Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
je tam tato, pasuje na viacej motorov http://www.auto-art.sk/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=32319

prisrobovana cast ostala na motore, a ta druha cast z rebrovanim co pohana remen spadla pod auto :(

[upravil dne 10.3.12 23:31 od mmpc]

Škoda, že se to nestalo včera dovezl bych ti starší i starej řemen, No tu co jsi vybral je správná....

Musíš sundat kolo, plastovej podběh ( teda předpokládám u 807 jsem to neměnil ) a pak středovej šroub. Práce tak na půl hodiny, ale třeba v mým případě to nešlo ani klasickým rázovým utahovákem, musel se vzít takovej ten velikej co držíš v obou rukách...

jo a ještě 15ctku očkovej na napnutí řemene

[upravil dne 10/3/12 23:47 od koblih69]

Odesláno

dik chlapi, za pomoc, uvidim co zajtra vyriesim, popripade sa ozvem koblihovi ak je na liptove :) .

este ma napadla 1 vec. ono sa mi to stalo vlastne ked som chcel vycuvat z parkoviska a vyrocil som plny na doraz, vtedy servo ma ten akysi doraz a vtedy rup. normalne rozmyslam ci mi neodislo servo a preto ukrutilo remenicu. mal som aj napinaciu kladku uz zlu, bola stale napnuta, akurat som sa ju chystal menit buduci tyzden. bolo to automaticke sponovanie pridrete, teda sa nenapinala ani nepovolovala, neviem ci to moze s tým suvisiet.

Odesláno

Pokud ten napínák špatně chodí tak seš docela střelec. Ten řemen mohl spadnout a zamotat se do rozvodů ... Pokud je to tak tak bych to raději nezkoušel. Mohl se opravdu zadřít posilovač nebo třeba klimakompresor... to se samozřemě snadno zjistí, ale hůř řeší...

Odesláno

Len pre info bola to sice mazda premacy ,ale svagor presiel na baterku aj svietil cca 140 km.Mal aj zaloznu baterku zo sebou ale nepotreboval ju.Vyslo mu to na chlp sciplo mu to ked otvaral branu do dvora :)

Odesláno

a ta mazda bol benzin ci diesel?

to koblih69:

dokedy si v Liptovskom Jáne? si tam aj zajtra?

rozmýslam ze to necham na pondelok, dnes aj tak nic nesptavim lebo dost prsi. v pondelok rano kupim remenicu, napinaciu kladku, vodiacu kladku a remen, a vsetko by som vymenil, dufam ze sa to da na parkovisku.

Inak v 807 je velmi málo manipulacneho priestoru pri motore, tak neviem, ci radsej ist na tie baterky domov.

[upravil dne 11.3.12 09:56 od mmpc]

Odesláno

este som hladal remenice, a podla eperu a vin cisla by som mal mat takuto, a je to pevna remenica

videli ste niekto uz nieco take? nie je tam guma medzitým ale iba pevne zelezo.

tak neviem, lebo ked hladam podla motora P807 2.2hdi tak mi najde tu odpruzenu, ale podla vin tuto pevnu.

nebolo by to aj lepsie? aspon sa neutrhne..

Odesláno

takze ideme pre to auto teraz, idem s kamaratmi s fiatmareaclubu, zobereme 3 baterky, a ideme domov, jeden pojde predomnou na aute, a ked dojdu baterky, prinajhorsom ma dotiahne, dnes to auto musi dojst do ZA.

tak drzte palce, potom napisem ako sme dosli.:papa

Odesláno

Já jsem tu do pátku, zrovna jsme se vrátil z L.M. - byl jsem na Opalisku lyžovat. Jinak bych to na parkovišti určitě nedělal i když je pravda, že dojet bez posilovače taky není zrovna legrace....

Odesláno

Tak som domaa s autom :potlesk:potlesk:potlesk

Na moju baterku som dosiel 60 km, ono mozno by to slo aj dalej, motor siel stale, len uz zacinali kontrolky svietit, abs sa deaktivovalo, esp, asr atd, tak sme pripojili dalsiu baterku za jazdy cez kable, a sli dalsich cca 38 km domov.

inak to ze mi nezasvietila kontrolka dobijania hned ako prestal altik tocit uz chapem tak, ze rj si sleduje iba napetie v baterke, az ked klesne na uritu hranicu tak vyhodi hlasku ze baterka nedobija a zasvieti kontrolka dobijania. ked som vypol motor a znova nastartoval tak znova zhasla nachvilu a asi po cca 800 metroch zasvietila.

:)

Odesláno

prosim vas chlapi, este mi poradte ktorú vodiacu kladku mam objednat, eper mi nasiel tieto 2 ako vodiacu, ktora z nich je ta spravna? prva

alebo tato? druha?

automaticky napinak som objednal tento napinak

diik

Odesláno

Automatický napínák je správný, ale ta kladka má být ta 1. - je to napínací. Ta druhá je vidící, neměl bys to čím napnout. Nicméně stejně i u té první zkontroluj průměr ( třeba kelly v tom má trochu bordel )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...