Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si chtěl zadat nové senzory do auta. Bohužel podle spousty diskuzí to údajně nejde, protože nesouhlasí ID senzorů -tvar a počet číslic v PP2000. Prolezl jsem kde co, a nikde jsem nic nenašel. Trošku jsem uvažoval a napadlo mě následující::aut

ID senzoru je udáno v Hexadecimální soustavě

PP2000 chce číslo v Desítkové soustavě.

Tudíž stačí převést číslo ID senzorů z HEX na DEC a toto číslo zadat do PP2000. U mě po kontrole souhlasí všechny senzory s PP2000.

Např: ID senzoru 83FEB3CF = 2214507471 v PP2000.

Umí to i kalkulačka ve WIN. Takže zkoušejte :mrk A zkušenosti sem.

[upravil dne 20/2/12 22:05 od Agrafik]

Odesláno

jj, ale tento prevod funguje...

parovacia krabicka neni potrebna ked vies ID snimacov ;)

ta sluzi prave na to aby sa nemuseli pneu vyzuvat ked sa chcu snimace ka autu parovat.

zajtra odfotim snimac a ukazem prtscrn s dia kde mam ten snimac naparovany ;)

Odesláno

Marcel00: OK. Dej to tu. Já mám sice PrtSc udělaný, ale chybí mi fotka těch senzorů. V té hromadě fotek je nemůžu najít :( Naštěstí jsem si je opsal i na papír.:)

Odesláno

jj ale az zajtra... mam cez dia stiahnute cisla snimacov,

zajtra zobereime jedno letne koleso do pneuservisu nech ho vypustia a stlacia pneumatiku

aby som mohol odfotit snimac.

Odesláno

tak super... funguje prevod a vsetko sa da ked sa chce, len tie nase gebule su lenive.

Vdaka Agrafik-ovi som sa donutil porozmyslat ako preklasifikovat to cislo a tymto mu

dakujem ze ma motivoval potrapit svoju gebulu. Mam radost z toho ze som este

nacisto neosprostel :D

Odesláno

Tak jsem úspěšně přidal jeden senzor do auta jako doplňkovou sadu. Teď ještě přehodit kolo a udělat zkušební jízdu, aby se to objevilo v autě. Pak udělám kontrolu.

Jo je vůbec nějak signalizována rezerva? V PP2000 je jen registrace rezervy, ale načtění parametrů chybí. Jak to funguje, když rezerva ufoukne. Napíše to auto?

Odesláno

jasnee ;) uz nebudem :P

ide o to ze to mam prvy raz na aute a ani neviem ako to funguje...uz vidim tu maturu ked budem menit kolesa alebo co :D

Odesláno

Pokud používáš kola, které jsou už do auta přihlášené, tak neřešíš vůbec nic, jen přehazuješ a auto si je při jízdě samo přiřadí, kde je které, proto nemusíš dodržet pozice. Pokud použiješ nepřihlášené kola, tak je musíš k autu přihlásit a to buď donucovacím přístrojem, nebo ručně přes diagnostiku. Viz. nahoře.

Akorát nevím, co ta rezerva. Asi ji odnesu daleko od auta, jestli se ozve:o

Odesláno

Ak sa nemýlim tak Přema v niektorom vlákne spomínal že k autu sa dá prihlásiť dve sady snímačov (čo je na 1 letné a 1 zimné kolá), ak máš len v jednej sade tak by sa mohol dať jeden snímač do rezervy ale či ho aj bude aj kontrolovať keď už 4 sú prihlásené :myslim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...