Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

7. pražský minisraz - souhrn a poděkování

Recommended Posts

Odesláno

Tak, jsem asi první u poče, takže mi nezbývá, než poděkovat Medvědovi (a ostatním, kdo se podíleli) za organizaci srazu, který se opět vydařil. Resp. alespoň po dobu, kdy já jsem tam byl :), ale doufám, že se po mém brzkém odjezdu nestalo něco zlého :).

Slalom byl super, doufám, že někdy zopakujeme ještě jednou :).

Taky doufám, že nadále můžu zůstat členem PG clubu, ač už nejezdím autem se lvíčkem ve znaku ;-).

Celkem mě překvapila hojná účast lidí, i když se přiznám, že z těch lidí, co jsem dnes vozil po plácku, jsem znal jen tři :D. Všem ostatním se omlouvám ;).

Netopýrka nakonec dorazila???

[Edited on 28/4/2005 by DD]

Odesláno

JJ Netopýrka dorazila a nakonec dorazila i 607 .. od AV cars...Takže ty kteří zustaly až do konce se mohli povozit...Ten motor 2.7 HDI je supr to už neni nafta...:D:D:D

Jinak DD: to víš že mužeš zustat v Peugeot clubu...mě to osobně vadit nebude...

Ta tvoje BESTIJE jede taky pěkně.. :D:D

[Editován dne 28/4/05 John]

Odesláno
Napsán autorem DD

Taky doufám, že nadále můžu zůstat členem PG clubu, ač už nejezdím autem se lvíčkem ve znaku ;-).

[Edited on 28/4/2005 by DD]

nebyla by aspon malinkata samolepka lvicka ? :)

Odesláno

Netopyrka, jak uz to netopyri delaji, dorazila temer s tmou :D Moc ji to sluselo a auti je taky pekny, fotky budou snad priste ;)

Jinak pridavam se k podekovani organizatorum, skvela akce jako vzdy ;)

[Editován dne 28/4/05 Ferry]

Odesláno
Originally posted by destiny

wallpaper

Husta pracicka! Diky!!!!!

Kdyztak mi pak dej vedet do mejlu, az budes mit fotky ready, poslu Ti FTP udaje :).

Odesláno

Hojky Pažoutžroutíci...

tak se mi ten včerejšek organizačně moc nepovedl, nicméně šice se zpožděním, ale dorazila jsem :)

Je mi líto, že jsem přišla o DDho autíko :(

ale tak fotečky jsou pěkný, tak se mrknu LIVE za měsíc...:P

no dneska nablejskám autíko a dám fotečky na své stránky :)

Odesláno

Jo jo souhlasím, že to bylo vydařené. Jinak slalom si rád zopakuji - musím trochu zatrénovat.

To že jsem odjel před příjezdem 607 mě mrzí, ale čekala doma večeře - příště to zařídím jinak.

DDho RS je slušná zbraň, ale svezení v DJ T16 bylo neméně rychlé :)

:papa:papa

Odesláno

Ahoj všem, moc děkuji za pozvání na včerejší sraz, který byl můj první… bylo to super, ale nemohl jsem zůstat až do konce, protože jsem byl odvelen do práce :( snad příští. I slalom byl super, mimochodem komu ho mám zaplatit? ;) Jak říkám musel, jsem narychlo odjet a uvědomil jsem si to, až když jsem byl pryč :(

[Editován dne 29/4/05 Jirkap]

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Hojky Pažoutžroutíci...

tak se mi ten včerejšek organizačně moc nepovedl, nicméně šice se zpožděním, ale dorazila jsem :)

Je mi líto, že jsem přišla o DDho autíko :(

ale tak fotečky jsou pěkný, tak se mrknu LIVE za měsíc...:P

no dneska nablejskám autíko a dám fotečky na své stránky :)

Kde jsou fotečky? ;) Díky

Odesláno

Pravda .. kam se ma platit cast za pujceni kuzelu? Sup sem s tim .. nerad zustavam nekomu neco dluzen .. :)

Odesláno

tak tedy mala ochutnavka fotek - no vic jich stejne nemam :D Omluvte kvalitu, musel jsem to hodne zkomprimovat pac nemam misto na hostingu.

Takze zacneme u tebe JirkoP

jirkap.jpg

Pokracujeme DDem

dd.jpg

Pak tu mame Johna

john.jpg

Vvittyho

vvitty.jpg

a nakonec ukazka jak dokaze krouhat zatacky ve slalomu sam pan reditel klubu -Masinka

masinka.jpg

Oddie mi svou fotku vyslovne zakazal zverejnovat, pry chce zustat v anonymite :D:papa:papa

tak snad napotreti se tu ty obrazky konecne objevi, nenavidim www.webpark.cz grrr :mad:

[Editován dne 29/4/05 Ferry]

Odesláno
Originally posted by Ferry

Oddie mi svou fotku vyslovne zakazal zverejnovat, pry chce zustat v anonymite :D:papa:papa

Myslis tady toho pana??

IMG_4987.JPG

To by me zajimalo proc ;-). Fotky z minulyho srazu jsou uz mesic dostupny na webu pod linkem, ktery je schovany v prispevku k minulemu srazu ;-). On se jen dela, ve skutecnosti zboznuje blesky a objektivy ... :P

[Edited on 29/4/2005 by DD]

Odesláno
Napsán autorem DD

Pravda .. kam se ma platit cast za pujceni kuzelu? Sup sem s tim .. nerad zustavam nekomu neco dluzen .. :)

Kdo jel slalom a neplatil startovné 30 Kč, tak doplatit Mědvědovi.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...