Pinďa Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Tento týden (konečně) vyšla příručka \" Jak na to: Peugeot 406 (benzin a diesel) pro ročník 1996-2004. Lze objednat na adrese: http://www.autoknihy.cz/inshop/scripts/shop_NF.asp? :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa [Editován dne 30/4/05 Pinďa] Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Napsán autorem komisar už ji mám týden chybí mi tam schéma zapalování Bosch 5.1.1 které mám na autě,ale mám knihu i na 306 kde je./Tu jsem kupoval loni/Kniha není špatná,prolistoval jsem ji celou ,ale dobrá je že se píše i dieslu,kde to dobře popisují.Některé obrázky jsou zrcadlovité,ale co,hlavně že už je tu. Schema zapalovani k 1.8 16V rizene Bosch MP5.1.1 je uz asi rok nafocene ode me na hlavni strance clubu v sekci Servis. Je tam i pro RJ Magnetti Marrelli. Pro zajimavost, napis mi prosimte ceho vseho jsou tam schemata, docela by me to zajimalo a v nejblizsi dobe nebudu mit cas jit nekam do knihkupectvi prohlidnout si ji. Dik Citovat
svoji Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 v popise na tom webu mi chybí, že to je i pro naftovou 2,1TD. Maj tam 2,0, ale kdo ví jestli tím myslej tu 2,1. Můžete do té knížky mrknout, zda jde o 2,1TD ? (2088ccm). Díky Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Dekuji Ti Komisari za vycerpavajici seznam.Je tu asi par schemat co je navic oproti te me anglicke knize, docela by me zajimala ta diagnosticka zasuvka, nekdy v cervnu az bude cas dame sraz Ahoj Citovat
Pinďa Odesláno 28. duben 2005 Autor Odesláno 28. duben 2005 Já mám také tu anglickou (horší, že neumím, ale mám dobrej technickej slovník) Ale už jsem si objednal i tu českou. [Editován dne 28/4/05 Pinďa] Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Je toho 380 stran Jestli chceš něco konkrétního, napiš sem. Ale jinak ji doporučuji ke koupi... (když jsem si koupil auto za 200.000,--, tak 700,-- na knížku ještě mám) Citovat
Pinďa Odesláno 14. květen 2005 Autor Odesláno 14. květen 2005 Taky už ji mám (i tu anglickou). !!!!!!!!!!!!!PARÁDA !!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2005 Odesláno 14. květen 2005 Napsán autorem Pinďa Taky už ji mám (i tu anglickou). Jak dlouho trvalo, než Ti tu anglickou poslali? Já ji objednával 14.4 a pořád nic Citovat
Pinďa Odesláno 15. květen 2005 Autor Odesláno 15. květen 2005 Pé?o, já ji kupoval asi před 2 roky přes \"AUTOSERVIS AKADEMIE\" http://www.autoknihy.cz/. Anglická přišla asi za 4 až 6 týdnů (přišla mi s anglickým technickým automobilovým slovníkem), česká za 14 dní. :):):):):):):):):):):):):):) Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Asi jsem to přivolal, dnes přišla :-) Kniha \"Jak na to\" je přesná kopie této anglické knížky. Moh jsem ušetřit 850,-- ale nevěřil jsem nakladatelství Kopp, že to vydá udo roka od \"plánovaného spuštění\" Citovat
Guest MilaS Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar už ji mám týden chybí mi tam schéma zapalování Bosch 5.1.1 které mám na autě,ale mám knihu i na 306 kde je./Tu jsem kupoval loni/Kniha není špatná,prolistoval jsem ji celou ,ale dobrá je že se píše i dieslu,kde to dobře popisují.Některé obrázky jsou zrcadlovité,ale co,hlavně že už je tu. to komisar: já si myslím, že to nejsou obrázky zrcadlovitě, ale že jsou to fotky z anglickejch aut s obráceným řízením - viz. třeba pohled do motorového prostoru (můžu se mýlit, ale to je lidské ). to Ferry: knížku můžu zapůjčit, jsem? jejím vlastníkem. Jinak kniha zase nic moc, představoval jsem si za ten mrzký peníz něco podrobnějšího , např. montážní postupy :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.