Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já plně schvaluji, že přednost mají rodiny s dětma, to je v pořádku. Jenom jsem to chtěl napsat, protože snad minule došlo k tomu, že Stibto domluvil nějaký přesun v ubytování a já o tom vůbec nevěděl (myslím, že to byl přesun ubytovna -> bungalov), toho se chci vyvarovat. Pokud prostě na nás padne to, že budeme bez chatky, dorazíme v sobotu dopoledne, zas tak daleko to nemáme.

Odesláno
Dneska se ale v jeskyni nespí. Chci trochu kulturnější spaní, navíc stan nemáme, ani spacáky. V autě se spát dá, ale tak jeden člověk na zadních sedačkách, jsou dostatečně měkké, ty dvě noci se to ve zkroucené podobě dá ještě vydržet. V kufru to je horší, podlaha hodně tvrdá, musí se někam hodit plato a ve dvou to není ono, taky se nejde plně natáhnout.

Prostě pro nás dva platí - Chatka nebo nic. Případně bychom dovalili v sobotu ráno a odjeli v sobotu večer (já stejně nepiju).

nebuď cíťa,když pojedem tak jsme v prd***,protože chatky nejsou a kdo zaváhá je v háji!ale vezmu caravan a v nějhorším Vám sklopím v kombíku sedačky a krásně se tam vyspíte,ale nesmíte tam moc funět abych neměl ofuňený okna!:D:D:papa

[upravil dne 20/3/2012 22:18 od Béďa]

Odesláno

Nenavážejte se do mě ... a je jedno, jak moc se bude funět ... já spal v autě sám v srpnu a stejně bylo zafuněno.

Uvidíme, jak dopadnou chalupy, podle toho dorazíme, ale určitě se ukážeme ...

Odesláno
Ach jo. Milane moc se ti omlouvám za vzniklou diskuzi. :grr

V poho Lví ,stan seženu, když, ti nebude vadit, že tam budeš s mojí dobrou kámoškou, (ruka to neni) :D já spim v chajdě :D:roker

Odesláno
Já plně schvaluji, že přednost mají rodiny s dětma, to je v pořádku. Jenom jsem to chtěl napsat, protože snad minule došlo k tomu, že Stibto domluvil nějaký přesun v ubytování a já o tom vůbec nevěděl (myslím, že to byl přesun ubytovna -> bungalov), toho se chci vyvarovat. Pokud prostě na nás padne to, že budeme bez chatky, dorazíme v sobotu dopoledne, zas tak daleko to nemáme.

Nakonec to prece nebylo tak zly tam ;)

Odesláno

Sorry mno :( Ale to jsi mi mohl rict do oci ne to tady ted kdyz se to hodi rozmaznout na foru .......

Odesláno

Řešit jsem nic nechtěl, protože mi přesun nevadil, ale tady by mi to vadilo. Chtěl jsem jenom předeslat, že pokud nebude chalupa, je naše účast ohrožená. Proto jsem taky vcelku rychle platil rezervační poplatek (ač to nehraje roli, pokud bude hodně rodin s dětmi).

Odesláno

je neprudim, ja vim o cem mluvim ;) kazdopadne at vam to kalpne kluci!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...