Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Drazí kolegové koupil jsem si originál osvěžovač vzduchu do 308, který patří do prostřední mřížky výdechu vzduch a hlava mi nebere jak to tam zabudovat. Je to vůbec možné to tam dostat tak aby to fungovalo jak má, když to tam nebylo od výroby? Nebo ta mřížka je jiná a musí být na to uzpůsobená?

Odesláno

Už je mi to jasné, děkuji. Ještě že mi tu náplň prodal za polovic (260 kč), aspoň mě to bude štvát jen chvíli. ,, sakra\"

Odesláno

u toho stredneho vyduchu ide o to ze tam namiesto tej packy ide prave ten osviezovac.

cize nijako sa z toho vykluckovat neda :(

a takto to vyzera v praxi... inak elegantne, len ta cena :(

aroma1.jpg

Odesláno

Náhodou ty wunderbau stromečky používám už několik měsíců a super, používám vanilku, a stačí jeden stromeček na měsíc, mě to voní, a zatím si nikdo nestěžoval;):D

Odesláno

Eltone, tak asi proto teda každej pořád čumí ven z otevřenýho okna:D:D

Marceli, já je používám jen asi 8 měsíců, předtím jsem pořád dokola něco zkoušel, a až tyhle stromečky mě splnili to co jsem od vůně do auta očekával. Nejvíc jsem asi používal ty všechny vůně do výdechů, ale vydrží to jen chvílu, a stojí to peněz jak šlupek, a navíc přes léto to nevoní, protože na to fouká studenej vzduch z klimatizace, tak jsem to všechno vyházel do pr.... a kupuju stromečky a jsem spokojen;):D

A v roce 92 jsem jsem se zatím jen vozil na zadním sedadle, takže mě bylo jedno co tam voní:D:D

[upravil dne 18/2/12 22:34 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...