Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem komisar

už ji mám týden chybí mi tam schéma zapalování Bosch 5.1.1 které mám na autě,ale mám knihu i na 306 kde je./Tu jsem kupoval loni/Kniha není špatná,prolistoval jsem ji celou ,ale dobrá je že se píše i dieslu,kde to dobře popisují.Některé obrázky jsou zrcadlovité,ale co,hlavně že už je tu.

Schema zapalovani k 1.8 16V rizene Bosch MP5.1.1 je uz asi rok nafocene ode me na hlavni strance clubu v sekci Servis. Je tam i pro RJ Magnetti Marrelli.

Pro zajimavost, napis mi prosimte ceho vseho jsou tam schemata, docela by me to zajimalo a v nejblizsi dobe nebudu mit cas jit nekam do knihkupectvi prohlidnout si ji. Dik

Odesláno

v popise na tom webu mi chybí, že to je i pro naftovou 2,1TD.

Maj tam 2,0, ale kdo ví jestli tím myslej tu 2,1.

Můžete do té knížky mrknout, zda jde o 2,1TD ? (2088ccm).

Díky

Odesláno

Dekuji Ti Komisari za vycerpavajici seznam.Je tu asi par schemat co je navic oproti te me anglicke knize, docela by me zajimala ta diagnosticka zasuvka, nekdy v cervnu az bude cas dame sraz ;) Ahoj

Odesláno

Já mám také tu anglickou (horší, že neumím, ale mám dobrej technickej slovník)

Ale už jsem si objednal i tu českou.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[Editován dne 28/4/05 Pinďa]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je toho 380 stran :( Jestli chceš něco konkrétního, napiš sem. Ale jinak ji doporučuji ke koupi... (když jsem si koupil auto za 200.000,--, tak 700,-- na knížku ještě mám)

Odesláno

Asi jsem to přivolal, dnes přišla :-) Kniha \"Jak na to\" je přesná kopie této anglické knížky. Moh jsem ušetřit 850,-- :( ale nevěřil jsem nakladatelství Kopp, že to vydá udo roka od \"plánovaného spuštění\" :)

Odesláno
Napsán autorem komisar

už ji mám týden chybí mi tam schéma zapalování Bosch 5.1.1 které mám na autě,ale mám knihu i na 306 kde je./Tu jsem kupoval loni/Kniha není špatná,prolistoval jsem ji celou ,ale dobrá je že se píše i dieslu,kde to dobře popisují.Některé obrázky jsou zrcadlovité,ale co,hlavně že už je tu.

to komisar: já si myslím, že to nejsou obrázky zrcadlovitě, ale že jsou to fotky z anglickejch aut s obráceným řízením - viz. třeba pohled do motorového prostoru (můžu se mýlit, ale to je lidské :D ).

to Ferry: knížku můžu zapůjčit, jsem? jejím vlastníkem.

Jinak kniha zase nic moc, představoval jsem si za ten mrzký peníz něco podrobnějšího :P, např. montážní postupy :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...