Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím....určitě už někdo nechával vyměnit toho uložení neboť ho nebavilo stále poslouchat to mlácení kovu na kov.....a tak by mě zajímalo co všechno je potřeba koupit....v Autokelly zase jako obvykle mají krásný výběr, že člověk neví co si vybrat....nemá někdo nějaké rady? :)

Odesláno

ozzy56: pokud by stačily jen ložiska tak by to bylo super...

noo ještě jeden dotaz...dle AK jsem se dozvěděl že moje auto bude mít vyztužený podvozek (mají SRi, STi, Mi)....takže to zúžuje výběr

Odesláno

Já to měnil tak před 2 měsíci mlácení se zmenšilo, ale teď mi to zase mláti jak něco už nevím čím by to mohlo být, mám vše měněný kromě tlumičů, a silenbloku motoru ale ty se zdají být v pořádku.

Odesláno
:myslim lozisko?Tam je lozisko? Rozpravame sa o 405?

Jo je :) na tom se ti otáčí tlumič když zatočíš, pokud je v háji tak to poznáš že máš trhavý pohyby když točíš volantem, nebo se ti při zatočení nevratí a táhne na tu stranu ;)

Odesláno
:myslim lozisko?Tam je lozisko? Rozpravame sa o 405?

Jo je :) na tom se ti otáčí tlumič když zatočíš, pokud je v háji tak to poznáš že máš trhavý pohyby když točíš volantem, nebo se ti při zatočení nevratí a táhne na tu stranu ;)

jo jo..přesně tak...a ještě bych doplnil...že pokud točím volantem do plného rejdu tak to jakoby cvaká...

Odesláno
Já to měnil tak před 2 měsíci mlácení se zmenšilo, ale teď mi to zase mláti jak něco už nevím čím by to mohlo být, mám vše měněný kromě tlumičů, a silenbloku motoru ale ty se zdají být v pořádku.

ten zvuk určitě tlumiče dělat nebudou..a silentbloky motoru tohle taky dělat nebudou...mě se o ozývá za jízdy jakoby cinkání...tzn že tam někde bude něco rozsypané

Odesláno

ten zvuk určitě tlumiče dělat nebudou..a silentbloky motoru tohle taky dělat nebudou...mě se o ozývá za jízdy jakoby cinkání...tzn že tam někde bude něco rozsypané

Malinko mi totiž máčej :( , mě to bouchá při nerovnostech jako by byli v háji stab. tyčky. Ty nejsou kvuli tomu sem jel na technickou na ty vzduchový válce, tam mi řekli že se mi nic nehejbe, že je vše v pořádku tk sem udělal to uložení a stejne to bouchá zase víc, už nevim co stim štve mě to :(

• O 1 rok později...
Odesláno

Horní uložení jsem na 405 dělal cca. před rokem projevovalo se to při jízdě na nerovnostech hlavně pravá strana tupé bouchání a při rejdu šel ztuha volant + lupání jestli to uložení bylo origo tak tam bylo 25 let objednal jsem komplet sady na obě strany u Jardy cena 400kč strana.Práce 1.5 hodky strana a to jsem se pral s tlumičem z těhlice.

[upravil dne 28/12/13 20:11 od Roky]

post-4095-14109634761381_thumb.jpg

post-4095-14109634761882_thumb.jpg

Odesláno

Ja by som tiež bol zvedavý na tých pár bodov. Mne tiež ta pravá strana viac po nerovnostiach klope a trochu aj ľavá. Menil som všetko okrem tlmiča a toho horneho uloženia. A tiež sa na to chystám. Plus koľko stal material na výmenu. Ďakujem za radu.:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak vo vseobecnosti ,povolis matku poloosi ,das auto na zdvihak,sundas kolo, z otoce uvolnis prichytky na kable ak tam su ,vymontujes stabil tycku, vyrazis kulovy cep na riadeni z otoce ,vytocis povolenu matku na poloosi,vyrazis zvisly cap z otoce, vytiahnes poloos z otoce a das ju nabok (opatrne,tak aby sa nevytiahla z prevodovky alebo z vnutorneho klba)) , vytocis srob na objimke otoce ktora drzi tlmic do tej spary na objimke naklepes bud srobovak alebo majzlik aby sa roztiahla a uvolnila tlmic zo zovretia a otoc stiahnes z tlmica ,otoc treba niekam zavesit,potom vytocis matky na vrchu tlmica (motorovy priestor) POZOR ale nie tu v strede na piestnici tlmica,tu mozete len povolit 1 dva zavity(ak by ste ju vytocili pruziaca jednotka sa rozleti),a potom vyberes komplet pruziacu jednotku von,dalej potrebujes stahovaky pruzin ako na obrazku vyssie stiahnes stahovakmi pruzinu a ked sa horne ulozenie uvolni (ze uz pruzina nanho netlaci)az vtedy mozes vytocit tu matku na piestnici a pruziacu jednotku rozobrat

[upravil dne 1/2/14 14:05 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...