lape Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Zdravím.Jsem zde s dalším dotazem.Nástroj PC Tools spyware doctor mě našel Rootkit.TDSS.v2 a i když zvolím aby ho odstranil,tak po dalším scanu je tam zase.A píše to u něj vysoká míra nebezpečnosti.Je teda fakt,že nevím jak dlouho už ho v compu mám,ale spyware terminator ani malwarebytes ho nenašel,ale to neznamená,že už tam nestraší třeba rok. Dá se to nějak jednoduše odstranit,nebo je to složitější záležitost? [upravil dne 11.3.2012 08:14 PM od lape] Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Já tyhle věci řeším formátem disku. Má to výhodu, že se zároveň pročistí registry. Z Tvého příspěvku jsem pochopil, že jsi počítač dlouho nepřeinstalovával, tak určitě nastal čas Citovat
Kurt Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Combofix by si s ním měl poradit. Ale opatrně s tím, nejprve zálohuj. Citovat
lape Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 To je pravda,že už jsem to dlouho nepřeinstalovavál.Teď jsem se mrkl a win jsem instaloval 2.4.2011.Dřív jsem to dělával skoro každý týden,protože jsem používal NOD32 a ten byl teda úplně na h.... .Pak jsem přešel na Avast a od té doby je klid.No abych pravdu řekl,tak se mě do toho moc nechce,ale když jsem spustil kompletní scan tak to našlo asi 10 dalších šmejdů i když je fakt že u většiny bylo napsáno,že je tam minimální riziko.Asi se nakonec pustím do toho reinstalu,protože i procesor je nějak moc vytížený i když comp zdánlivě nic nedělá,tak to ukazuje od 60 do 90% vytížení CPU. Ještě dotaz co byste doporučily nainstalovat za ochrany?Teď tam mám terminator spyware,malwarebytes anti-malware no a nakonec jsem včera zkusil toho PC Tools doctor,což je myslím až mco věcí [upravil dne 12.3.2012 10:59 AM od lape] Citovat
fejfarz Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Přeinstalovat systém a koupit pořádný antivir. Avast toho taky moc nechytne. Já používám F-Secure Profi a mám klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.