Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, počkej až se přihlásí. Psal jsem mu, že jsem to tu dal. Jinak když jsem jel s mojí taky tak, tak byla momentálka 17 a víc.

Odesláno

No hele jel jsem dneska do německa tak jsem to na dalnici do Dražďan trošku podráždil. Tohle jsem dal z kopce a fakt to víc nejelo ikdyž to točilo někde kolem 4tisíc. Ano mám 1,6HDI a rozjhodně ji nešetřím, jezdí luxusně. Při týhle rychlosti to bralo podle počítace 11l/100km a parádně to sedělo, kolem dvou kil jsem jel asi 20km, žádný problem. :roker

Odesláno

Náhodou, za rok a dva měsíce mám nalítáno 26.000, tak to jde ne? A prý jsem dobrá řidička - říkají chlapi, když je někdy musím vzít do auta :mrk. Ale když jsem naposledy jela 5 hodin do Německa za manžou, tak jsem řekla - už nikdy :roll. A to se mi zřejmě na zadek nalepili policajti a jeli za mnou cca 2 hodiny a čekali, co udělám, ale měli smůlu, vyprovokovat jsem se nenechala a pak jsem jim z dálnice uhnula.

Takže, řídím ráda, řídím dobře :D.

Odesláno

Jo, chlapi, taky si pouštíte nahlas music? Je fakt, že já to miluju, tak mi někdy duní auto a manža říká, že jsem jak puberťačka. Ale prostě jak jedu sama, tak mi to nedá :D. Jede mi USB i CD, na dálnici do práce a z práce mám rychlovky a po městě něco pomalejšího :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...