Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Outlook 2010 - automatické odesílání/příjem

Recommended Posts

Odesláno

Lidi, úplně se stydím, ale prostě to nejde :(

MS outlook 2010, nastavenej, funkční příjem i odesílání, ale jen ručně. Buď přes F9 a nebo přes tlč. odeslat/přijmout.

Automatika ve správě nastavená na 1 min a nic. Zkoušel jsem i vytvořit novou skupinu účtů, ale bez výsledku. Automatika prostě nefunguje. Nemáte nekdo nějaký tip než se vrhnu na reinstalaci? :myslim:nevim:roll

Odesláno

Čeče ja mam Thunderbirda, ale bude to podobný, někde bude zapnout automatickou kontrolu schánky a časový interval kontroly, to maš po minutě, to je moc, ja myslim 5 minut je dostačující, ale někde to bude vypnutý

tady něco je - http://office.microsoft.com/cs-cz/outlook-help/zmena-frekvence-odesilani-posty-a-kontroly-novych-polozek-uctem-pop3-HA010356435.aspx

[upravil dne 23/2/12 12:56 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Na schránce (přes webový náhled) je zpráva prakticky hned, ale Outlook na tu schránku sám nehrábne. Zkusil jsem ten outlook odebrat a znovu nainstalovat a i jsem kompletně překonfiguroval profil, ale stále se to samo nepřipojí. Zkusím teda nastavit těch 5min a počkám. Tuším ale, že jsem zkoušel 3min a nic :(

Jinak je to nová schránka, kde je pár zpráv a testovací mail si posílám vždy jen jeden, abych v tom neměl guláš.

Edit, tak 5min nic :nevim Přijde mi, že se ani nespustí ta automatikcá funkce. Jakmile zmáčknu F9, tak zpráva hned přijde :roll

[upravil dne 23.2.12 14:44 od MJSytic]

Odesláno

Tak už jsem na to přišel. Teda to by mě nanapadlo, že to někdo zaškrtne, ale u ženských je možný všechno :aut (NTB kámošky)

post-2095-14109622404767_thumb.jpg

Odesláno

No právě :D A to jsme tu nad tím bádali i s kolegou a taky si toho nevšimnul :aut Já jsem pak ze zoufalosti prohlížel všechno postupně a narazil jsem na to. Jenom nechápu, proč tahle volba není i u toho hlavního nastavení a je jen tady takhle blbě skrytá:myslim:roll No MS, co bychom chtěli :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...