Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no, abych se vratil na zacatek, tak jestli ti to netahlo tim stylem, jako by te nekdo chytil za prdel a nepustil a pak se to zase rozjelo, tak mi to udelala prave ta regulace u turba, v servisu mi to jenom procistili a rozhybali a zase to fungovalo dal :)

Odesláno

JJ to ze to netahlo tou regulaci bylo asi stopro. kolik te stalo to cisteni? bylo to pak znat celkove? Zacinam si myslet,ze ta druha hadice s turbem nebude mit nic spolecneho..

Odesláno

nevim, tusim si vzali asi 500 ... delali mi to u chodury

pri prudsi akceleraci mi to prestalo tahnout, po asi minutovem odstaveni se to zase trochu rozchodilo, ale stejne jsem jel rovnou k nim

Odesláno

uz to mam, tak to s turbem nema nic spolecneho. ale to je jedno. k cemu to je? tam v kolecku co je spoj je trochu oblito oleje.

Kdyz se vratim k ty trubce co jsem hned vyresili, tak do ni je uvedeno odvetrani klikovky? takze za ty roky by tam mohl olej byt a pkud je nekde praskla, tak by mohl vytekat ven.

post-4401-14109622546875_thumb.jpg

Odesláno

A nemáš nějakou netěsnost na zpětném vedení výfukových plynů od EGR? Třeba na té přírubě nebo vlnovci nad tím kroužkem?

[upravil dne 2/3/12 21:57 od HonzaZ]

Odesláno

a to by mohl mit vliv? je zaslepenej egr ventil,ale jak to nevim, to bych se na to musel podivat.

kazdopadne zitra na to poradne mrknu a udelam foto.

Odesláno

Tak tady je ta oblita trubka netusim proc je oblita, jediny teda na co jsem koukal, tak to odvetravani kliky jde do tehle hadice za filtrem,takze jesti ta hadice je nekde netesna,tak to tlak zene ven.

post-4401-14109622605839_thumb.jpg

Odesláno

Jeeeej.

Ja tady ctu jak o zivot cele vlakno asi 15 minut a absolutne jsem nepochopil co resite.

Auto jede??

Jede.

To ze tam mas olej je uplne normalni.

Je to nasavaci hadice pro turbo a mas najeto urcite uz vic nez 130tkm.

Turbo\"dycha\" a ta hadice neni tlakova takze nemusi byt 100% tesna.Ten olej ktery bere turbo resp odparovak tece do trubky a ta jak netesni tak to je poblite.

Pokud ovsem resis ten olej,protoze nevim co tam ted resite kdyz ti auto netahlo a uz tahne:myslim:myslim

Odesláno

jj ted se resi ten olej, myslel jsem, ze tato soustava by mela byt tesna, aby neutikal tlak, takze netesnosti nejsou dobry. to ze turbo netahlo prisuzuju tomu ovladacimu ventilu.

Odesláno

koukal jsem je malinko oblito, ale nic cerstviho, zaschnuto a v potrubi slo ven par kapek, akorat nevim proc by se mi melo lip spat.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...