Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci, mám dotaz ohledne toho že když nastartuju auto tak se mi nepropadne brzdový pedál a když normálně jedu tak auto mi brzdí bez posilovače.. A když brzdím tak furt dofukuje vzduch můžete mi poradit co s tím je?? Děkuji moc :(

Odesláno
Steřelá = pro nás plzeňáky spuchřelá. Když by tam byly trhlinky, že by ti to tudy přisávalo a byl by malý podtlak.

Jo ahááááá =) tak to jo. No koukal jsem na ní a nevypádá spuchřelá.

Odesláno

este by to mozna chtelo napsat, co v tom mas za motor, jestli to neni nahodou naftak, pak by byla spatna vyveva

Odesláno
este by to mozna chtelo napsat, co v tom mas za motor, jestli to neni nahodou naftak, pak by byla spatna vyveva

je to 1.1i 44Kw 60HP rok výroby 1998

Odesláno
auto samo přibrzďuje, nebo brzdy nemají účinek? vypadá to na membránu v posilovači, takže výměna posilovače brzd

neee auto si samo nepřibrzduje spíš brzdy nemají učinek jako když tě nikdo táhne na laně to brzdí..

Odesláno

Tak posilovač brzd už koupenej a teď jen se chci zeptaj jestli máte nikdo zkušenost s tím jak vymontovat starý a jak namontovat nový děkuji za rady popřípadě jestli nemáte třeba instrumentážní foto :cool:

Odesláno
Stáhni si manuál a val to podle manuálu ;)

mám ho ale v tom si tak max. přečtu jaký mám dát gumy a jaký dolít olej =)

Odesláno
Jo jo přesně tak :) Nedávno sem někam tady dával odkaz :)

aha ja myslel ze myslis ten manual =)

jo a nemohl by jsi mi ten odkaz poslat?? díky

Odesláno

tak se vás zeptám taky na dotaz ohledně brzd.

Jelikož je na zadní nápravě omezovač brzdového účinku, ktrý v mém případě je zarezlý a nastavený na maximální propustnost na zadní brzdy (při velmi razantním brždění jdu do smyku zadními koly a přetáčím se), potřebuju tento omezovač nějakým způsobem odstavit (obejít).

na internetu jsem si stáhnul schéma zapojení brzd bez omezovače na nápravě, a s omezovačem uvnitř auta.

1. Kde je nejlepší provést průchod brzdových hadic dovnitř auta a kde zpět ven?

2. jaké brzdové potrubí mám použít od válce až k brzdovým hadičkám?

3. jaký byste doporučili omezovač brzdového účinku?

4. jaký názor máte na hydraulickou ruční brzdu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...