MJSytic Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Lidi, úplně se stydím, ale prostě to nejde MS outlook 2010, nastavenej, funkční příjem i odesílání, ale jen ručně. Buď přes F9 a nebo přes tlč. odeslat/přijmout. Automatika ve správě nastavená na 1 min a nic. Zkoušel jsem i vytvořit novou skupinu účtů, ale bez výsledku. Automatika prostě nefunguje. Nemáte nekdo nějaký tip než se vrhnu na reinstalaci? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Čeče ja mam Thunderbirda, ale bude to podobný, někde bude zapnout automatickou kontrolu schánky a časový interval kontroly, to maš po minutě, to je moc, ja myslim 5 minut je dostačující, ale někde to bude vypnutý tady něco je - http://office.microsoft.com/cs-cz/outlook-help/zmena-frekvence-odesilani-posty-a-kontroly-novych-polozek-uctem-pop3-HA010356435.aspx [upravil dne 23/2/12 12:56 od Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Tu je ako to nastaviť. http://www.outlook-tips.net/outlook-email/automatically-check-for-email/ Pokiaľ to máš takto, môže sa stať, že ak mám veľa účtov alebo veľa správ (pri IMAP) a neskončila ich kontrola preberanie (1 minúta nemusí stačiť), potom nová kontrola správ nezačne. Skús predĺžiť interval kontroly. Citovat
MJSytic Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Na schránce (přes webový náhled) je zpráva prakticky hned, ale Outlook na tu schránku sám nehrábne. Zkusil jsem ten outlook odebrat a znovu nainstalovat a i jsem kompletně překonfiguroval profil, ale stále se to samo nepřipojí. Zkusím teda nastavit těch 5min a počkám. Tuším ale, že jsem zkoušel 3min a nic Jinak je to nová schránka, kde je pár zpráv a testovací mail si posílám vždy jen jeden, abych v tom neměl guláš. Edit, tak 5min nic Přijde mi, že se ani nespustí ta automatikcá funkce. Jakmile zmáčknu F9, tak zpráva hned přijde [upravil dne 23.2.12 14:44 od MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Tak už jsem na to přišel. Teda to by mě nanapadlo, že to někdo zaškrtne, ale u ženských je možný všechno (NTB kámošky) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Nj, jak to někdo zakáže tak pak mužeš laborovat jak chceš Citovat
MJSytic Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 No právě A to jsme tu nad tím bádali i s kolegou a taky si toho nevšimnul Já jsem pak ze zoufalosti prohlížel všechno postupně a narazil jsem na to. Jenom nechápu, proč tahle volba není i u toho hlavního nastavení a je jen tady takhle blbě skrytá No MS, co bychom chtěli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.