Guest Scratch Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 jak pise Kirkiz, tak i flexou to je smik smik a hotovo. Trva to tak 30 vterin celkove.... a co studenej, teplej vejfuk, na co jsou asi rukavice? Citovat
mxmen Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Nedávno jsem byl v kovošrotu odvézt co se doma už nehodí a taky jeden kat.Přede mnou tam byl zrovna příslušník tmavší rasy,na krku zlatý řetěz jak na býka a plný kolečko katíků. U pokladny mu vysázela snad 30tis. Tak se pak nedivte že se nám ztrácí,jsou to snadno a rychle vydělaný prachy. Citovat
mxmen Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Jen snad ještě perlička,vracel jsem ještě odstřižky, zbytky měděného okapu cca 3kg co zbylo po výměně a měl jsem docela problém aby mě to vzala. Ten cik... s katíkama v pohodě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 ja na socialce taky nedostanu ani zivotni minimum, ale ty cerny sraci tam snad dostavaj statisice, kdyz vidim, cim si pro to jezdej. Kurvy cerny......... Citovat
odee Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Sorry za OT, ale když čtu poslední příspěvky neodpustím si přidat svou zkušenost. Dělám v obchodě a stává se mi, že při plánování který je na delší dobu mi zák. řekně, zda by to nešlo trošku urychlit, většinou dodá, že ještě spěchá do práce. A minule mě fakt pobavila jedna spoluobčanka rómské národnosti, když mi řekla, ať si s tím laskavě pohnu, bo ona na mě nemá celej den, páč ještě spěchá na sociálku:D:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 ja na socialce taky nedostanu ani zivotni minimum, ale ty cerny sraci tam snad dostavaj statisice, kdyz vidim, cim si pro to jezdej. Kurvy cerny......... To se musíš naučit, venku sníh ty vezmeš děcko, před vchodem mu sundáš boty a řveš tam tak dlouho až ti dají mimořídný příspěvek. Běžně tam takhle jdou za měsíc třeba 10x někteří i třeba 2x v jednom dni. Ono když tam hodinu nebo 2 dělají bordel tak jim to prostě raději dají.... no nebudu se vzrušovat. Citovat
Vítek1 Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Jojo presne jak pise koblih a u nas v Brne maji jak pracak tak socialku primo v ghettu a je jedno jestli jsou tmavi nebo bili (ti jsou jeste horsi) odee - kde dělas? nemas tam nejake volne misto? Citovat
odee Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 To Vítek: dělám na Křence v bývalém areálu Mosilany, ale firmu jmenovat nebudu, abych nedělal neplacenou reklamu. Vzhledem k umístění našeho obchodu, se mi to tady indočechama docela často plní. Hlavně, když jsou výpaty vedle na sociálce:D A fleka tady zrovna nemáme, spíš naopak, před rokem nás tu bylo 6 a dnes sme 3 - snižování počtu zaměstnanců Jinka naprostej souhlas s tím, že Ti bílí (třeba tescoparta a pod.) jsou snad ještě horší Citovat
budkovaiva Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Zdravím, tak jsem dneska taky přišla o katalyzátor.Asi ho někdo potřeboval víc než já Je lepší koupit nějakou druhovýrobu nebo orig. na někde vrakáči? Nemá někdo nějakej navíc? ( 406, 2.0 HDI RHZ 2003) Díky Citovat
oddie Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Mám jeden navíc, klidně jej nechám za výkupní cenu zpracovatele, ale spíš se ti vyplatí ta náhrada. Citovat
odee Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Jen info pro toho, komu by čmoudi navštívili výfukový potrubí, dneska jsem byl shodou okolností v Peugeotu a mimo jiné mi doporučili výměnu přední části výfuku a nevychází to až tak zle (406, 2.0Hdi, 80 Kw), chtěli jen nějakých cca 24 000 a ještě by mi na to dali 30% slevu:D Citovat
ChouLu Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Tak to je super cena... to sis vzal ještě jeden do zásoby ne? Citovat
odee Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Dám kámošovi 24 korun na pivko a on to zavaří, takže když si odmyslíš nuly, jsem na tom nastejno, jak kdybych kupoval novej:D Citovat
ChouLu Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Ale kamarád ti nedá 30% dolů! No neber to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.