Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se v sítích nevyznám tak se poptám tady jsou tady různí odborníci.Počítač mám připojen síťovým kabelem od poskytovatele internetu viz obr. mělo by to být tohle:http://pctips.cz/zbozi/produkt-2770/ubiquiti-networks-ubiquiti-poe-napajeni-24-v-1a-24w.html.

Nemůžu ten jeho modem odpojit,ale potřeboval bych i Wi-Fi.Takže otázka zní jaký modem použít,abych ho mohl zapojit za stávající zařízení a z něho vedl síť.kabel do stávajícího PC + Wi-Fi na NTB a telefon

post-3960-14109622414468_thumb.jpg

[upravil dne 4.4.2012 16:56 od chuck11]

Odesláno

Ano, půjde. pokud nemá Tvůj poskytovatel internetu filtraci MAC adres, tak to nebude ani žádné velké nastavování ;) Ale úplně bez znalostí to nenakonfiguruješ. Jinak i kdyby to fungovalo, tak budeš mít děravou síť.

Odesláno

Za modem se připojí router s WiFi, ten, co ukazuje kolega má i 4 LAN porty, které využiješ např. pro připojení velkého compu, TV, nějakého serveru a dalších zařízení a po WiFi pak NTB, telefony (ty s WiFi), řádně nastavíš (včetně zabezpečení) a máš hotovo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak router jsem pořídil TP-LINK TL-WR841N

Vše jsem zapojil postupoval podle jejich easy setup assistant,ale pokaždé se mu něco nelíbí.

Pomůže mi teda někdo s nastavením:myslim už jsem chytal nerva ho rosflákat

Odesláno

Internet ti jede v PC??

Přivod netu zapojit do WAN, do LAN zapojit dodaný kablík a spojit s počitačem. Do prohližeče zadat adresu routeru 192.168.1.1 nebo podobná, viz manual, přihlasit se, viz manual, potom se nastavuje jen wifi část, internet po kabelu by měl jet tak jak je nastavenej jen změniš MAC

Setup asistenta timto obejdeš a nepotřebuješ ho

Ještě napiš co že se mu to nelíbí

[upravil dne 4/4/12 17:40 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...