Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a je to tady :( nečekal jsem že to bude takto brzo... dneska z ničeho nic se začalo ozývat velice zvláštní rezonování z větráku, nezávisle na síle foukání ale při přejetí nerovností je to hodně nepříjemný a nahlas znějící zvuk :( jsem na tohle jako pes mám rád v autě totální ticho a jakékoliv chrastění, praskání apod... mi z toho jdou chlupy po těle do pozoru... tak tam zejtra zajedu a uvidim jestli to dokážou opravit hned nebo ne a rovnou jim tam nahlásim i tu hejbající se skříňku zapalování...

po tak krátké době už do servisu... nečekal jsem, že u auta za 3/4 milionu tam pojedu takhle brzo ku*va :(

máte někdo taky podobné problémy...?

Odesláno

Presne aj ja mám obavy, že radosť z nového auta sa pomaly začne strácať takými to problémami. Niekde som čítal, že na P508 najazdili počas testov vyše 1 milión kilometrov, no a aký to malo zmysel, keď z výrobnej linky schádzajú nepodarky. Úplne Ťa chápem, že si naštvaný. Ak sa aj tu budú opakovať problémy aké mali P407 na začiatku výroby, tak ďakujem pekne. Nepreveroval si podľa DAM čísla presný dátum výroby Tvojho auta? Nachádza sa na štítku, ktorý je nalepený dole na ľavonm strednom stĺpiku, kde sú udaje o tlaku pneumatík a kód laku. Napíš a zistím.

Malo by to byť : 12. . . CJ

Odesláno

a co ser dá z tohohle kodu vyčíst...? jinak co se týká pohybující se skříňky zapalování tak tam měli naštěstí ještě jednu 508 a ta to nedělala takže to je problém a to ty zvuky to přestalo dělat jakmile se auto zahřálo tak zase dělat... tak v pondělí tam jedu objednat se na servis...

Odesláno

Len presný dátum výroby, zaujíma ma či to nie je jeden z prvých kusov. Ja mám zaujímavú ponuku, ale je to vyrobené 12.1.2011 tak že začiatok výroby. Len pre zaujímavosť, čítal som tu aj názor, že auto vyrobené v pondelok a piatok môže byť tiež nepodarok, ale ja to až tak neberiem.

Odesláno

Skuci,akorát Tě chci varovat před Peugeotem Kolín.Ty Ti ho rozhasej ještě víc.V dobrém slova smyslu tě před nimi varuji.Já jsem si na ně stěžoval až ve Francii/a prý jsem nebyl jediný/ a minulý týden tam měli přímo od francouzů za přítomnosti importéra víc než velkou vizitu.Bylo to minulý pátek.

Odesláno

ozzy1: já byl v kolíně... nevim jak to bude dlouho trvat ta oprava a ještě to někam extra vozit... když se mi to nebude líbit tak si budu stěžovat a hotovo ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže rezonace objasněna, je způsobena chvěním vnitřku mechanismu, který slouží k odkládání nápojů na palubovce.

Objednali díly z Francie a příští týden se mi ozvou na výměnu

Dále ještě začal chrchlat reprák, takže i ten budou vyměňovat.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim pani,

vsimol som si rezonanciu v oblasti B-stlpika (ako je nastavenie vysky bezp. pasu)...nestretol sa s tym niekto?

Vdaka za postrehy.

Dalsia rezonancia, ak je vytiahnuta roletka na zadne okno tak obcas zarezonuje...ak sklopim tak nic nerezonuje....

Odesláno

O rezonancii v oblasti B-stĺpíka tu písal jeden kolega, stačilo nastaviť inú polohu bezpečn. pásov a vrátiť na požadovanú a odvtedy ma kľud.

S tou roletkou si ma veľmi nepotešil, lebo ju mám v pláne objednať.

Prosím Vás, roletku máte zabudovanú pod panelom, alebo je namontovaná vonku na panely?

Odesláno

Ano pamatam si ten prispevok a skusil som to..ale nepomohlo... :(

Ja mam roletku original z vyroby (nedomontovaval som).

Tiez som si vsimol, ze pri jazde z kopca skor ako prevodovka podradi sa ozve taka neprijemna rezonancia od laktovej opierky (mam ju nastavenu uplne vpredu)..da sa to zistit, ked aj pocas statia jemne poklepete po vrchu opierky tak sa ozyva take jemne drncanie... (vyzera ze to robi veko ako prilieha na stredovy tunel) avsak ked mate na nej polozenu ruku, tak to samozrejme nedrnci (nerezonuje).

Vysledujem a dam vediet...

Stacilo podlepit tlacidlo s ktorym sa otvara laktova opierka...

Tiez roletu stacilo podlepit v mieste hacikov jemnym molitanom a rezonancia zmizla...

[Edited on 16.8.2012 08:47 by PeugeotHDi]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Co som sa hneval na rezonanciu v oblasti horneho uchytu bezp.pasu...tak problem odstraneny... Horny uchyt ma volu (kvoli natacaniu) a v urcitych podmienkach (je cca. 15cm od ucha) zarezonuje...stacilo vlepit kusok molitanu do vnutra aby to chvenie som znizil....

Odesláno

Páni, chápem že ste niektorí detailisti, radím užívajte si jazdu v peknom aute, určite to nie je až také hrozné, lebo takto to vyzerá ako by sme jazdili na starých hrkálkach.

Odesláno

Mam uz druhu 407 a ziadne rezonancie som zatial nezaznamenal a to som dost citlivy na tieto veci. Planujem o par rokov kupit 508-mu, ale to si fakt pockam na model po face kym vychytaju tieto blbosti. Kupit nove auto a riesit take kraviny, asi by ma ........, smutne.

Odesláno
Páni, chápem že ste niektorí detailisti, radím užívajte si jazdu v peknom aute, určite to nie je až také hrozné, lebo takto to vyzerá ako by sme jazdili na starých hrkálkach.

:super:super::potlesk líp to nešlo napsat .

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rezonancia od ľavého B stĺpiku. Po dvoch týždňoch. Ide ma z toho urvať :grr. Aj strecha vydáva pazvuky, ak je odtiahnutá. Už sa teším na vykrúcačky servisu ako sa to nedá opraviť a ako to nie je závada ale vlastnosť automobilu ...

Odesláno
Co som sa hneval na rezonanciu v oblasti horneho uchytu bezp.pasu...tak problem odstraneny... Horny uchyt ma volu (kvoli natacaniu) a v urcitych podmienkach (je cca. 15cm od ucha) zarezonuje...stacilo vlepit kusok molitanu do vnutra aby to chvenie som znizil....

Kam presne si pls vlepil ten moliten? Ja ho asi nalepím na 30 miest v aute :(

Odesláno

Kam presne si pls vlepil ten moliten? Ja ho asi nalepím na 30 miest v aute :(

Vlepil som ho medzi pracku pasu a plastovu krytku na B stlpiku, aby ho vsak pri beznom pohlade nebolo vidiet, ale aby som znizil chvenie danej pracky... samozrejme neznizil funkciu natacania danej pracky, ale neriesi to ten problem...skor sa mi zda ze to ide od zadneho laveho tapacira dveri...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...