Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám dotaz. Je složeté u auta co má el okna jen vpředu dodělat i el. zadní okna?

Pokud je u všech aut stejná elektroinstalce, mělo by stačit pouze vyměnit přední ovládání v řidičových dveřích, do zadních sehnat motůrky a madla včetně ovladačů. Ještě možná tapecírunk aby nezůstaly díry po kličkách. Je to vše nebo to má nějakou záludnost při zapojení?

Děkuju za odpovědi

[upravil dne 1/3/12 10:19 od Jirka.budejovice]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jirka.budejovice :A máš novej nebo starej model? Pokad novej tak se můžem sejít a dám ti schémata! přemejšlel jsem o tom ale jelikož nemám ani přípravu tak na to ....

Blbě sem se vyjádřil :) bylo to pro Jirku :mad:

[upravil dne 1/3/12 15:16 od Chozeluizskuner]

Odesláno

mám novej model ale jezdím v autě sám nebo s přítelkyní tak na to kašlu musel bych sehnat ovládání k řidiči a zadní stahovačky...teď by se mi líbili kožené tapeci ale nikde nejsou za normální peníze a 3000 kč a víc se mi za ně dávat nechce ....

• O 3 měsíce později...
  • O 7 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno
dneska doděléno zadní el stahování jen je potřeba i svazky do dveří a 2x relé pod bsi

Zdravím , neměl by jsi nějaký podrobnější manuál ? Nejspíš jis si postup nefotit, že ?

Mohl by jsi mi prosím aspon na email poslat schéma a nějaký jednodužšá manuál jak jsi to dělal? Byl bych moc rád kdybych si je také mohl udělat , Dáky a s pozdravem Majky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...