romik1 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Zdar všetkým. Prestal mi fungovať dojazd okna šoféra. keď som podržal ovládač, tak mi to dotiahlo okno hore, ale teraz mi to prestalo ísť. Neviete niekto kde môže byť chyba?? niekedy sa mi to náhodou podarí, ale to tak asi dva razy. inak to nefunguje... Ďakujem... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Taky s tim mám někdy problem.Podle mě to bude talčítkem ovladače.Pač má dvě polohy... u minulé 406 mi s tlačítkem oken blikal blinkr Ale samo se to většinou vyléčilo.Popřípadě skusit jinej ovladač nebo prostříknout kontaktem Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Rozebrat a prohlídnout. Mě u bývalého na spínači praskl plastík co drží spínač po kupě a tak tam vznikla vůle a nešlo to domáčknout na ten spínač dovření. Citovat
jenyk Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 To bych neřekl.Spíš možná slabá baterie v autě.s klíčem to souvislost nemá Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 u novych modelu 406 odchazi ty ovladaci spinace, muzes to zkusit vycistit (jsou tam tlacitka z vodive gumy a kontaktni plosky na plosnem spoji), ale vetsinou to pomuze jen na chvili a za cas to zas blbne, jedine vymenit za jiny kus to Judes, jak by asi stahovani okynek souviselo s baterkou v klicku ? Citovat
Judes Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 To som len tak myslel s tou baterkou v kľúči, možno blbosť ale keď by bola slabá baterka tak keď stlačí tlačítko tak vyšle signál na uzamknutie auta a ak ho má aj podržať stlačené na uzavretie okien tak to už nestačí (potrebuje viac šťavy), ale to je len domienka. Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 on ale nepise o uzavirani oken pri zamykani ale o tom, ze mu nefunguje tlacitko ve dverich Citovat
jenyk Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 to by zlobilo jen při zavírání dálkou. Citovat
FEANIX Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Dobrý den, mám peugeot 406 1.8 16V r.v. 1996 a mám prolém se stahovačkou okna u řidiče. Když otočím klíč do první polohy (rozsvítí se pouze baterka) okno jde stáhnout a vytáhnout bez sebevětšího problému. Jakmile klíč otočím do druhé polohy (načte se čerpadlo apod.) najednou okénko odmítá reagovat (to samé po nastartování). Měřil jsem proudy a ty tam jdou pořád stejné...... at při první poloze klíče nebo při druhé. Zároveň jsem zkoušel také to uložení do paměti (držení tlačítka po dobu 20 sekund v horní poloze atd.) Prosím Vás o případné rady, jak tento problém vyřešit a byl bych za ně moc vděčný . Není zrovna moc příjemné jet s otevřeným okénkem a když začne pršet, být nucen zastavit, vypnout motor, klíč otočit do první polohy a okno vytáhnout do horní polohy. Vyměnil jsem i ovladač okna, zkoušel jsem odpojit baterii a nemyslím si, že by to bylo stahovačkou. Předem Vám všem děkuji za odpovědi. Citovat
smid29 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Mám podobný problém.... když držím tlačítko ovladače spolujezdcova okénka tak po té co dojede do uzavřené polohy zas samo sjede dolu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.