morepower Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 dobře nebudu psát o tom, že pes patří do boudy, ale radu dám. Pořiď si parkety, ty jdou snadno zamést nebo my máme Philips Marathon Super Parquet a ten má neskutečnou sílu, vysává fakt perfektně no jo, ale lov pokaždý ty vysátý parkety v tom mrňavym pytliku.. Citovat
Goldinka Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 U auta jsem se smířila s tím, že holt tam ty její chlupy budou. Vysát se to dá ručním vysavačem tak nějak napůl, a když to chci zdokonalit, tak to několikrát beru ještě ručně mokrým hadrem. Poslední zhruba tři měsíce máme na zadních sedačkách takový ten přehoz pro psy, což hodně pomohlo. V kobercích se to ale drží... V koberci v bytě to je určitě podobné, i když si myslím, že když je jemnější koberec je to možná ještě horší Podívám se na ně, třeba mají už nějaké nástupce... Citovat
MotoMoto Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 Koukni na tohle: http://www.dyson-vysavace.cz/podlahove-modely.htm Citovat
punkac Odesláno 28. září 2015 Odesláno 28. září 2015 no jo, ale lov pokaždý ty vysátý parkety v tom mrňavym pytliku.. nemá to pytlík, prostě za čas vysypu do popelnice a ještě za větší čas vyfoukám filtr kompresorem v rachotě Citovat
Fruktis Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Goldinka: doma máme obyčejnou etu, ale osvědčil se mi k ní nástavec s rotacnim kartacem a když se luxuje pomalu proti srsti koberce, tak to vezme celkem dobře i krátké chlupy.. Citovat
morepower Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 já mám taky bezpytlikovej vysavač a už bych neměnil. Důležitý ale je mít možnost to někde vyfoukat, a to mám Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Já mám taky bezsáčkový vysavač a foukat nic nemusím. Citovat
morepower Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Já mám taky bezsáčkový vysavač a foukat nic nemusím. jak to? ty nemáš jemnej prach ve filtrech atd? Citovat
Aluška Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Máme ETU s 510 W sacím výkonem, rotačním turbo kartáčem a jsme maximálně spokojení, kupovali jsme ho v době, kdy jsme měli ještě dlouhosrstýho králíka, kterej hodně pouštěl chlupy, je to teda normálně pytlíkovej lux, ale já už bych jinej nechtěla. Předtím jsme měli bezsáčkovej sencor a to bylo za trest, nic nevysál, jakmile byl filtr jen pidiminiznečištěnej, tak šel sací výkon úplně do kopru, takže to pořád vysypávat a čistit, to byl opruz. Tady vyměním cca jednou za rok pytel a pohoda Ta Eta nás stála, myslím kolem 4tis. Citovat
MotoMoto Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Nevím jak jinde, ale u Dyson, je jemný hepa filtr a ten se prostě po třech měsících vymění. V autě také filtr nevyfoukáváš, ne? A díky zkutečně kvalitnímu vysavači se do filtru nic většího nedostane. Citovat
morepower Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 no já čas od času vysypu ten boxík a rovnou to i vyfoukám včetně všech filtrů a záhybů a tak. Jednou za čas je tak po 2-3 měsících?? asi Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Náš bezsackovy vysavač HYLA nema ani hepafiltr. Naleju cca 6L vody, vyluxuju cely byt, vodu vyleju a fertig. Citovat
morepower Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 tvl, to prodej a kup si cabriolet, to je větší prča než luxování Citovat
MotoMoto Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Miníku, přečti si něco o povrchovém napětí kapaliny a zjistíš kolik ti toho létá zase zpět do místnosti. Vodní vysavače jsou vhodné na velké prachové částice. menší se od hladiny odráží. Citovat
Hafity Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Na snížení povrchového napětí bude určo existovat nějaká chemie.... Citovat
MotoMoto Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 A tu chemii pak zase budeš chtít dýchat? To mě před lety nejvíc fascinovalo na prodejcích těchto a podobných vysavačů, když jednou větou říkali, že je super jak v té vodě se vše zachytí a v druhé že když dají do kapaliny třeba menthol a podobně, tak že to krásně mohou inhalovat. A že to léčí. Citovat
MotoMoto Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 To já vím, že nefetuješ, ale když něco dáš do té vody tak se bude odpařovat do vzduchu. A to není zrovna OK. Citovat
Péťa Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Ještě, že tyhle věci řešit nemusím. Mě z našeho vysavače do vzduchu doma nic nejde. A k těm chlupům. Máme zakrslé králíky. Chlupy všude. Tak jsou venku na zahradě, mají přepychovou králíkárnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.