Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Jsem zde s dalším dotazem.Nástroj PC Tools spyware doctor mě našel Rootkit.TDSS.v2 a i když zvolím aby ho odstranil,tak po dalším scanu je tam zase.A píše to u něj vysoká míra nebezpečnosti.Je teda fakt,že nevím jak dlouho už ho v compu mám,ale spyware terminator ani malwarebytes ho nenašel,ale to neznamená,že už tam nestraší třeba rok. Dá se to nějak jednoduše odstranit,nebo je to složitější záležitost?

[upravil dne 11.3.2012 08:14 PM od lape]

Odesláno

Já tyhle věci řeším formátem disku. Má to výhodu, že se zároveň pročistí registry. Z Tvého příspěvku jsem pochopil, že jsi počítač dlouho nepřeinstalovával, tak určitě nastal čas ;)

Odesláno

To je pravda,že už jsem to dlouho nepřeinstalovavál.Teď jsem se mrkl a win jsem instaloval 2.4.2011.Dřív jsem to dělával skoro každý týden,protože jsem používal NOD32 a ten byl teda úplně na h.... .Pak jsem přešel na Avast a od té doby je klid.No abych pravdu řekl,tak se mě do toho moc nechce,ale když jsem spustil kompletní scan tak to našlo asi 10 dalších šmejdů i když je fakt že u většiny bylo napsáno,že je tam minimální riziko.Asi se nakonec pustím do toho reinstalu,protože i procesor je nějak moc vytížený i když comp zdánlivě nic nedělá,tak to ukazuje od 60 do 90% vytížení CPU.

Ještě dotaz co byste doporučily nainstalovat za ochrany?Teď tam mám terminator spyware,malwarebytes anti-malware no a nakonec jsem včera zkusil toho PC Tools doctor,což je myslím až mco věcí :)

[upravil dne 12.3.2012 10:59 AM od lape]

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...