Macin7777 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Ja to mám tiež nastavené cez dia a tiež sa svetlá hned po štarte rozsvietia ale budíky nie, treba to potom večer manuálne prepnúť Mám to taky přes dia a při startě se zapnou budík nesvítí a při setmění se sami budíky zapnou. Citovat
tyjo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Pánové prostě je chyba v tom přepínači, nemám žádné čislo na setmění, prostě je to nastavené v diagnostice, chci si nechat namontovat světla pro denní svícení proto to musím opravit, protože by to mohlo dělat další neplechu. Prostě tam je někde kontakt kde nemá být uvidíme až to rozebereme a kdyžtak podám report. Citovat
tyjo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Mám ještě dotaz ohledně mytí motoru, jelikož je motor docela zasviněný rád bych ho umyl u Xsary jsem ho myl normálně, mám taky benzínovou, jde to umýt stejně tak HORKÝM WAPEM ? Citovat
jarmyl Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 S tim svícením- mám automaticky po startu a taky mi řekli že to nejde dohromady s čidlem. Ale bral bych to, když už tam to čidlo je, tak aspoň ty budíky. Jestli to není zase o roku výroby, když to Macinovi na 2006 jde Citovat
filas1 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 jenže 2006 se to lámalo, od 2006 je nový model. Citovat
jarmyl Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 jj to vim, přesněji od 08/2005 . Já mám jeden z posledních VAN modelů. Citovat
Mildík Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Pánové prostě je chyba v tom přepínači, nemám žádné čislo na setmění, prostě je to nastavené v diagnostice, chci si nechat namontovat světla pro denní svícení proto to musím opravit, protože by to mohlo dělat další neplechu. Prostě tam je někde kontakt kde nemá být uvidíme až to rozebereme a kdyžtak podám report. Že by rok 2007 neměl čidlo světel??? Když to tam dávali už v roce 2003??? Divný, ne , nahoře na palubce uprostřed je takový vykousnutí, a, to je to čidlo , ještě řekni, že, na páčce světel, nemáš nápis Auto. Tím se zapíná automatický svícení, přes to čidlo, když si dáš denní světla, tak, je dobrý to právě aktivovat, podržením, cca. na 5 vteřin tlačítka z boku páčky, pak, jak nastartuješ, tak se ti rozsvítěj denní, a, jak se sešeří, nebo v tunelu, se automaticky zapnou potkávačky s budíkama. Ale, musíš to zapojit na parkovačky, aby ti ty denní zhasínaly. :roker Citovat
tyjo Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Existuje tolik verzí, prostě na tom svém automatiku nemám, třeba se dávala do vyšší výbavy, tohle je skoro holátko....... Citovat
Tango C8 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Nemusí mít každý senzor. Já ho mám ale nepoužívám Citovat
xpetrix Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ja svetelny senzor mam,no denne svietenie zasa nie. Citovat
xpetrix Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Bi-xenony?Ma to iba xenony,v stretavackack.V dialkovych su halogeny,pokial sa nemylim. Taky jsem se divil, ale na xenonech ti sjede klapka, která nastaví xenon na dálku a plus ktomu normální žárovka v halogenu. Nebo tak nějako ten bi-xenon funguje. \"Bi-xenon - stretavacie svetlo je D1S vybojka v čočke s elektromagnetickou clonkou,ktora sa preklopy pri prepnuti na dialkove a tym svieti xenon aj do dialky a plus samozrejme dialkove halogeny v otvorenej parabole k tomu...\" konec citace Po dnesnej praktickej skuske potvrdzujem tvoje slova.Mal som moznost stat v tme oproti sklenenej stene.Po prepnuti na dialkove za rozsvietili halogeny a xenony sa rozsvietili intenzivnejsie,teda vyssie.Takze to mam aj ja Citovat
biondi Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Je to presne tak. Na C8 sa to da dokonca vidiet cez strbinu pred smerovkou. Pri pohlade z hora na svetlomet je cez štrbinu vidieť ako sa tá clona vo vnútri preklápa. Čiže bixenon + H7. Ja som dal do dialkových modre h7 od helly. Vysledok je taký, že aj dialkové majú farbu ako xenon. A z noci je zrazu deň. Citovat
xpetrix Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Aj ja mam kupene modre halogeny,ale este som sa nedostal k ich vymene. Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 H7 s bielym svetlom nemajú nejakú extra dlhú životnosť. Aspoň keď sme to riešili ešte dakedy v sekcii 306. Tuším ani rok nevydržala nikomu biela (modrá) H7 v 306 sa mi tak marý. Citovat
biondi Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Kedže sa bavíme o H7 ktoré sú v dialkových svetlách, myslím že vydržia dosť dlho. A kupoval som radšej značkové. Technický vzaté, všetky \"farebné\" žiarovky majú nižší svetelný tok ako obyčajné (resp. biele.), lebo sú ochudobnené o určité farebné spektrum. Ale mne tie modre vyhovujú, aj keď sú o niečo slabšie. Majú príjemnejšiu farbu pre moje oči. Citovat
Tango C8 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Hele kluci s C8. Měnil někdo xen. výbojku? Dávali jste 4300K Nebo víc. Já jsem dával 4300k ale není to vono. Na např. octavkách je ten xenon víc bílej a taky tam mají 4300 k:myslim přemýšlím že tam prdnu 6000 k, ale bojím se že v noci za deště uvidím prd. Vím že je toho tady dost napsáno, ale ptám se konkretně majitelů C8, ono každý vůz má nějak jináč čočku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.