risa.kabat Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Mám problém s rezervou, spadla mi při jízdě na zem, lanko povolilo a bylo to. Zkoušel jsem ji dát zpátky, ale pokaždé sjede zase dolů, to lanko vůbec nedrží, co s tím? Citovat
Tango C8 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Hm, to jenom tak spadla?? nedělal si něco sní? A nebo majitel před tebou to taky asi uchytil blbě. Přiznám se, já rezervu taky neviděl jináč jak jenom pod autem, naštěstí. Citovat
Lukas B. Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 mechanismu navíjení (stalo se mi též když jsem chtěl záhy po koupi zkontrolovat rezervu jak se vlastně sundává kdyby došlo na měnění kola ve tměmrazudeštivětru). zručný a hravý zámečník by možná dokázal dát lanko nové a naletoval koncovky, ale člověk běžný tento díl koupí a vymění, zespoda asi pět šroubků. na vrakáči v prunéřově za to chtěl něco málo pod tisícovku, nové zhruba dvojnásobek. v případě vrakovišťového to chce rozebrat a preventivně důrazně nacpat po okraj nějakým tuhým mazacím tukem aby se problém neopakoval. bacha, standardně se lanko zničí tak, že se zacuchá když se navíjí bez tahu, teda když píchneme, vyměníme kolo za rezervu a hodíme píchlé kolo do kufru páč kdo by ho navíjel když jedeme do pneuservisu - při navíjení a odvíjení lanka naprázdno to chce lanko napínat (zkušenost z jiného auta se stejným principem zavěšení) Citovat
risa.kabat Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 Hm, to jenom tak spadla?? nedělal si něco sní? A nebo majitel před tebou to taky asi uchytil blbě. Přiznám se, já rezervu taky neviděl jináč jak jenom pod autem, naštěstí. Z ničeho nic, na hrbech auto naskočilo a byla dole, budu muset vyměnit ten mechanismus. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Systém uchy ení opravdu nebudí důvěru, taky mi to spadlo naštěstí to bylo při výměně píchlého kola právě při vracení toho píchlého kola zpět do držáku pod auto, protože jsem si nechtěl zamazat kufr. Doma jsem to opravi a protože mám tažné zařízení tak se chystám udělat přes něj nejaký držák kdyby to lanko zase selhalo aby to nežuchlo na zem. Citovat
jarmyl Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 v sekci u 307 to řešili docela podrobně. a ten úchyt je stejnej. T A D Y je to vlákno Citovat
Jirka 807 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 to je jen na tom lanku to tam nejni nějaký zabezpečení ? to se musim podívat jestli ho ještě mam byl sem pod autem před půl rokem to tam ještě bylo. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 To drží fakt iba na tom lanku... Iba uvolníš lanko navijáka tak že ho odskrutkuješ a koniec. nič viac tam nieje Citovat
jarmyl Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Je tam taková kuželka do který se to zacvakne , když otočíš ten kroužek zpátky. Přečtěte si to vlákno, jak jsem tu dával. konkrétně TUTO část. Kluci to tam popsali docela pěkně. [upravil dne 28/2/12 20:57 od jarmyl] Citovat
zdenek87 Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 Zdravim kluci dneska mě upadlo lanko na rezervu na 807 da se to nějak nahradit díky Citovat
vlkklx Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Zdar,možná bych celej ten naviják i s lankem někde doma vyhrabal,zbyl po montáži nádrže s plynem,počítam že já už to zpátky dávat nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.