jamall406 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 ahoj všem nefunguje mi otviraní nadrže když zatahnu za tu pačku tak by to víčko mělo odskočit.ale není vubec napruženy čim by to mohlo byt.žadnou pružinku jsem tam neviděl takže musim vždy když chci natankovat dat kus dřeva pod tu pačku a jit si to otevřit a už mě to docela nebaví tak nejake napady? jinak je to 406 coupe Citovat
TiborTrojan Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Ja mam na srubke v pravom dolnom rohu prisrubovanu pruzinu a ona ich po uvolneni vytlaci dal by som aj foto ale nemozem vkladat tak jedine emal Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Také to tak mám, ale mám za to že to neni origo ale jen pomocník Citovat
ozzy56 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 dej si ,,hledání,, je to tady i s fotkama Citovat
fejfarz Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Já to otvírám stejným způsobem podkládám tu páčku a jdu otevřít dvířka už jsem si zvykl. Citovat
romik1 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 tiež tak isto.podložím peňaženkou a idem otvoriť. Už som to dal aj meniť, ale učeň čo mu to dal moj mechanik vymeniť tak mi tam urval niečo iné tak to aj tak nejde... hold tiež som si už zvykol;) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Super vlákno zuzlifuk koukám že každý to řeší po svém...Ale dostává mě ta fotka s pružinkou z propisky nebo co to je Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Ja mam na srubke v pravom dolnom rohu prisrubovanu pruzinu a ona ich po uvolneni vytlaci dal by som aj foto ale nemozem vkladat tak jedine emalProč by jsi nemohl vkládat fotky??? Citovat
jamall406 Odesláno 9. březen 2012 Autor Odesláno 9. březen 2012 tak z tech napadu si určitě něco vyberu diky za pomoc:papa:papa:papa Citovat
fejfarz Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 I já jsem si taky vybral už jsem to neřešil ale díky Vám kamarádi to snadno vyřeším a nebudu muset podkládat páčku. Citovat
dejvek74 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Tenhle problém mi pomohla vyřešit pružina z dózického zámku, která je u vrchního zobáku. Vytáhl jsem osičku a jen protáhl očkem a osičku vrátil zpět. A bylo po problému. Citovat
podgy4 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 taky jsem si zvykl podkládat páčku.ale fajn téma, vyberu nějaký nápad a bude to pohodlnější Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 koukam, že víčko nádrže je celkem náchylná věc :-D já s nim problémy nemam, až na velký mraz, které jsou po dešti to je to zalitý v tenký vrstvě ledu a musí se to obouchat :-D jinak víčko nádrže jako jedna z mála věcí statečně drží :-D Citovat
podgy4 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 koukam, že víčko nádrže je celkem náchylná věc :-D já s nim problémy nemam, až na velký mraz, které jsou po dešti to je to zalitý v tenký vrstvě ledu a musí se to obouchat :-D jinak víčko nádrže jako jedna z mála věcí statečně drží :-D Jedna z mála věcí? Citovat
Guest zelda93 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 koukam, že víčko nádrže je celkem náchylná věc :-D já s nim problémy nemam, až na velký mraz, které jsou po dešti to je to zalitý v tenký vrstvě ledu a musí se to obouchat :-D jinak víčko nádrže jako jedna z mála věcí statečně drží :-D Jedna z mála věcí? autí je malinko v rozkladu :-D někudy tam teče, nejspíš předchozímu majiteli špatně přilepily čelní sklo když se měnilo, okýnko u spolujezdce vypálenej motůrek :-D regulátor na vntilátor měnil sem trandíky pak se ulomily ty packy na připojení kabelů tak sem tam připájel kablík a pojil to o kousek dál, už odešel úplně :-D atd atd :-D střešní okno napůl rozbité :-D na levé straně po směru jízdy ulomený ten mechanismus tak otevýram pouze na větračku :-D auto za pár šlupek ale motor drží :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.