Guest DD Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Tak, jsem asi první u poče, takže mi nezbývá, než poděkovat Medvědovi (a ostatním, kdo se podíleli) za organizaci srazu, který se opět vydařil. Resp. alespoň po dobu, kdy já jsem tam byl , ale doufám, že se po mém brzkém odjezdu nestalo něco zlého . Slalom byl super, doufám, že někdy zopakujeme ještě jednou . Taky doufám, že nadále můžu zůstat členem PG clubu, ač už nejezdím autem se lvíčkem ve znaku ;-). Celkem mě překvapila hojná účast lidí, i když se přiznám, že z těch lidí, co jsem dnes vozil po plácku, jsem znal jen tři . Všem ostatním se omlouvám . Netopýrka nakonec dorazila??? [Edited on 28/4/2005 by DD]
John Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 JJ Netopýrka dorazila a nakonec dorazila i 607 .. od AV cars...Takže ty kteří zustaly až do konce se mohli povozit...Ten motor 2.7 HDI je supr to už neni nafta...:D:D Jinak DD: to víš že mužeš zustat v Peugeot clubu...mě to osobně vadit nebude... Ta tvoje BESTIJE jede taky pěkně.. :D [Editován dne 28/4/05 John]
Vvitty Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Napsán autorem DD Taky doufám, že nadále můžu zůstat členem PG clubu, ač už nejezdím autem se lvíčkem ve znaku ;-). [Edited on 28/4/2005 by DD] nebyla by aspon malinkata samolepka lvicka ?
Ferry Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Netopyrka, jak uz to netopyri delaji, dorazila temer s tmou Moc ji to sluselo a auti je taky pekny, fotky budou snad priste Jinak pridavam se k podekovani organizatorum, skvela akce jako vzdy [Editován dne 28/4/05 Ferry]
Guest DD Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Originally posted by destiny wallpaper Husta pracicka! Diky!!!!! Kdyztak mi pak dej vedet do mejlu, az budes mit fotky ready, poslu Ti FTP udaje .
Netopýrka Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Hojky Pažoutžroutíci... tak se mi ten včerejšek organizačně moc nepovedl, nicméně šice se zpožděním, ale dorazila jsem Je mi líto, že jsem přišla o DDho autíko ale tak fotečky jsou pěkný, tak se mrknu LIVE za měsíc... no dneska nablejskám autíko a dám fotečky na své stránky
Bohouš Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Jo jo souhlasím, že to bylo vydařené. Jinak slalom si rád zopakuji - musím trochu zatrénovat. To že jsem odjel před příjezdem 607 mě mrzí, ale čekala doma večeře - příště to zařídím jinak. DDho RS je slušná zbraň, ale svezení v DJ T16 bylo neméně rychlé :papa
Jirkap Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Ahoj všem, moc děkuji za pozvání na včerejší sraz, který byl můj první… bylo to super, ale nemohl jsem zůstat až do konce, protože jsem byl odvelen do práce snad příští. I slalom byl super, mimochodem komu ho mám zaplatit? Jak říkám musel, jsem narychlo odjet a uvědomil jsem si to, až když jsem byl pryč [Editován dne 29/4/05 Jirkap]
Jirkap Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Napsán autorem Netopýrka Hojky Pažoutžroutíci... tak se mi ten včerejšek organizačně moc nepovedl, nicméně šice se zpožděním, ale dorazila jsem Je mi líto, že jsem přišla o DDho autíko ale tak fotečky jsou pěkný, tak se mrknu LIVE za měsíc... no dneska nablejskám autíko a dám fotečky na své stránky Kde jsou fotečky? Díky
Guest DD Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Pravda .. kam se ma platit cast za pujceni kuzelu? Sup sem s tim .. nerad zustavam nekomu neco dluzen ..
Ferry Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 tak tedy mala ochutnavka fotek - no vic jich stejne nemam Omluvte kvalitu, musel jsem to hodne zkomprimovat pac nemam misto na hostingu. Takze zacneme u tebe JirkoP Pokracujeme DDem Pak tu mame Johna Vvittyho a nakonec ukazka jak dokaze krouhat zatacky ve slalomu sam pan reditel klubu -Masinka Oddie mi svou fotku vyslovne zakazal zverejnovat, pry chce zustat v anonymite :papa tak snad napotreti se tu ty obrazky konecne objevi, nenavidim www.webpark.cz grrr [Editován dne 29/4/05 Ferry]
Sepp Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 http://peugeot.svuj.net/e107_plugins/coppermine_menu/index.php?cat=4
Netopýrka Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Spousta pěkných autík.... hmmm.....příště, příště dorazím radši už na pátou :P
Guest DD Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Originally posted by Ferry Oddie mi svou fotku vyslovne zakazal zverejnovat, pry chce zustat v anonymite :papa Myslis tady toho pana?? To by me zajimalo proc ;-). Fotky z minulyho srazu jsou uz mesic dostupny na webu pod linkem, ktery je schovany v prispevku k minulemu srazu ;-). On se jen dela, ve skutecnosti zboznuje blesky a objektivy ... [Edited on 29/4/2005 by DD]
Ferry Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 no jo to je ten pan, tak koukam ze anonymita je v prd... pane hrabe
Driver Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 P607 forever Jinak další fotky ze srazu ode mě a od Acemana206 k vidění zde: Fotogalerie
John Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Napsán autorem Driver P607 forever Jinak další fotky ze srazu ode mě a od Acemana206 k vidění zde: Fotogalerie Pěkný fotečky
Driver Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Napsán autorem DD Pravda .. kam se ma platit cast za pujceni kuzelu? Sup sem s tim .. nerad zustavam nekomu neco dluzen .. Kdo jel slalom a neplatil startovné 30 Kč, tak doplatit Mědvědovi.
Recommended Posts