Bigbadjohn Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Souhlas s Petrem, taky mě tyhle rychlý auta nelákají. Ale každý má úchylku na něco jiného Citovat
chechet Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Dezolátní stav myslím hlavně vypadávající tapec na dveřích a celkem vymlácenej podvozek z těch našich super silnic. Ale jak říkám, dle mých informací mělo auto jít cca do 14ti dnů na komplet servis. Jinak ta spoluúčast byla 10% z ceny nového vozu, pokud si to dobře pamatuju. Přidávám jednu fotku z nastupování, lezlo se mi do toho jak do tanku ale posed pak byl parádní! ty kraso... mam to objednane na 26.4. ... 1 jizdu s GT-R a 1 jizdu s 911 ... ta spoluucast je teda drsna a stavu auta se moc nedivim... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 http://www.stream.cz/uservideo/516741-zavodak-jako-taxi Prosím na Florenc Citovat
Guest Džůny Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Taky jsem nad tím uvažoval. Teď vím, že si mám dávat pozor. 120 můžu jet i ve svém na dálnici. Jinak mě ale taky tyhle supersporty moc neberou. Jediné co bych si chtěl opravdu vyzkoušet je Maserati Quattroporte a libovolné Lambo. Kdyby mi nabídli projížďku ve starším Jaguaru XJ, nebo v novém Rolls-Royce / Bentley, to už bych uvažoval. Nebo první Camaro... Citovat
Tommy002 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Brácha jel v Ferrari v Příbrami. Bylo to nějakých 25minut, za benzín se předem platilo 300Kč a musí se tam být cca 30minut předem. Co mi říkal, projel se po okreskách, místy 120-140km/h, v obci dodržovat 50tku, to je kvůli bezpečnosti - to asi každý chápe. Pak přijeli na runway a jedna jízda tam a jedna zpátky, top speed okolo 260km/h s plným rozjezdem a bržděním... Myslím, že jako zážitek fajn, ale zase od toho nečekejte, že se po jedné jízdě z Vás stane M.Schumacher Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Tomy: 406 se dostanu na top speed 240 a netrva to dlouho, stalo to za to? tak jinak - ja ma taky hondu hornet 600, nahace v zivote uz nechci nic zkouset v aute, protoze za 4 SEC Z NULY NA STO, za 9 sec z 0 na 190 s motorkou, me osobne to nenabidne zadny slusny auto, a kdyz jo, tak ne v takoveto akci..... kdo ma zajem, svezu zadaco, ale musi mit helmu, a kdo seda do ferrari bez zkusenosti bez helmy, je take hazarder..... mysli si co chces, zdravej jses jen jednou..................... Citovat
MatrixChose Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Scratch: Máš to v ruce? ( Vím, že nikdo neřekne ne ) Měl bych zájem, už to chci zažít dlouho, a buď nebyla možnost a nebo jsem nevěřil pilotovi, navíc na motorce se prostě moc necejtim. Citovat
Jimmy106 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Scratch: za stejnou dobu co ty rikas, ze das na 190, tak to ja jsem schopen zrychlit ve svem piskotvi na max tak 70 Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 s manzelkou, s kufrem po zadnim, jen na plyn, pry se to neda...... ale mam to v ruce, okoli znam, neni problem svezt, mam helmu pro muze a kdyz ada pujci, tak i pro zenu, jezdim tak, jak si kdo urci, kdo chce pomalou, pojede pomalu a muze pridat kdo chce jet ryhle, pridam Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 budeme to brat jako akci minisrazu: lepsi je mit svoji helmu, ada vam svou nepujci. Jde o rychost vysokou, a tomu se rovna i opatreni----- Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Scratch : pěkný :mrk:mrk motorky mě brali jako malého kluka:mad: teď mám skutra Yamahu 50 a kdybych měl papíry a prachy tak bych si koupil nějakou silnější moto-skutra.taky bych využil možnost svést se s tebou na Hornetu :potlesk:potlesk edit:kolik kg uveze takovej Hornet:myslim,helmu mám klidně i hadry(textil) [upravil dne 21/3/12 22:58 od Gabriel 307] Citovat
Béďa Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 F430 dá taky z 0-100 za 4s ale o tom to není, jde o to svést se v něčem o čem si donedávna mohl jen \"snít\" a ikdyž jsou to pro někoho vyhozený prachy, já těch cca 1500Kč nelituju! Navíc ta vytočená V8-ka ve Ferrari má moc krásnej zvuk! Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 nas dva uveze, ale bude hudrat Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 a můžu s tím počítat třeba na Jičínskem srazu? že bych si vzal hadry a helmu do auta:myslim Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Bedo: V8 ve ferrari je nadherna, ale slysel jsi i v toyote? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Scratch ::potlesk:potlesk:potlesk děkuji :super:super Citovat
Dančák Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Kdo by chtěl svízt na moto tak nabízím také svezení a to na káwě zx-6r;) lepší jak ve sporotvním autě, top speed dle tacho nějakých 270km/h (pak už neni nejvhodnější se koukat na tacho ale na cestu:D ) za kolik dám z 0 na 100 jsem nikdy neměl čas měřit, ale je to cca 3,2s, auto mám na ježdění, vyblbnu se na motorce:D nejradši jezdím sám, protože se nemusim o nikoho starat a jede to o dost lépe, je tam znát káždý kg navíc....jinak já jsem jel vzadu na sedle jen na předchozí FZ6 a to jednou, víckrát už bych tam nesed:D strašně se tam vzadu bojim:D jinak jsem byl svezen asi 20minut ve Francii na tréninku na uzavřeném okruhu v Porsche boxter cabrio a mazec, když na startu zmáčknul tlačítko system off tak sem znervozněl a potom tam kde bych už dávno brzdil tak on ještě přeřadil no super.....v jedný pravoúhlý jsme taky dostali hodiny a roztočily se, po jízdě mi bylo dosti nevolno:blicismajlik celou dobu sem byl v křeči a modlil se ať už je konec:D ale byl to zážitek na kterej nikdy nezapomenu:super ale to už jsme zase jinde;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.