MJSytic Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Jsem absolutně mimo mísu, takže bych potřááál poradit, jak to zapojím. Rádio - 2x výstup sinch (sinč, nebo jak se to říká). Na to zapojím zesík - zase 2x výstup. No jo, ale woufr je jen jeden. To to mám zapojit jen na jeden kanál? Nebo? Jóóó a ještě kam dát vyhybku. Před zesik, nebo za zesik??? Nebo nedávat? Děkuji za srozumitelnou odpověď Citovat
MJSytic Odesláno 26. duben 2005 Autor Odesláno 26. duben 2005 Kurňa, já nechtěl nový téma Jsem blbec ... Citovat
dj_rizek Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Tak pokud to chces jen na wofer,tak vedsina zesilovacu ma v sobe dolnopropustni filtr,takze vyhybku nepotrebujes a dal taky miva primo moznost prepnout pouze jako zesilovac pro wofer,nebo se delaji zasilovace jenom na bozeni Woferu.Jinak je spousta modelu zesilovacu,musis si ho vybrat podle sebe,nevim co vic poradit.Kdyztak se zeptej. P.S. Cinch Citovat
Toman Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Precti si treba tohle http://autoaudio.wsc.cz/Poradna/Nastaveni/fr0.html + jeste ty \"zasady\" (vlevo nahore) jestli je potreba. p.s. A ty uz mas koupeny sub i zesik nebo teprve budes kupovat? Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2005 Autor Odesláno 27. duben 2005 Mnohkráte děkuji, vrhám se na čtení, abych byl chytřejší Teprf budu kupovat, ale nechci žádnej extrém. Něco takovýho, jako \"málo peněz\" kvalitní poslech Citovat
Alpega Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Subwoffer na zosik pripojis tzv do mostiku byva to nakreslene pri svorkach-treba zapojit kable na kraje.Jeden na P+ druhy na L-.Neviem,aky mas zosik,ale vacsina ma prepinac LF-HF-FULL.LF su basy a frekvenciu doladis potenciometrom na cca150 Hz.Tym padom vyhybku nepotrebujes.Pito. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.