Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s rezervou, spadla mi při jízdě na zem, lanko povolilo a bylo to. Zkoušel jsem ji dát zpátky, ale pokaždé sjede zase dolů, to lanko vůbec nedrží, co s tím?

Odesláno

Hm, to jenom tak spadla?? nedělal si něco sní? A nebo majitel před tebou to taky asi uchytil blbě. Přiznám se, já rezervu taky neviděl jináč jak jenom pod autem, naštěstí. :ticho

Odesláno

mechanismu navíjení (stalo se mi též když jsem chtěl záhy po koupi zkontrolovat rezervu jak se vlastně sundává kdyby došlo na měnění kola ve tměmrazudeštivětru). zručný a hravý zámečník by možná dokázal dát lanko nové a naletoval koncovky, ale člověk běžný tento díl koupí a vymění, zespoda asi pět šroubků.

na vrakáči v prunéřově za to chtěl něco málo pod tisícovku, nové zhruba dvojnásobek. v případě vrakovišťového to chce rozebrat a preventivně důrazně nacpat po okraj nějakým tuhým mazacím tukem aby se problém neopakoval.

bacha, standardně se lanko zničí tak, že se zacuchá když se navíjí bez tahu, teda když píchneme, vyměníme kolo za rezervu a hodíme píchlé kolo do kufru páč kdo by ho navíjel když jedeme do pneuservisu - při navíjení a odvíjení lanka naprázdno to chce lanko napínat (zkušenost z jiného auta se stejným principem zavěšení)

Odesláno
Hm, to jenom tak spadla?? nedělal si něco sní? A nebo majitel před tebou to taky asi uchytil blbě. Přiznám se, já rezervu taky neviděl jináč jak jenom pod autem, naštěstí. :ticho

Z ničeho nic, na hrbech auto naskočilo a byla dole, budu muset vyměnit ten mechanismus.

Odesláno

Systém uchy ení opravdu nebudí důvěru, taky mi to spadlo naštěstí to bylo při výměně píchlého kola právě při vracení toho píchlého kola zpět do držáku pod auto, protože jsem si nechtěl zamazat kufr. Doma jsem to opravi a protože mám tažné zařízení tak se chystám udělat přes něj nejaký držák kdyby to lanko zase selhalo aby to nežuchlo na zem.

Odesláno

Je tam taková kuželka do který se to zacvakne , když otočíš ten kroužek zpátky.

Přečtěte si to vlákno, jak jsem tu dával. ;)

konkrétně TUTO část. Kluci to tam popsali docela pěkně.

[upravil dne 28/2/12 20:57 od jarmyl]

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...