Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neni to az tak o tom, kdo kolik zere, ale spis co a hlavne jestli ma clovek aspon pohyb.. ja zeru cca 5let prevazne pouze fastfood a od Vanoc jsem zhubnul pres 5kg a zeru porad stejne.. kdyz neco jim, tak si vzdycky narvu pupek co to jde :D asi mam holt nejake dobre spalovani :)

Odesláno

:) Lidičky, hlaste se ať je nás co nejvíc. Když už i mě Pe.Tr ukecal, tak by do toho měli jít všichni !!! Třeba stylem: nebyls účastníkem rekordu - nedostaneš prasátko....

Musíme to těm Hanákům vrátit. :roker

Odesláno
Neni to az tak o tom, kdo kolik zere, ale spis co a hlavne jestli ma clovek aspon pohyb.. ja zeru cca 5let prevazne pouze fastfood a od Vanoc jsem zhubnul pres 5kg a zeru porad stejne.. kdyz neco jim, tak si vzdycky narvu pupek co to jde :D asi mam holt nejake dobre spalovani :)

ja muzu zrat co chci a kolik chci mam rychlej metabolismus takze je to rychle venku a asi se to ani nestihne ulozit nikde :D

Odesláno

ja muzu zrat co chci a kolik chci mam rychlej metabolismus takze je to rychle venku a asi se to ani nestihne ulozit nikde :D

na silnici mezi boleslavi a jicinem :D

nyni asi jiz v rozkladu :D

Odesláno

Já jo, nechci vrhnout do davu, myslim, že, by se to mělo skloubit, i, vizuálně, např, já mám sice bříško, ale, jen 167 cm, takže, ke mně by se hodil vyšší protějšek s větším poprsím kvůli úspoře místa, dámský prsa na hlavě mi nevaděj :D:roker

Odesláno

No mrňavku, aby se ti vešla mezi nohy, dá rozum, aby ses mohl koukat na ty záležitosti, na mý hlavě, ježiš, aby jsme se kvůli tomu nemuseli připojišťovat :D:roker A

[upravil dne 20/3/12 21:55 od Mildík]

Odesláno

na silnici mezi boleslavi a jicinem :D

nyni asi jiz v rozkladu :D

To byl jinej metabolismus, alkoholovej :D Se vam zase k necemu nekdy priznam volove :( ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...