508GT Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Co som sa hneval na rezonanciu v oblasti horneho uchytu bezp.pasu...tak problem odstraneny... Horny uchyt ma volu (kvoli natacaniu) a v urcitych podmienkach (je cca. 15cm od ucha) zarezonuje...stacilo vlepit kusok molitanu do vnutra aby to chvenie som znizil.... Kam presne si pls vlepil ten moliten? Ja ho asi nalepím na 30 miest v aute Vlepil som ho medzi pracku pasu a plastovu krytku na B stlpiku, aby ho vsak pri beznom pohlade nebolo vidiet, ale aby som znizil chvenie danej pracky... samozrejme neznizil funkciu natacania danej pracky, ale neriesi to ten problem...skor sa mi zda ze to ide od zadneho laveho tapacira dveri... Tak budeme pátrať ďalej Citovat
Danilo Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Taky se mi zdá že to dělá v levých zadních dveřích . Někdy když zavřu L.Z. dveře lehce , tak to drnčí . Když s něma trochu víc klepnu (né celou silou ) tak se mi zdá ,že to není slyšet . Citovat
hoken Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 až se bude někdo chtít svézt v 508 SW, kde nic nedrnčí a nevrzá, ať se mi ozve za 3/4 roku nic P.S. nemám nálepku osoby sluchově postižené Citovat
jarda20 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Tak to jsme na tom stejně, a takových nás je nejmíň 99% Citovat
janou Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Tiež sa pridávam . Po 35 000km mi hrkoce len vercajch v kufri. Citovat
Simpi Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Kluci mám najeto celkem 8000km a ještě ze to ma rádio,pustím to tak nahlas,ze pak vrzání od střechy,pasu a všeho možného neslysim..asi jedina možnost,bohuzel:bojim.. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Kua.. zacina ma pekne iritovat vrzganie sedacky po sadnuti do auta... a nasledne sa to tiez ozve prejazdom zakrutou (odstredivou silou) sa mi zda ze to ide z pravej zadnej strany sedacky...nikto sa s tym prosim nestretol? Vdaka za vase postrehy... Citovat
Hajra Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 mas elektronicke nastavovani sedadel nebo manual? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 mas elektronicke nastavovani sedadel nebo manual? Elektricke..preco? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Nikto nema problem s vrzgajucimi sedackami pri usadnuti do auta a po prvych metroch jazdy - hlavne v zakrutach? Vdaka za vase posrehy. Citovat
mark001 Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Zatial nevrga , jedine co som si vsimol bolo drncanie spolujazdcovej hlavovoje opierky ked som stal na krizovatke a sedadlo bolo neobsadene. Po novom nastraveni polohy je zatial ticho Citovat
Simpi Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Dále mě cvaka zapnutý pas když není úplne rovna silnice,telo mi na sedacce poskakuje a ten pas pravidelne cvaka a cvaka..moje 10leta dcera si všímá těch všech zvuku co z toho lezou proti tomu,v čem jsem ji vozil do minulého mesice:roll Citovat
PeugeotHDi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Dále mě cvaka zapnutý pas když není úplne rovna silnice,telo mi na sedacce poskakuje a ten pas pravidelne cvaka a cvaka..moje 10leta dcera si všímá těch všech zvuku co z toho lezou proti tomu,v čem jsem ji vozil do minulého mesice:roll A mas nejaky napad na odstranenie? Moze to aj to robit...zajtra idem na servis tak dam potom vediet... Citovat
Hajra Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty. Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:( Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty. Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:( Mas sedan? Mne to tiez zacalo vrzgat...odsunul som tapacir a strekol na pruzinu silikonoveho oleja...a nevrzga... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Dále mě cvaka zapnutý pas když není úplne rovna silnice,telo mi na sedacce poskakuje a ten pas pravidelne cvaka a cvaka..moje 10leta dcera si všímá těch všech zvuku co z toho lezou proti tomu,v čem jsem ji vozil do minulého mesice:roll A mas nejaky napad na odstranenie? Moze to aj to robit...zajtra idem na servis tak dam potom vediet... Tak bol som v servise...zavada sa neprejavila...ale mam zvolavacku ohladne ESP a automatickej rucnej brzdy... Citovat
Hajra Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty. Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:( Mas sedan? Mne to tiez zacalo vrzgat...odsunul som tapacir a strekol na pruzinu silikonoveho oleja...a nevrzga... Silikonovy olej? To jsem jeste neslysel. Zkusim to nekde sehnat. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 O vikendu me auto nastvalo. Pri otevirani kufru se slyset hlasite vrzani a to vzdy. fakt na palici, jako u 40 let stareho auta... neznate nejaky bezne dostupny pripravek na promazani vrzajicich kovu? bych tim potrel ty panty. Ten kufr me snad neprestane fascinovat. Jednak je to designove nejslabsi misto auta, kape do nej, maly vstupni otvor a jeste to vrze:( Mas sedan? Mne to tiez zacalo vrzgat...odsunul som tapacir a strekol na pruzinu silikonoveho oleja...a nevrzga... Silikonovy olej? To jsem jeste neslysel. Zkusim to nekde sehnat. Tak mozes aj obycajny WD40, TKX...atd..ale ten silikonovy v spray-i je transparentny a nezaspini nic...strekol som to priamo na pruzinu a miesto kde je uchytena pruzina. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.