Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 http://www.pluska.sk/magazin/zaujimavosti/zaujimavosti/zomrel-najskaredsi-psik-svete.html Citovat
Kurt Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Vůbec nechápu, jak jsem bez téhle informace celé ty 4 dny mohl žít. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 no Kurt-e, tu je takych informacii za poslednych 6 mesiacov viac nez dost... ani sa nedivim ze sa P-C drzi v poprednych prieckach statistiky fora medzi forami... Citovat
dodo407sw Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 a ja som videl ineho najskaredieho psika na svete... asi ich je viac Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Marcel00, no nebýt takových ako ty, tak jsme úplný propadák :D Citovat
OK406 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Přece jen je to živý tvor a my nejsme takový bezcitu a nebo ano a žijeme ve světě chladných počítačů?? Bohužel, začíná se to pomalu projevovat na lidech, kteří jsou čím dál arogantnější a bezcitný a krutý ke všemu. Jinak si myslím, i když jsem fórum o autech, tak alespoň někdo máme doma živého tvora a ne jen chladný počítač. Jinak je na každém, zda-li bude reagovat na daný příspěvek a i na adminech, zda smažou či nesmažou . Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 jj, ja forum beriem ako pokec, neprezivam to ako cisty motorizmus... ty sa nemas tiez cim chvalit a takych aktivistov je tu viac... sory za OT, len mi prislo ako zaujimave mi to sem dat... [upravil dne 19/3/12 11:59 od Marcel00] Citovat
Kurt Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Jo, právě proto, abychom se udrželi na prvních příčkách, mezi Auto, moto - kluby tady musíme mít už i informace o chcíplejch psech. Jen ti, kteří si pamatují dobu, kdy neměl Pokec ani polovinu příspěvků oproti Servisu se s tím, jaká tu teď vznikají témata, nějak nemůžou smířit. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Kurt, kludne temu zamkni alebo vymaz... nemam s tym najmensi problem... Potom ale treba hodne osekat pravidla tohoto fora, lebo su nastavene dost dvojakym metrom... a prispaevky na P-C maju velmi daleko od tvojej predstavy tecka... skoncil som, uz len o autach... Citovat
Kurt Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Tak dáme do Pravidel, že tady nechceme mít témata o chcíplých psech. Tak sem někdo hodí chcíplýho koně. Dáme tam koně, bude tu kočka. Možná by stačilo se zamyslet a nespoléhat na to, že všechno je v pravidlech - i ta počítají se zdravým rozumem. Všechno, co jsem v tomto tématu napsal, je čistě jen můj osobní názor, coby dlouholetého člena tohoto fóra. edit: pro ty, kdo si neumějí představit to, o čem jsem psal: [upravil dne 19.3.2012 12:07 od Kurt] Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 jj, pokec je v podstate krcmova debata, preto som to bral tak ako som to bral... niekto tam pise stale, niekto obcas, nic viac nic menej... ok, beriem na vedmie... diky a hezky den... Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 no Kurt-e, tu je takych informacii za poslednych 6 mesiacov viac nez dost... ani sa nedivim ze sa P-C drzi v poprednych prieckach statistiky fora medzi forami... ntj tak sup zalozit dalsi takove vlakno .. jdu se podivat zda tu neni neco o tom jak se v Praglu propadla Fobije 2 metry pod zem Citovat
punkac Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 kdysi a ještě trochu i teď sem postuje tyhle články o hovně Haryk, prakticky sem nic jinýho nedával Vždycky si říkám, že ty novinky nebo idnes sledujeme stejně všichni a nějak se předpokládá, že umíme i číst. Tak je zbytečné to sem neustále kopírovat Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Je to kachna ve skutečnosti ho sežral Marcelův pavouk Citovat
Dundee Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Jen ti, kteří si pamatují dobu, kdy neměl Pokec ani polovinu příspěvků oproti Servisu se s tím, jaká tu teď vznikají témata, nějak nemůžou smířit. Přesně tak, dřív se v Pokecu probírala témata o něčem, posledních pár let se tu zjevují víceméně stupidity. K tématu: Děda měl psa ještě hnusnějšího a nikde to neventiluju. A nebýt po jídle, tak bych se z tohohle asi Citovat
davidekcz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 no byl to teda pekne hnusny pes! To teda na něm se teda příroda vyřádila :bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.