Sagic Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Tak se mi stala nemilá věc, počítač dnes nenabootoval, píše chybu disku. Disk je vidět, ale není na něm žádný oddíl a ve WIN to píše, že není naformátován. Problém je, že jsem tam měl fotky, které jsem neměl zálohované a o které bych nerad přišel, ostatní mi je jedno. Neznáte nějaký program na záchranu dat anebo jak postupovat Citovat
koblih69 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Doporučuju na to moc nehrabat a dát to někomu kdo už to dělal. Pokud je to logocká chyba a ne poškozený povrch tak to půjde dobře. [upravil dne 29/2/12 21:12 od koblih69] Citovat
jirka639 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 http://www.tdp-ontrack.cz/ na doporučení Kurta mi zachránili 90% dat. HDD spadl při kopírování ze stolu na zem a podřel plotny. Citovat
Edison Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Taky je zkusím... Přesně stejný případ. Teda... než jsem to dal do datarecovery... Teď už disk jen chrčí. Taky mi jde hlavně o fotky za nějakých 6 let cestování. Citovat
fejfarz Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 File Scavenger Version 3.0 dělal jsem s ním už dost lidem záchranu fotek z poškozených HDD Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.