MilanF1 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Já plně schvaluji, že přednost mají rodiny s dětma, to je v pořádku. Jenom jsem to chtěl napsat, protože snad minule došlo k tomu, že Stibto domluvil nějaký přesun v ubytování a já o tom vůbec nevěděl (myslím, že to byl přesun ubytovna -> bungalov), toho se chci vyvarovat. Pokud prostě na nás padne to, že budeme bez chatky, dorazíme v sobotu dopoledne, zas tak daleko to nemáme. Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Dneska se ale v jeskyni nespí. Chci trochu kulturnější spaní, navíc stan nemáme, ani spacáky. V autě se spát dá, ale tak jeden člověk na zadních sedačkách, jsou dostatečně měkké, ty dvě noci se to ve zkroucené podobě dá ještě vydržet. V kufru to je horší, podlaha hodně tvrdá, musí se někam hodit plato a ve dvou to není ono, taky se nejde plně natáhnout. Prostě pro nás dva platí - Chatka nebo nic. Případně bychom dovalili v sobotu ráno a odjeli v sobotu večer (já stejně nepiju). nebuď cíťa,když pojedem tak jsme v prd***,protože chatky nejsou a kdo zaváhá je v háji!ale vezmu caravan a v nějhorším Vám sklopím v kombíku sedačky a krásně se tam vyspíte,ale nesmíte tam moc funět abych neměl ofuňený okna!:D:papa [upravil dne 20/3/2012 22:18 od Béďa] Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Nenavážejte se do mě ... a je jedno, jak moc se bude funět ... já spal v autě sám v srpnu a stejně bylo zafuněno. Uvidíme, jak dopadnou chalupy, podle toho dorazíme, ale určitě se ukážeme ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 to chce klid :bacha:bacha počkáme jak to dopadne Milane nenech se vytočit,třeba někdo z organizátoru něco navrhne Citovat
Lví-ček Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Ach jo. Milane moc se ti omlouvám za vzniklou diskuzi. Citovat
Mildík Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Ach jo. Milane moc se ti omlouvám za vzniklou diskuzi. V poho Lví ,stan seženu, když, ti nebude vadit, že tam budeš s mojí dobrou kámoškou, (ruka to neni) já spim v chajdě :roker Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Já plně schvaluji, že přednost mají rodiny s dětma, to je v pořádku. Jenom jsem to chtěl napsat, protože snad minule došlo k tomu, že Stibto domluvil nějaký přesun v ubytování a já o tom vůbec nevěděl (myslím, že to byl přesun ubytovna -> bungalov), toho se chci vyvarovat. Pokud prostě na nás padne to, že budeme bez chatky, dorazíme v sobotu dopoledne, zas tak daleko to nemáme. Nakonec to prece nebylo tak zly tam Citovat
MilanF1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Stibto: Přesun mi nevadil, jenom ten způsob: O nás bez nás ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Sorry mno Ale to jsi mi mohl rict do oci ne to tady ted kdyz se to hodi rozmaznout na foru ....... Citovat
MilanF1 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Řešit jsem nic nechtěl, protože mi přesun nevadil, ale tady by mi to vadilo. Chtěl jsem jenom předeslat, že pokud nebude chalupa, je naše účast ohrožená. Proto jsem taky vcelku rychle platil rezervační poplatek (ač to nehraje roli, pokud bude hodně rodin s dětmi). Citovat
SV 24 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 kluci chtěl bych jednu chatku pro mě (SV24),Kubu (306-Kubik-S16) a ještě čtyři k tomu děkuji! Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 ty jo dva dny nejsem u netu a tady se dejou veci. bud te v klidu , nejsme střelci. miniku neprud:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 je neprudim, ja vim o cem mluvim kazdopadne at vam to kalpne kluci! Citovat
Radka S. Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 mám dotaz : můžu být na chatce se Scretchem, Adélkou a Lvíčkem? Nebo se chatka ruší ? Citovat
Schreek Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Zatím se nic neruší, včera se udělala revize místa na chatkách a vše bude upraveno, vydržte prosím... Citovat
Ota Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 takže úhradu dnes posílám včetně zálohy na chatku Citovat
Schreek Odesláno 23. březen 2012 Autor Odesláno 23. březen 2012 Ota: Zadrž s posíláním... Momentálně Ti nejsem schopen sllíbit místo v chatce, během víkendu se to snad dořeší... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.