Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stribrne vydechy

Recommended Posts

Odesláno

Videl jsem v 406 na vydechach vzduchu v kabine na tech castech pro nasmerovani smeru proudeni stribrne casti, je to original od Peugeotu. Nemate to nekdo, potreboval bych fotku, cele palubky jak to vypada atd. Nebo nekde na netu neni takovy Peugeot ktery by to mel. Potrebuji to nutne videt. Diky vsem

Odesláno

co treba mrknout na fotky clenu klubu, napr. clena 1741

1741_5.jpg

nebo 590

590_5.jpg

nebo 2052

2052_2.jpg

2052_1.jpg

tyhle stribrne cudliky maji vsechny modely po faceliftu, tedy r.v. 99 a vys

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

No to tedy neni

Asi takhle. Samotný ti to nikde v servisu neprodaj, na vrakáči za to chtěli 10.000,- :o:o:o, ale dávali k tomu celou palubku. :D:P. Leda, že bys někde měl nějakýho známýho, nebo zkusit otravovat někoho jako je David 106, ale sám nejlíp víš, jak ti dopadlo tvoje snažení o zadní znak! :(;)

Stříkat jsem to taky chtěl, ale už úplně vidim, jak se to po čase bude různě loupat a ošoupávat z těch drážek a bude to vypadat hnusně. Ale když někdo bude mít opravdu dobrý nápad, řešení nebo kontakt, jdu do toho...

:papa

• O 3 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

co treba mrknout na fotky clenu klubu, napr. clena 1741

1741_5.jpg

nebo 590

590_5.jpg

nebo 2052

2052_2.jpg

2052_1.jpg

tyhle stribrne cudliky maji vsechny modely po faceliftu, tedy r.v. 99 a vys

Ahoj Ferry,můžeš sem dát přímo ty fotky,mě se to nechce korektně zobrazit,moc díky

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Ahoj Ferry,můžeš sem dát přímo ty fotky,mě se to nechce korektně zobrazit,moc díky

Sice nejsem Ferry ale myslím že stačí zkopírovat ten odkaz mezi závorkama a pak jej vložit do prohlížeče.;)

Ty dvě fotky už jsou asi změněny takže ani ty ti nepůjdou.

Guest servisman
Odesláno

já jsem nic nesháněl jen jsem vyndal a stříkl stříbrnou barvou

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Burisek

Sice nejsem Ferry ale myslím že stačí zkopírovat ten odkaz mezi závorkama a pak jej vložit do prohlížeče.;)

Ty dvě fotky už jsou asi změněny takže ani ty ti nepůjdou.

jj to vím,ale šlo mi o ty dva které nejdou otevřít mi šlo,ale už jsem se kouknul jinde,ale díky za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...