Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všem nefunguje mi otviraní nadrže když zatahnu za tu pačku tak by to víčko mělo odskočit.ale není vubec napruženy čim by to mohlo byt.žadnou pružinku jsem tam neviděl takže musim vždy když chci natankovat dat kus dřeva pod tu pačku a jit si to otevřit a už mě to docela nebaví tak nejake napady? jinak je to 406 coupe

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Také to tak mám, ale mám za to že to neni origo ale jen pomocník :)

Odesláno

tiež tak isto.podložím peňaženkou a idem otvoriť.

Už som to dal aj meniť, ale učeň čo mu to dal moj mechanik vymeniť tak mi tam urval niečo iné tak to aj tak nejde...:D

hold tiež som si už zvykol;)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Super vlákno zuzlifuk :) koukám že každý to řeší po svém...Ale dostává mě ta fotka s pružinkou z propisky nebo co to je :D

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Tenhle problém mi pomohla vyřešit pružina z dózického zámku, která je u vrchního zobáku.

Vytáhl jsem osičku a jen protáhl očkem a osičku vrátil zpět. A bylo po problému.

Odesláno

koukam, že víčko nádrže je celkem náchylná věc :-D já s nim problémy nemam, až na velký mraz, které jsou po dešti to je to zalitý v tenký vrstvě ledu a musí se to obouchat :-D jinak víčko nádrže jako jedna z mála věcí statečně drží :-D

Odesláno
koukam, že víčko nádrže je celkem náchylná věc :-D já s nim problémy nemam, až na velký mraz, které jsou po dešti to je to zalitý v tenký vrstvě ledu a musí se to obouchat :-D jinak víčko nádrže jako jedna z mála věcí statečně drží :-D

Jedna z mála věcí?

Odesláno

Jedna z mála věcí?

autí je malinko v rozkladu :-D někudy tam teče, nejspíš předchozímu majiteli špatně přilepily čelní sklo když se měnilo, okýnko u spolujezdce vypálenej motůrek :-D regulátor na vntilátor měnil sem trandíky pak se ulomily ty packy na připojení kabelů tak sem tam připájel kablík a pojil to o kousek dál, už odešel úplně :-D

atd atd :-D střešní okno napůl rozbité :-D na levé straně po směru jízdy ulomený ten mechanismus tak otevýram pouze na větračku :-D auto za pár šlupek ale motor drží :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...