi to sem dat... ;)

[upravil dne 19/3/12 11:59 od Marcel00]

Odesláno

Jo, právě proto, abychom se udrželi na prvních příčkách, mezi Auto, moto - kluby tady musíme mít už i informace o chcíplejch psech. :bojim

Jen ti, kteří si pamatují dobu, kdy neměl Pokec ani polovinu příspěvků oproti Servisu se s tím, jaká tu teď vznikají témata, nějak nemůžou smířit.

Odesláno

Kurt, kludne temu zamkni alebo vymaz... nemam s tym najmensi problem...

Potom ale treba hodne osekat pravidla tohoto fora, lebo su nastavene dost dvojakym metrom...

a prispaevky na P-C maju velmi daleko od tvojej predstavy

tecka... skoncil som, uz len o autach... :papa

Odesláno

Tak dáme do Pravidel, že tady nechceme mít témata o chcíplých psech. Tak sem někdo hodí chcíplýho koně. Dáme tam koně, bude tu kočka.

Možná by stačilo se zamyslet a nespoléhat na to, že všechno je v pravidlech - i ta počítají se zdravým rozumem.

Všechno, co jsem v tomto tématu napsal, je čistě jen můj osobní názor, coby dlouholetého člena tohoto fóra.

edit: pro ty, kdo si neumějí představit to, o čem jsem psal:

[upravil dne 19.3.2012 12:07 od Kurt]

post-7940-14109622872319_thumb.jpg

Odesláno

jj, pokec je v podstate krcmova debata, preto som to bral tak ako som to bral...

niekto tam pise stale, niekto obcas, nic viac nic menej... ;)

ok, beriem na vedmie...

diky a hezky den... :roker

Odesláno
no Kurt-e, tu je takych informacii za poslednych 6 mesiacov viac nez dost... :myslim

ani sa nedivim ze sa P-C drzi v poprednych prieckach statistiky fora medzi forami...

ntj tak sup zalozit dalsi takove vlakno :) .. jdu se podivat zda tu neni neco o tom jak se v Praglu propadla Fobije 2 metry pod zem :super

Odesláno

kdysi a ještě trochu i teď sem postuje tyhle články o hovně Haryk, prakticky sem nic jinýho nedával

Vždycky si říkám, že ty novinky nebo idnes sledujeme stejně všichni a nějak se předpokládá, že umíme i číst. Tak je zbytečné to sem neustále kopírovat

Odesláno
Jen ti, kteří si pamatují dobu, kdy neměl Pokec ani polovinu příspěvků oproti Servisu se s tím, jaká tu teď vznikají témata, nějak nemůžou smířit.

Přesně tak, dřív se v Pokecu probírala témata o něčem, posledních pár let se tu zjevují víceméně stupidity.

K tématu: Děda měl psa ještě hnusnějšího a nikde to neventiluju. A nebýt po jídle, tak bych se z tohohle asi :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...