Guest MMMMM Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Videl jsem v 406 na vydechach vzduchu v kabine na tech castech pro nasmerovani smeru proudeni stribrne casti, je to original od Peugeotu. Nemate to nekdo, potreboval bych fotku, cele palubky jak to vypada atd. Nebo nekde na netu neni takovy Peugeot ktery by to mel. Potrebuji to nutne videt. Diky vsem Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 co treba mrknout na fotky clenu klubu, napr. clena 1741 nebo 590 nebo 2052 tyhle stribrne cudliky maji vsechny modely po faceliftu, tedy r.v. 99 a vys Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 jj taky to chci udelat jen dojit koupit ten stribrnej sprej Citovat
Guest MMMMM Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 To neni na sprej,je to orig. kovove. Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 nebo si jen nechat od nekoho vyfrezovat z duralu a vylestit Citovat
Operator Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Napsán autorem MMMMM No to tedy neni Asi takhle. Samotný ti to nikde v servisu neprodaj, na vrakáči za to chtěli 10.000,- :o:o, ale dávali k tomu celou palubku. :P. Leda, že bys někde měl nějakýho známýho, nebo zkusit otravovat někoho jako je David 106, ale sám nejlíp víš, jak ti dopadlo tvoje snažení o zadní znak! Stříkat jsem to taky chtěl, ale už úplně vidim, jak se to po čase bude různě loupat a ošoupávat z těch drážek a bude to vypadat hnusně. Ale když někdo bude mít opravdu dobrý nápad, řešení nebo kontakt, jdu do toho... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Mam je origos a pouze za vymenu tech cernych. Vypada to efektne. Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Napsán autorem MMMMM Mam je origos a pouze za vymenu tech cernych. Vypada to efektne. A komu jsi je vymenil ? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Z jednoho vraku od jednoho kluka za nejake me sluzby Citovat
ladosak Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Já je mám taky orygoš.Výbava ELEGANCE 2001 2.0 HDi a vypaká to super.Nejsou stříbrné,ale chromové.I cuplík na ruční brzdě Citovat
elmiro Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 ...ja mam chrom okolo budikov a strieborne mam aj klucky na dverach (su kovove) Citovat
jp Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 nechali mi je na vrakáči v Kladně za pět stovek i s celim rámečkem kolem přístrjovky. Vypadá to líp než ty černé. Citovat
Burisek Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry co treba mrknout na fotky clenu klubu, napr. clena 1741 nebo 590 nebo 2052 tyhle stribrne cudliky maji vsechny modely po faceliftu, tedy r.v. 99 a vys Ahoj Ferry,můžeš sem dát přímo ty fotky,mě se to nechce korektně zobrazit,moc díky Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: Burisek Ahoj Ferry,můžeš sem dát přímo ty fotky,mě se to nechce korektně zobrazit,moc díky Sice nejsem Ferry ale myslím že stačí zkopírovat ten odkaz mezi závorkama a pak jej vložit do prohlížeče. Ty dvě fotky už jsou asi změněny takže ani ty ti nepůjdou. Citovat
paul jane Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 ja je koupil za 300,- i s kaplickou kolem budiky + tu u ridice, ale to jse schanel do sve bejvalky. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 já jsem nic nesháněl jen jsem vyndal a stříkl stříbrnou barvou Citovat
Burisek Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Burisek Ahoj Ferry,můžeš sem dát přímo ty fotky,mě se to nechce korektně zobrazit,moc díky Sice nejsem Ferry ale myslím že stačí zkopírovat ten odkaz mezi závorkama a pak jej vložit do prohlížeče. Ty dvě fotky už jsou asi změněny takže ani ty ti nepůjdou. jj to vím,ale šlo mi o ty dva které nejdou otevřít mi šlo,ale už jsem se kouknul jinde,ale díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.