Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde klima

Recommended Posts

Odesláno

koblih69: no jak říkám žádné sepnutí jsem neslišel takže se asi nezapnul, takže doplním a uvidíme ale ty klapky to doufám nebudou když mi funguje regulace vzduchu, nebo se pletu?

Odesláno

takže klima fachčí :D byl jsem na doplnění a byla uplně prázdná, žádnou dírku tam nenašli ani jiný problém, takže nechápu kde se to stratilo! mám auto asi 14dní tak kdo ví co s tím předemnou kdo dělal.

mimochodem mi zjistily, že nemám ani olej v servu,takže taky nechápu!

Odesláno

@dzigi: Já jsem nechával klimu loni na jaře naplnit a letos byla zase úplně prázdná. Nechal jsem ji teda znovu naplnit a jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží. Někde musí být netěsnost, ale bude tak malá, že její odhalení bude asi dost obtížné.

Odesláno

Kontrastní látka pomůže i u malého úniku ale někdy není úplně jednoduché to identifikovat. Někdy může barvu strhávat proud zduchu a podobně. Ale je to nejlevnější řešení. Samozřejmě je to prakticky nepoužitelné pokud je prasklina v tělese topení a podobně. Spolehlivější je metoda natlakování dusíkem + příslušný \"čuchometr\"

Odesláno

ahoj čuchometr je i na standartní plyn co je v klimatizaci včera jsem to sním kontroloval.:papa

já řeším problém se saharou je uplně vevnitř KO. Klima nejde taky kompresor spíná. ale trubka ta slabá žhavá jak pětník.

post-13779-14109623733662_thumb.jpg

[upravil dne 27/4/12 21:08 od bart.lbc]

Odesláno

to mike a dzigi staci ze mate malu dierku v chladici, alebo su zle ventily a klima je fuc... moj pripad presne. kamarat ma na to upozornil pred 3 tyzdnami ked som plnil klimu, riskol som to a som tam kde som bol... opat klima nejde. Takze mozem pekne zainvestovat 240 € do chladica noveho + 2 ventily 20 eur a doplnenie 46 eur. parada nie?:(

Odesláno

ved praveze nie, to je ten obchodny duch niekotrych ludi v tomto okoli, pokial si nezozenies a neurobis sam tak ta osklbu o kopu prachov. Chces vediet tie argumenty preco tak vela? :) Vraj ten moj neni klasicky ale je uzsi a preto taka cena :) ziadny autorizovany servis ani nic podobne.

Odesláno

To co píšeš jsem nepochopil, chladiče se dají pořídit za cca 90-100 Euro, za 160-180 už se sezene i velmi dobré Valeo, ale já byl s \"čínou\" za 90 velmi spokojený - provedení podle mě super. Nerozumím proč jezdíš do servisu kde tě oškubou...

Odesláno

koblih, ja nerozumiem tvojej otazke ze preco jazdim do servisu kde ma osklbu :D a ty ked ides do servisu ty vies aku firemnu politiku vedu uz vopred ? :) Mne bolo tak povedane a to som tu reprodukoval ze tolko stoji ten chladic... to je cele

Odesláno

Mam taky problem s klimou zkoušel jsem zmačknou ventilek a napln tam teda je ale mam problem že když zapnu klimu tak se mi nesepne spojka na komresoru,da se nějak zjistit jestli je v haji spojka nebo někde v přivodu? diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...