Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Caute vospolok. Mam taky netradicny problem. Ponad hlavu sa mi pocas jazdy spustil pavuk a dosadol mi v lone. Dal som mu frcku, odletel chudak nevedno kam a ja ho neviem najst. Evidentne prezil, lebo mi stale hulaka alarm (pohybove cidla). Mate niekto nejaky napad ako sa ho zbavit? Nechcem vysmradit auto nejakymi prostriedkami na komare, muchy pavuk typu RAID, alebo nejaky ultrazvukovy plasic? Aj okna som mu nechal pootvorene, auto alarmujem teraz bez pohybovych cidiel... Som zufaly, poradte. [upravil dne 26/3/12 08:27 od Marcel00] [upravil dne 25/6/12 13:42 od Marcel00] Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Wow tak to tu jeste asi nebylo ..no,treba se mu v aute libi,tak to se mu ani hnedtak nebude chtit ven.. Bez nejake te chemie se myslim bohuzel neobejdes Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 jaj, len tu chemiu pouzit az v poslednom rade... nejakz elektronicky zabijac? ak chemiu tak spolahlivo aku ? zas aby som mohol aj ja autom jazdit ... Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Porid si tam nejakyho hada nebo tak neco Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Jen doufám, že v létě nebudeš řešit, že ti do auta vletěl komár a nepříjemně bzučí Péťa ohodnotil 1 Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 no to by ma netrapilo, ale tent tlsty pavuk s lesklym bruchom mi na prijemnom pohodli pocas jazdy za volantom moc nepridava... pavukov sa nebojim, ale uznaj, ked ti padne za golier asi ti nebude vsetko jedno Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Tyjo... jednak bych to přesunul do servisu, jednak bych to nominoval na \"Závadu roku\". :-D Citovat
pipistrel Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 trochu off ale pripomenulo mi to ten vtip s hotelom. ze ... vecer vylezu krysy ale nebojte sa ich po nich vylezu hady a tie ich zozeru Citovat
Agrafik Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 No jestli je ten pavouk samec, tak mu tam dej stejnou samici. Ta ho určitě při páření zežere:D .No ale pak tam zase budeš mít tu samici . Pak tam můžeš dát kocoura. Ti žerou pavouky (teda ten náš jo). No ale to tam zase budeš mít toho kocoura. Ale toho už najdeš. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 tak diky chlapci... len sa smejte... No ale pak tam zase budeš mít tu samici... to radsej vvhladovaneho samca ako oplodnenu samicu... pavuk nakladie okolo 500 vajicok... a to fakt nemam za potreby. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Marcel v lůně pavučiny? To by chtělo radikálně řešit, protože co se nepoužívá to zakrní a později upadne :D:D PS: nevěřím, že by pavouk spustil alarm, taková citlivost by nedávala smysl Citovat
dodo407sw Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 ja som mal citlivost tak nastavenu, ze mi ich komar, alebo muska jenom mala spustila... ale stiahol som citlivost a vseetko ok Citovat
pipistrel Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 no mne spustala alarm na starej felde mucha. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 koblizku, o pavucinky sa neboj... tie su povymetane v kazdom spravnom kute k veci : ak prerusi v blizkosti cidla ultravlny tak ano, nevidim v tom problem... keby bol vzadu na zadnom skle tak urcite ne, ale on sa pohybuje evidentne v predu a dnes som toho bol svedkom ze sa mu vpredu paci... zaliezol asi niekde k BSI... ****** jeden maly s lesklym bruchom.... asi idem kupit raid a na noc mu to tam s nim vyparfumujem... Citovat
macik.83 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Marceli, co kdyz je to nejakej prapradedecek A ty ho takhle sejmes Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Proti pavoukům existují spreje jj, lenze kam ten spray nastriekat? keby som ho videl tak ho poriesim, ale pocas jazdy to fakt neslo... vidim to na raid, teda ak je nieco spolahlivejsie ako sira do sudu na vino tak sem s tym... Citovat
Andreww Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ještě, že tam nebyl, když jsi nás vezl na to letiště. To by přítelkyně ani nenastoupila do auta :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 v tej dobe som riesil mravce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.