Tantor-BN Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 chalani nad smerovkami mi ukazuje pri plnom vytoceni do lava kontrolku kruhu a okolo 6takych paliciek vecer hodim foto ak nebudete vediet co to je to ten stary model 306td Citovat
Ferry Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 opotrebeni prednich desticek, nejspis mas prodrene draty od desticek a ty se zkratuji pri tom plnem vytoceni Citovat
regius Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Jak piše Ferry nejspíš prodřené dráty mě to taky problikávalo a byl prodřený jeden drát ,tak jsem ho zaizoloval a je klid Citovat
P607Olda Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 jj, vyřadit, zaizolovat. Destičky kontrolovat vždy při výměně oleje a přezouvání na zimu. Citovat
chuck11 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Na 406 po každé zimě mám na předku urvaný aspoň jeden už mně to nebaví furt spravovat:( Citovat
BV406 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 sorry za , ale kde muze byt problem, kdyz jsou desticky jeste dobre, ale pri seslapnuti slabe zhne kontrolka oblozeni, ale pozor, jen kdyz je venku vlhko !! kabely od desek se zdaji v pohode ... Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 to BV406 zkratuje se to prave pres tu vlhkost, v zimnim obdobi, kdy je jeste vsechno pekne nasoleno, se vodivost nasobne zvysuje a zarovka nebo zvlast pak LEDka, ktere staci jeste mensi proud, slabe prosvecuje Citovat
BV406 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 takze jestli to chapu dobre, o nic vlastne nejde , je tak ? kdyz byly ty mrazy a vzduch i cesty byly uplne vysusene, tak nic nesvitilo ... Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 jj jde jen o zkrat vlivem vlhkosti a soli, mozna ze je trochu netesny ten konektor prisroubovany na drzaku na tehlici, do ktereho se zapichuji kontakty od brzd. desticek, kontakt muze byt lehce povysunuty, natece tam voda a jde to pak do zkratu, v principu ale o nic nejde, jen o plany poplach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.