Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jízda ve sportovním autě za 1000 Kč - zkušenosti?

Recommended Posts

Odesláno
Dezolátní stav myslím hlavně vypadávající tapec na dveřích a celkem vymlácenej podvozek z těch našich super silnic. Ale jak říkám, dle mých informací mělo auto jít cca do 14ti dnů na komplet servis. ;) Jinak ta spoluúčast byla 10% z ceny nového vozu, pokud si to dobře pamatuju. :) Přidávám jednu fotku z nastupování, lezlo se mi do toho jak do tanku ale posed pak byl parádní! :D

ty kraso... mam to objednane na 26.4. ... 1 jizdu s GT-R a 1 jizdu s 911 ... ta spoluucast je teda drsna a stavu auta se moc nedivim...

Odesláno

Taky jsem nad tím uvažoval. Teď vím, že si mám dávat pozor. 120 můžu jet i ve svém na dálnici.

Jinak mě ale taky tyhle supersporty moc neberou. Jediné co bych si chtěl opravdu vyzkoušet je Maserati Quattroporte a libovolné Lambo.

Kdyby mi nabídli projížďku ve starším Jaguaru XJ, nebo v novém Rolls-Royce / Bentley, to už bych uvažoval. :D Nebo první Camaro...

Odesláno

Brácha jel v Ferrari v Příbrami.

Bylo to nějakých 25minut, za benzín se předem platilo 300Kč a musí se tam být cca 30minut předem.

Co mi říkal, projel se po okreskách, místy 120-140km/h, v obci dodržovat 50tku, to je kvůli bezpečnosti - to asi každý chápe.

Pak přijeli na runway a jedna jízda tam a jedna zpátky, top speed okolo 260km/h s plným rozjezdem a bržděním...

Myslím, že jako zážitek fajn, ale zase od toho nečekejte, že se po jedné jízdě z Vás stane M.Schumacher

Odesláno

Tomy: 406 se dostanu na top speed 240 a netrva to dlouho, stalo to za to?

tak jinak - ja ma taky hondu hornet 600, nahace

v zivote uz nechci nic zkouset v aute, protoze za 4 SEC Z NULY NA STO, za 9 sec z 0 na 190 :) s motorkou, me osobne to nenabidne zadny slusny auto, a kdyz jo, tak ne v takoveto akci.....

kdo ma zajem, svezu zadaco, ale musi mit helmu, a kdo seda do ferrari bez zkusenosti bez helmy, je take hazarder.....

mysli si co chces, zdravej jses jen jednou.....................

Odesláno

Scratch: Máš to v ruce? ( Vím, že nikdo neřekne ne :D) Měl bych zájem, už to chci zažít dlouho, a buď nebyla možnost a nebo jsem nevěřil pilotovi, navíc na motorce se prostě moc necejtim.

Odesláno

s manzelkou, s kufrem po zadnim, jen na plyn, pry se to neda......

ale mam to v ruce, okoli znam, neni problem svezt, mam helmu pro muze a kdyz ada pujci, tak i pro zenu,

jezdim tak, jak si kdo urci,

kdo chce pomalou, pojede pomalu a muze pridat

kdo chce jet ryhle, pridam :)

Odesláno

budeme to brat jako akci minisrazu: lepsi je mit svoji helmu, ada vam svou nepujci. Jde o rychost vysokou, a tomu se rovna i opatreni-----

Odesláno

Scratch : pěkný :mrk:mrk:mrk motorky mě brali jako malého kluka:mad: teď mám skutra Yamahu 50 a kdybych měl papíry a prachy tak bych si koupil nějakou silnější moto-skutra.taky bych využil možnost svést se s tebou na Hornetu :potlesk:potlesk:potlesk

edit:kolik kg uveze takovej Hornet:myslim,helmu mám klidně i hadry(textil)

[upravil dne 21/3/12 22:58 od Gabriel 307]

Odesláno

F430 dá taky z 0-100 za 4s ale o tom to není, jde o to svést se v něčem o čem si donedávna mohl jen \"snít\" a ikdyž jsou to pro někoho vyhozený prachy, já těch cca 1500Kč nelituju! Navíc ta vytočená V8-ka ve Ferrari má moc krásnej zvuk! :)

Odesláno

Kdo by chtěl svízt na moto tak nabízím také svezení a to na káwě zx-6r;) lepší jak ve sporotvním autě, top speed dle tacho nějakých 270km/h (pak už neni nejvhodnější se koukat na tacho ale na cestu:D ) za kolik dám z 0 na 100 jsem nikdy neměl čas měřit, ale je to cca 3,2s, auto mám na ježdění, vyblbnu se na motorce:D nejradši jezdím sám, protože se nemusim o nikoho starat a jede to o dost lépe, je tam znát káždý kg navíc....jinak já jsem jel vzadu na sedle jen na předchozí FZ6 a to jednou, víckrát už bych tam nesed:D strašně se tam vzadu bojim:D jinak jsem byl svezen asi 20minut ve Francii na tréninku na uzavřeném okruhu v Porsche boxter cabrio a mazec, když na startu zmáčknul tlačítko system off tak sem znervozněl a potom tam kde bych už dávno brzdil tak on ještě přeřadil no super.....v jedný pravoúhlý jsme taky dostali hodiny a roztočily se, po jízdě mi bylo dosti nevolno:blicismajlik celou dobu sem byl v křeči a modlil se ať už je konec:D ale byl to zážitek na kterej nikdy nezapomenu:super ale to už jsme zase jinde;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...