Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Co som sa hneval na rezonanciu v oblasti horneho uchytu bezp.pasu...tak problem odstraneny... Horny uchyt ma volu (kvoli natacaniu) a v urcitych podmienkach (je cca. 15cm od ucha) zarezonuje...stacilo vlepit kusok molitanu do vnutra aby to chvenie som znizil....

Kam presne si pls vlepil ten moliten? Ja ho asi nalepím na 30 miest v aute :(

Vlepil som ho medzi pracku pasu a plastovu krytku na B stlpiku, aby ho vsak pri beznom pohlade nebolo vidiet, ale aby som znizil chvenie danej pracky... samozrejme neznizil funkciu natacania danej pracky, ale neriesi to ten problem...skor sa mi zda ze to ide od zadneho laveho tapacira dveri...

Tak budeme pátrať ďalej :roll

Odesláno

Taky se mi zdá že to dělá v levých zadních dveřích . Někdy když zavřu L.Z. dveře lehce , tak to drnčí . Když s něma trochu víc klepnu (né celou silou :) ) tak se mi zdá ,že to není slyšet .

Odesláno

až se bude někdo chtít svézt v 508 SW, kde nic nedrnčí a nevrzá, ať se mi ozve :D

za 3/4 roku nic

P.S. nemám nálepku osoby sluchově postižené

Odesláno

Kluci mám najeto celkem 8000km a ještě ze to ma rádio,pustím to tak nahlas,ze pak vrzání od střechy,pasu a všeho možného neslysim..asi jedina možnost,bohuzel:bojim..

Odesláno

Kua.. zacina ma pekne iritovat vrzganie sedacky po sadnuti do auta... a nasledne sa to tiez ozve prejazdom zakrutou (odstredivou silou) sa mi zda ze to ide z pravej zadnej strany sedacky...nikto sa s tym prosim nestretol? Vdaka za vase postrehy...

Odesláno

Zatial nevrga , jedine co som si vsimol bolo drncanie spolujazdcovej hlavovoje opierky ked som stal na krizovatke a sedadlo bolo neobsadene. Po novom nastraveni polohy je zatial ticho :)

Odesláno

Dále mě cvaka zapnutý pas když není úplne rovna silnice,telo mi na sedacce poskakuje a ten pas pravidelne cvaka a cvaka..moje 10leta dcera si všímá těch všech zvuku co z toho lezou proti tomu,v čem jsem ji vozil do minulého mesice:roll

Odesláno
Dále mě cvaka zapnutý pas když není úplne rovna silnice,telo mi na sedacce poskakuje a ten pas pravidelne cvaka a cvaka..moje 10leta dcera si všímá těch všech zvuku co z toho lezou proti tomu,v čem jsem ji vozil do minulého mesice:roll

A mas nejaky napad na odstranenie? Moze to aj to robit...zajtra idem na servis tak dam potom vediet...

Odesláno

O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty.

Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:(

Odesláno
O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty.

Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:(

Mas sedan? Mne to tiez zacalo vrzgat...odsunul som tapacir a strekol na pruzinu silikonoveho oleja...a nevrzga...

Odesláno

A mas nejaky napad na odstranenie? Moze to aj to robit...zajtra idem na servis tak dam potom vediet...

Tak bol som v servise...zavada sa neprejavila...ale mam zvolavacku ohladne ESP a automatickej rucnej brzdy...

Odesláno

Mas sedan? Mne to tiez zacalo vrzgat...odsunul som tapacir a strekol na pruzinu silikonoveho oleja...a nevrzga...

Silikonovy olej? To jsem jeste neslysel. Zkusim to nekde sehnat.

Odesláno

Silikonovy olej? To jsem jeste neslysel. Zkusim to nekde sehnat.

Tak mozes aj obycajny WD40, TKX...atd..ale ten silikonovy v spray-i je transparentny a nezaspini nic...strekol som to priamo na pruzinu a miesto kde je uchytena pruzina.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...