Jirka.budejovice Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Dobrý den, mám dotaz. Je složeté u auta co má el okna jen vpředu dodělat i el. zadní okna? Pokud je u všech aut stejná elektroinstalce, mělo by stačit pouze vyměnit přední ovládání v řidičových dveřích, do zadních sehnat motůrky a madla včetně ovladačů. Ještě možná tapecírunk aby nezůstaly díry po kličkách. Je to vše nebo to má nějakou záludnost při zapojení? Děkuju za odpovědi [upravil dne 1/3/12 10:19 od Jirka.budejovice] Citovat
OK406 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Je to možné a dokonce i někteří si to dodělávaly. Zkus použít hledání, kde je o tom i psáno. Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 Bohužel jsem našel jen dodělání kompletních všech oken u starého modelu. A to bude asi jiné. Zase když jsem četl o problémech se stahovačkami, není lepší mít vzadu kličky? :-) Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 Občas jo :-) Ale asi to nebudu řešit. Ta verze co jsem měl na mysli toho nemá mnohem víc, než bych si představoval. Takže budu hledat plnohodnou výbavu ST Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Jak psal OK406, kolikrát stahuješ vzadu okna... Citovat
Stuchy Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 já mám ST a zadní okna mám manuál co francouz jiná výbava Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Jirka.budejovice :A máš novej nebo starej model? Pokad novej tak se můžem sejít a dám ti schémata! přemejšlel jsem o tom ale jelikož nemám ani přípravu tak na to .... Blbě sem se vyjádřil bylo to pro Jirku [upravil dne 1/3/12 15:16 od Chozeluizskuner] Citovat
Stuchy Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 mám novej model ale jezdím v autě sám nebo s přítelkyní tak na to kašlu musel bych sehnat ovládání k řidiči a zadní stahovačky...teď by se mi líbili kožené tapeci ale nikde nejsou za normální peníze a 3000 kč a víc se mi za ně dávat nechce .... Citovat
Michal.x Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 dneska doděléno zadní el stahování jen je potřeba i svazky do dveří a 2x relé pod bsi Citovat
slavik8 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Nemá někdo schéma na dodělání zadních oken na starý model? Jaké relé je potřeba? Díky Sl. Citovat
Majky666 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 dneska doděléno zadní el stahování jen je potřeba i svazky do dveří a 2x relé pod bsi Zdravím , neměl by jsi nějaký podrobnější manuál ? Nejspíš jis si postup nefotit, že ? Mohl by jsi mi prosím aspon na email poslat schéma a nějaký jednodužšá manuál jak jsi to dělal? Byl bych moc rád kdybych si je také mohl udělat , Dáky a s pozdravem Majky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.