Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám 407 SW 2,0 HDi 100kw. A mám problém že mi zabírá turbo mezi 2500 až 3000 otáček co s tím už jsem měl venku i egr ventil a ten maká super ani nebyl zanesenej, všechny hadice jsem zkontroloval na dia. nebyla žádná závada a váha vzduchu je taky ok tak dál už nevím děkuji za radu. koudas74:myslim

Odesláno

skus pozriet podtlakovy okruh, alebo zanesene turbo. Niekde tu bola tema, ako skusat variabilitu lopatiek striekackou cez podtlakovy okruh

[upravil dne 9/3/12 23:43 od hipisko]

Odesláno

pravdepodobne unik vakua, takze nekde nejaka netesnost, zlomena hadicka nebo ulomene pripojeni

Vzhledem k tomu, ze turbo je ovladano take vakuem ze stejneho rozvodu, spojitost to mit muze

Odesláno

Po vypnutí motoru ti vždy ztuhne brzda, ale až po pár šlápnutích na pedál kdy dojde posilovači podtlak, když pak máš tvrdej pedál a nastartuješ, hned se ti propadne a brzdí.....jinak jak píše ferry, turbo je ovládané také podtlakem, který jde o vývěvy až k posilovači brzd, často bývají tyto podtlakové hadičky popraskané na koncích nebo stačí malá dírka třeba od nezvaných zvířat pod kapotou:D takže vyndat a zkontrolovat soustavu podtlaků a DŮKLADNĚ!

Odesláno

Aj ja som mal nedavno problem co sa tyka tahu motora. Bolo to vo vstreku. Tak skus premerat prepady nafty. To je taky zakladny test . Napojis hadicku dobreho piremeru ku jednotlivim vstrekom, druhu stranu hadicky das do skumaviek aspon 100ml a nechas auto bezat pokial sa ti nejaka nanaplni. Podla toho zistis ci mas v poriadku vstreky. To je taky zaklad. Drzim palce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...