Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ložisko vzadu je hodně slyšet, když to zvedneš a zatocíš tak to taky bude slyšet na předku kolikrát spíš hučej pneumatiky ale to jsem přes hukot zadního kola dřív neslyšel a ložisko jsem kupoval SNR cca 2000,- v autodatu (měl by to snad být orig díl).

Odesláno

Já jezdil s ložiskem vzadu dost dlouhou dobu, myslel jsem, že to není ložisko :-) a pak když šlo kolem normálně hnout a já slyšel padat kuličky, stihl jsem to do servisu tak tak

Odesláno

Sorry,blbě jsem se díval-ložiska 4768+ práce 702 =5470 Kč (zapoměl jsem,že tam byla sleva 20% na materiál):mad:

Odesláno

Zadní ložiska jsou bolest 407. Já taky jedno měnil, byly v kelly v akci, sice starline, ale za 1300,- jsem to zkusil. Akorát to straý vůbec nešlo sundat, stahovák jsem neměl, tak to řešil pan Flexa :D

Odesláno

Teď jsem to měl zdyhlé a zadní levé kolo mi hučí.

Ani se nehřeje a už vůbec nemá vůli.

Jenom hučí.

To ložisko by to mělo být VKBA 3693 je to už náboj s ložiskem.

Sehnal jsem ho od firmy SKF, za 2 230,-Kč bez DPH.

A to samé od SKF ho mají na auto kelly za 3 894,-Kč

tam na tom mají dobrý rabat, nemluvě v peugeotě.

Odesláno

Zdar. Tiez ma caka vymena laveho zadneho loziska. Bohuzial uz to pri urcitych rychlostiach poriadne huci. Po zdvihnuti a roztoceni kolies prave koleso tiche, lave slabo huci. Tak snad to bude lozisko.

Objednal som SKF 3693 za £52+£6 postovne.

Bohuzial mi neostava nic ine ako si to vymenit sam, lebo tu v UK je servis drahy.

Nasiel som na nete servisny manual a peugeot tam pouziva nejake pripravky. Nejaky stahovak som nasiel na ebayi (snad bude stacit):

http://www.ebay.co.uk/itm/3-PIECE-3-JAW-BEARING-PULLER-GEAR-PULLING-CAR-TOOL-SET-/110664866315?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19c423da0b

Viete mi niekto poradit ako postupovat aby som tam nieco neposral? Naco si dat pozor? A ako najlahsie namontovat to nove lozisko, ked nemam na to specialne naradie?

Nerad by som sa zasekol niekde v polovici s tym, ze stare lozisko stiahnem a nove uz nedam spat. :myslim

[Edited on 12/3/12 19:25 by jojosavi]

Odesláno

Ten stahovák vypadá teda hodně bídně, jednou jsem měl něco takového v rukách ( tuším z OBI ) a při prvním pokusu se zdeformoval závit. Našteští jsem měl s sebou ten svůj ;)

Odesláno

Za taku cenu necakam ziadny zazrak. ale snad to jedno lozisko stiahne :myslim Ked tu v UK je s tym naradim problem.

A da sa vlastne niekde kupit to naradie a pripravky, co pouzivaju v peugeote?

Odesláno

To je problem. Bezne naradie hej ale stahovak nemam kde. Tu vacsina ludi bezi so vsetkym do servisu. A v servise pochybujem, ze by mi pozicali stahovak. A mechanika tu nepoznam ziadneho.

Odesláno

Ten stahovák musí mít hlavně dostatečnej průměr... BTW výměna ložiska je tak hodina práce, nevyplatí se ti to odvézt do servisu než kupovat stahovák a nemít jistotu, že to klapne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...